reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova gratuluję postępów:) ehh marzy mi się żeby E już siedziała...
Chybra może była na prochach[emoji16]
Dziś u nas pięknie, aż w koszulce bez rękawów poszłam na spacer a Emi po raz drugi bez czapki.Ale taka trochę była jakby zdziwiona tym ciepłem no i tym, że ruchów nie miała skrępowanych żadnym kombinezonem[emoji5]

reklama
Agniesiam gratuluję super zmian. Szybko udało Wam się wszystko ogarnąć.

Pumelova wielkie gratki dla Was i dla Agatki :)

Ewella zazdroszczę wyjazdu. Spokojnej podróży.

Ja dostałam od ciotki wózek po jej dzieciach tzw. parasolke. Jest sporo niższy niż ta spacerówka co mam ale Zosia lubi w niej jeździć. Troche starodawny ale zajmuje malutko miejsca i szybko się składa więc po podwórku jak znalazł :biggrin2:

Byłam dzisiaj w galerii kupić sobie sukienkę bo w sobotę mamy wesele. Strasznie ciężko było mi coś wybrać, chyba odzwyczailam się od zakupów :biggrin2:

Pola no taka pielęgniarka patronażowa z Ośrodka Zdrowia. Masakra ile razy teraz przychodzą , jeszcze mi mówi, że w okolicy roku życia przyjdzie:/ Nie wiem po pierona.

U nnie była taz położna, pielęgniarka dzwoniła ze 3 razy ale albo mnie nie było w domu albo mieliśmy inne plany i odpuściła [emoji12]

Kurczę u nas to najpierw przychodzi co tydz, tak 6 razy, później jeszcze 3 razy i spróbuj nie odebrać tel to Cię zamordują nimi:p
Nie wiem. U nas jest teraz na to taki nacisk chyba dlatego, że dużo rodziców zabiera dzieci z naszego Ośrodka więc chcą bardzo, że tak powiem, dopieszczać czy pilnować tych , którzy zostali. Tak mi się wydaje.

Ola w to u mnie po porodzie była, ale potem już nie pracowała w mojej placówce. I ciekawe czy kogoś innego przydziela czy odpuszcza sobie :)

Dziewczyny na FB jest taka strona Prostujemy dzieciaki prowadzona przez mamę fizjoterapeutkę.Bardzo polecam ponieważ to taka strona dla nas na czasie:)

reklama
Dziewczyny z Warszawy. Może przejdziemy się kiedyś na zajęcia sensoryczne dla maluchów. Są w poniedziałki albo o 15 albo o 16 w Wilanowie.
Screenshot_20180413-144217.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180413-144217.jpg
    Screenshot_20180413-144217.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 560
Do góry