reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Oooo ale bym na rolki wyszła!

Aha daj spokój hehe bo się zarumieniłam aż:)

Emol rozumiem Cię, mam takie dni, a szkoda, że mężowie czasem nie pomyślą o swoich kobietach, że też potrzebują czasu dla siebie i odpoczynku:frown:
Na motocykle w sensie do drugiej pracy uczyć ludzi jeździć na Moto. Niestety musi bo potem od lipca do października będziemy bez mojego macierzyńskiego to trzeba trochę odłożyć na życie. :/ ogólnie to myślałam że będę znała już płeć to bym mogła do czerwca kupić wyprawkę a tak to zostaje mi na maj i czerwiec kupowanie.

reklama
No chybra robi tyle w jeden dzień co ja w tydzień [emoji23]

Aha o Boże jak mi się marzą rolki[emoji7]

Ewella nadal spoko[emoji4]
Widzę że nie tylko mi się marzą rolki [emoji23]

Dziewczyny to wiecie , motorek w dupki i działać! :laugh2:

Emol a coś udało Wam się odłożyć już? Ja od września będę na wychowawczym więc będzie zaciskanie pasa. Z resztą wiem jak morduje zajmowanie się jednym dzieckiem mając drugie w brzuszku.

Ostatnia edycja:
Pumelova będzie dobrze :) a jak coś to dasz paracetamol

Emol a na L4 nie możesz iść ? Do ZUS wysyłać ? Dowiedz się może się uda

Wesoła udanego pobytu :)

My mamy zeba w końcu pierwszy i mamy katar nie wiem czy od zęba czy coś znów ....

Chybra dopiero zaczął się sezon więc zobaczymy ile za kwiecień dostanie.

Nie mogę L4 bo umowa skończyła mi się z dniem porodu więc tak jakby nie pracuje.

Aha i jak po rehab? Jak wrażenia?

Emol biedaku :( pogadaj z mężem, niech Ci da wyjsc albo zabierze młodego na spacer.
Wyobrażam sobie co czujesz, bo ja nie będąc teraz w ciazy mam dosc jak Kuba miewa dni, ze jęczy. Nie lubie jak płacze, ale wtedy wiem, ze cos jest bardzo nie tak. A jak jęczy o byle co i na wszystko, to to jest najgorsze... i po 10 min mam juz dosc.

My wczoraj bylismy w piaskownicy :) o dziwo nie zjadł
Piasku :D ale chciał zjesc gałązkę ktora tam znalazł [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Emol ja też czekam jak na zbawienie jak R wróci z pracy bo po 12godz z młodą jestem padnięta zwłaszcza że ostatnio też marudzi, krzyczy bez powodu -mam wrażenie że chce zwrócić na siebie uwagę chociaż uwagę na non stop.Wczoraj patrzyłam na jakieś zajęcia wieczorne i w czwartki o 19.15 jest zumba, pójdę w pon i zapytam.Muszę się rozerwać...

Rolki i łyżwy to jest coś co chciałabym spróbować bo nigdy nie jeździłam ale bezpieczniej będzie dla mnie tego nie robić bo mam zaburzenia SI[emoji16]

Do góry