reklama
aha83
kwietniówka '09
Bab,OlaW Jestem za obadanie zajęć na bukowinskiej. Spojrzę na grafik
Chybra
Fanka BB :)
Co jest babulce? Tak ciepło, że nie ma czasu na forum nie?
Dzieci śpią, ja umalowałam pazury, umyłam głowę, wymopowałam, zrobiłam obiad, a jak stary wróci to pewnie pójdziemy na spacer. Cuudooowna pogoda, ale od pon ma się coś psuć, dobrze, że jutro na to wesele będzie ładnie
L jakoś ostatnio w ogóle nie chciał jeść nic rozgniecionego widelcem, wróciłam do blendera i pięknie wszystko wciąga heh cwaniak
Dzieci śpią, ja umalowałam pazury, umyłam głowę, wymopowałam, zrobiłam obiad, a jak stary wróci to pewnie pójdziemy na spacer. Cuudooowna pogoda, ale od pon ma się coś psuć, dobrze, że jutro na to wesele będzie ładnie
L jakoś ostatnio w ogóle nie chciał jeść nic rozgniecionego widelcem, wróciłam do blendera i pięknie wszystko wciąga heh cwaniak
pumelova
Dzięki dziewczyny! Kasia moja jest miesiąc starsza więc wiesz lada moment Twoja cora usiadzie:*
My dziś szczepienie bexero, temp nie ma ale jest na paracetamolu jeszcze mam podać o 18 a potem zobaczymy. Oby był spokój bo mój wychodzi.
Pogoda taka że żyć się chce [emoji173] i spacerować [emoji16]
My dziś szczepienie bexero, temp nie ma ale jest na paracetamolu jeszcze mam podać o 18 a potem zobaczymy. Oby był spokój bo mój wychodzi.
Pogoda taka że żyć się chce [emoji173] i spacerować [emoji16]
aha83
kwietniówka '09
Pogoda wygania z domu jak nic . Ja dziś byłam na rehabilitacji ze swoim brzuchem, pojechałam rowerkiem, ach chwilo trwaj , cieszyłam się jak głupia, w końcu coś dla siebie [emoji23][emoji23][emoji23]
Pumelova trzymam kciuki za brak jakichkolwiek objawów po szczepieniu
Chybra ty to jest moim idolem, wszystko zawsze pięknie ogarniasz
Pumelova trzymam kciuki za brak jakichkolwiek objawów po szczepieniu
Chybra ty to jest moim idolem, wszystko zawsze pięknie ogarniasz
Emol
Eh mi to cierpliwości i siły brakuje. Po prostu czasami mam ochte wyjść i nie wrócić. A najbardziej w dniach jak mąż jedzie na 4 do pracy w ztm. A potem po południu na motocykle i sama do 20.30-21 jestem z Arturem. Arturem maruda od jakiegoś tygodnia. Codziennie boli mnie od jego jeczenia głowa. Aż się płakać chce żeby mieć chwilę spokoju.
ewella90
my nad morzem, pogoda dzisiaj piękna, prawie cały dzień w Kołobrzegu byliśmy Iga grzeczna była, na plaży zjadła trochę piasku, zachwycona była morzem i mewami nawet dala zjeść nam w spokoju obiad
Pumelova jak tam po szczepionce teraz ?
Aha zazdroszcze roweru lubię jeździć tak jak na rolkach, może mi się uda któregoś wieczoru wyjść jak padnieta nie będę - chyba nie w tym życiu
Jak rehabilitacja ?
Pumelova jak tam po szczepionce teraz ?
Aha zazdroszcze roweru lubię jeździć tak jak na rolkach, może mi się uda któregoś wieczoru wyjść jak padnieta nie będę - chyba nie w tym życiu
Jak rehabilitacja ?
reklama