reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Co jest babulce? Tak ciepło, że nie ma czasu na forum nie? :)

Dzieci śpią, ja umalowałam pazury, umyłam głowę, wymopowałam, zrobiłam obiad, a jak stary wróci to pewnie pójdziemy na spacer. Cuudooowna pogoda, ale od pon ma się coś psuć, dobrze, że jutro na to wesele będzie ładnie:)

L jakoś ostatnio w ogóle nie chciał jeść nic rozgniecionego widelcem, wróciłam do blendera i pięknie wszystko wciąga heh cwaniak:)

Dzięki dziewczyny! Kasia moja jest miesiąc starsza więc wiesz :) lada moment Twoja cora usiadzie:*

My dziś szczepienie bexero, temp nie ma ale jest na paracetamolu:) jeszcze mam podać o 18 a potem zobaczymy. Oby był spokój bo mój wychodzi.

Pogoda taka że żyć się chce [emoji173] i spacerować [emoji16]

Pogoda wygania z domu jak nic . Ja dziś byłam na rehabilitacji ze swoim brzuchem, pojechałam rowerkiem, ach chwilo trwaj , cieszyłam się jak głupia, w końcu coś dla siebie [emoji23][emoji23][emoji23]

Pumelova trzymam kciuki za brak jakichkolwiek objawów po szczepieniu

Chybra ty to jest moim idolem, wszystko zawsze pięknie ogarniasz

Eh mi to cierpliwości i siły brakuje. Po prostu czasami mam ochte wyjść i nie wrócić. A najbardziej w dniach jak mąż jedzie na 4 do pracy w ztm. A potem po południu na motocykle i sama do 20.30-21 jestem z Arturem. Arturem maruda od jakiegoś tygodnia. Codziennie boli mnie od jego jeczenia głowa. Aż się płakać chce żeby mieć chwilę spokoju.

my nad morzem, pogoda dzisiaj piękna, prawie cały dzień w Kołobrzegu byliśmy :) Iga grzeczna była, na plaży zjadła trochę piasku,:o zachwycona była morzem i mewami :D nawet dala zjeść nam w spokoju obiad :)

Pumelova jak tam po szczepionce teraz ?

Aha zazdroszcze roweru :D lubię jeździć tak jak na rolkach, może mi się uda któregoś wieczoru wyjść jak padnieta nie będę o_O- chyba nie w tym życiu :p
Jak rehabilitacja ?

reklama
Oooo ale bym na rolki wyszła!

Aha daj spokój hehe bo się zarumieniłam aż:)

Emol rozumiem Cię, mam takie dni, a szkoda, że mężowie czasem nie pomyślą o swoich kobietach, że też potrzebują czasu dla siebie i odpoczynku:frown:

Do góry