reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova gratuluję postępów:) ehh marzy mi się żeby E już siedziała...
Chybra może była na prochach[emoji16]
Dziś u nas pięknie, aż w koszulce bez rękawów poszłam na spacer a Emi po raz drugi bez czapki.Ale taka trochę była jakby zdziwiona tym ciepłem no i tym, że ruchów nie miała skrępowanych żadnym kombinezonem[emoji5]

reklama
Agniesiam gratuluję super zmian. Szybko udało Wam się wszystko ogarnąć.

Pumelova wielkie gratki dla Was i dla Agatki :)

Ewella zazdroszczę wyjazdu. Spokojnej podróży.

Ja dostałam od ciotki wózek po jej dzieciach tzw. parasolke. Jest sporo niższy niż ta spacerówka co mam ale Zosia lubi w niej jeździć. Troche starodawny ale zajmuje malutko miejsca i szybko się składa więc po podwórku jak znalazł :biggrin2:

Byłam dzisiaj w galerii kupić sobie sukienkę bo w sobotę mamy wesele. Strasznie ciężko było mi coś wybrać, chyba odzwyczailam się od zakupów :biggrin2:

Pola no taka pielęgniarka patronażowa z Ośrodka Zdrowia. Masakra ile razy teraz przychodzą , jeszcze mi mówi, że w okolicy roku życia przyjdzie:/ Nie wiem po pierona.

U nnie była taz położna, pielęgniarka dzwoniła ze 3 razy ale albo mnie nie było w domu albo mieliśmy inne plany i odpuściła [emoji12]

Kurczę u nas to najpierw przychodzi co tydz, tak 6 razy, później jeszcze 3 razy i spróbuj nie odebrać tel to Cię zamordują nimi:p
Nie wiem. U nas jest teraz na to taki nacisk chyba dlatego, że dużo rodziców zabiera dzieci z naszego Ośrodka więc chcą bardzo, że tak powiem, dopieszczać czy pilnować tych , którzy zostali. Tak mi się wydaje.

Ola w to u mnie po porodzie była, ale potem już nie pracowała w mojej placówce. I ciekawe czy kogoś innego przydziela czy odpuszcza sobie :)

Dziewczyny na FB jest taka strona Prostujemy dzieciaki prowadzona przez mamę fizjoterapeutkę.Bardzo polecam ponieważ to taka strona dla nas na czasie:)

reklama
Dziewczyny z Warszawy. Może przejdziemy się kiedyś na zajęcia sensoryczne dla maluchów. Są w poniedziałki albo o 15 albo o 16 w Wilanowie.
Screenshot_20180413-144217.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180413-144217.jpg
    Screenshot_20180413-144217.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 554
Do góry