reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Co jest babulce? Tak ciepło, że nie ma czasu na forum nie? :)

Dzieci śpią, ja umalowałam pazury, umyłam głowę, wymopowałam, zrobiłam obiad, a jak stary wróci to pewnie pójdziemy na spacer. Cuudooowna pogoda, ale od pon ma się coś psuć, dobrze, że jutro na to wesele będzie ładnie:)

L jakoś ostatnio w ogóle nie chciał jeść nic rozgniecionego widelcem, wróciłam do blendera i pięknie wszystko wciąga heh cwaniak:)

Dzięki dziewczyny! Kasia moja jest miesiąc starsza więc wiesz :) lada moment Twoja cora usiadzie:*

My dziś szczepienie bexero, temp nie ma ale jest na paracetamolu:) jeszcze mam podać o 18 a potem zobaczymy. Oby był spokój bo mój wychodzi.

Pogoda taka że żyć się chce [emoji173] i spacerować [emoji16]

Pogoda wygania z domu jak nic . Ja dziś byłam na rehabilitacji ze swoim brzuchem, pojechałam rowerkiem, ach chwilo trwaj , cieszyłam się jak głupia, w końcu coś dla siebie [emoji23][emoji23][emoji23]

Pumelova trzymam kciuki za brak jakichkolwiek objawów po szczepieniu

Chybra ty to jest moim idolem, wszystko zawsze pięknie ogarniasz

Eh mi to cierpliwości i siły brakuje. Po prostu czasami mam ochte wyjść i nie wrócić. A najbardziej w dniach jak mąż jedzie na 4 do pracy w ztm. A potem po południu na motocykle i sama do 20.30-21 jestem z Arturem. Arturem maruda od jakiegoś tygodnia. Codziennie boli mnie od jego jeczenia głowa. Aż się płakać chce żeby mieć chwilę spokoju.

my nad morzem, pogoda dzisiaj piękna, prawie cały dzień w Kołobrzegu byliśmy :) Iga grzeczna była, na plaży zjadła trochę piasku,:o zachwycona była morzem i mewami :D nawet dala zjeść nam w spokoju obiad :)

Pumelova jak tam po szczepionce teraz ?

Aha zazdroszcze roweru :D lubię jeździć tak jak na rolkach, może mi się uda któregoś wieczoru wyjść jak padnieta nie będę o_O- chyba nie w tym życiu :p
Jak rehabilitacja ?

reklama
Oooo ale bym na rolki wyszła!

Aha daj spokój hehe bo się zarumieniłam aż:)

Emol rozumiem Cię, mam takie dni, a szkoda, że mężowie czasem nie pomyślą o swoich kobietach, że też potrzebują czasu dla siebie i odpoczynku:frown:

Do góry