reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Agniesia wielkie zmiany! Trzymaj się[emoji173]

Edit:
Nie pochwalilam się tym co dla mnie najważniejsze [emoji4] wczoraj fizjoterapeuta ocenił siadanie Agatki, powiedział że funkcje są równe, i jak się nic nie popsuje to za miesiąc kończymy terapie...! :o [emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesia super!

Pumelova gratulacje!!! Nareszcie! Aaaale mega :) wiem jak ja sie ucieszyłam, jak nasza fizjo oceniła siadanie i powiedziała, ze spotkamy sie dopiero jak bedzie chodził, zeby skontrolowac czy dobrze sie ustawia. To była wieeeelka radość.

Jejuuuu dziewczyny!!! Moj maz w sekunde sie przekonał do woza :D znalazł nawet lepsza, najnowsza wersje [emoji85] nie do konca mi jej kolor odpowiada, ale ma zdaje sie najlepsza amortyzację.

Przeszperalan koperty „na czarna godzine” i chyba sie uzbiera na wózek :D

Agniesia o jejciu jak szybko, mam nadzieję że żłobek nie straszny i chętnie chodzi

Pumelova super! gratulacje! Na prawdę robiliscie kawał niezłej roboty

Agniesia gratuluje zmian :) powodzenia :)

Odpieluchowanie...gdzie tam do tego czasu ;)
Kasia fajny artykuł :)

Pumelova gratulacje

Ola W super, można kupować jak pieniądze są, co to za wózek ?

My dzisiaj w nocy jedziemy nad morze :D mąż z pracy ma wyjazd i jak zobaczyliśmy, że ma być pogoda to tez stwierdzilam, że się zabiore :) trochę obawiam się drogi i w ogóle jak Iga w nowym miejscu ale myślę, że będzie dobrze ;)

Ewella to życzę miłego odpoczynku i relaksu. Podobno do końca tego tyg ma być słonecznie potem ma się dopiero zepsuć.

Artur podchodzi do krawędzi łóżka, obraca się i nogami schodzi aż dotknie podłogi. I już któryś raz mi tak zrobił jak chciałam aby poszedł spać czy aby zjadł mleko. Dzikus.

Hehehe Emol :p

Wydaje mi się, że L dupka się poprawia, nie wiem czy to po Dicoflorze czy po Nappiderm- ie, wczoraj w aptece mi kobitka taką poleciła.

A i była wczoraj patronażowa u nas , kurde zakręcona jak by była na prochach bez kitu, w ogóle mnie nie słuchała, gadała takim mega głupim niskim głosikiem do dzieci( aż Oni nie wiedzieli jak zareagować) i jeszcze błota mi naniosła i oczywiście na żadne moje pytanie nie odpowiedziała rzeczowo:p Ja nie wiem. Czułam się jak w matrixie hehe.

Chyba jakiejś mięty się napiję.

Ewella joie mytrax flex cos tam :D

Dla mnie jest meeeega wazna amortyzacja, bo chodze duzo i szybko :) i j bym nie chciała, zeby mna tak telepalo, wiec tym bardziej nie moim dzieckiemS i szczerze nie znoszę baby joggera [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pumelova suuuuper!:) wykonaliscie z mezem (i Agatka oczywiscie;)) kawal dobrej roboty!:) trzymam kciuki zeby to byl ostatni miesiac cwiczen u Was!:)

Ola W kupuj i sie nie zastanawiaj bo maz jeszcze sie rozmysli;) do mnie dotarl maclaren quest (kupilam na limango na promocji za 825 zl) dzisiaj pierwszy razwsadzilam Oliwke, testowalysmy i obie jestesmy suuuuuper zadowolone!:) jest ekstra:) musze tylko dokupic palak zeby bylo jeszcze wygodniej:)

Ewella swietna decyzja! Na pewno sobie wypoczniecie a Iga nawdycha sie jodu:)

Emol nie strasz;) my jedziemy nad morze na weekend majowy. Starsza cora ma zielone pkole, jedziemy z przedszkolakami i ich rodzicami do Leby:)
Artur super z tym schodzeniem, ja Oliwce pokazuje jak schodzic, ale jeszcze nie umie:)

Agniesia ile zmian nowy dom, praca:) gratuluje!

Chybra przychodzi do Ciebie polozna? Czy to taka pielegniarja ktora sie wybieralo jak pediatre? Ja na oczy mojej nie widzialam.

Do góry