reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mój też pije wodę :) ulubiony napój, pije z kubka 360 :) i niekapka :) a najlepiej mu sie pije z mojego ;)

Co do opieluchowania to raczej za rok :) bliżej dwóch lat

Aha mój też juz jedna tylko dżemka ;)

Pumelova mój też w ucie smoka wyrzuca i się drze ;) ostatnio cała drogę ok pół godziny dwa razy sie zatrzymywałam i w ogóle nie chciał się uspokić :( jak nie śpi to masakra z nim jechać ... co do szczepienia to mi pedriatra mówiła żeby dać paracetamol nawet jeszcze przed szczepieniem, bo po ukuciu bardzo boli :( i żeby podwac reguralnie co 6 godzin przez pierwszą dobę, ja tak robiłam.

Mój kompletnie odszalał, nie moge wyjść z domu bo ryczy, nawet jak z tatą zostanie, no nie wiem co mu odbiło... jak jesteśmy w domu to nic nie mogę zrobić bo jest przy nodze i jęczy... mam nadzieje że mu to przejdzie....

U nas jesli chodzi o jedzenie to jej nie blenduje w ogole.Rozdrabniac tez nie bardzo raczej normalne kawalki je.No chyba ze cos mega twardego .

Kasia ja Jasiowi odcielam wlasnie koncowke smoczka i powiedzialam ze pies mu przegryl i sie pieron raz dwa oduczyl mial 1.5 roku.

Judith no właśnie mi ciocia kazała dac Agatce paracetamol godzinę przed(!) szczepieniem. I jak wrócę do domu to druga dawke. Więc trochę mnie to wystraszylo.

Kasia fajnie że was ominelo. Czytałam ten sam artykuł ;)

Abed o właśnie to samo mi mowili. Dzieki.
U mnie młoda tylko z tatą zostanie tak żeby nie płakać.. oby mu przeszlo!

Arturowi wystarczyły sterydy, lekarka mówiła ze jest super i zostawiamy dicoflor aby zużyć do końca bo jeśli zęby wychodzą to będzie odparzona pupa a w końcu nam zaczerwienienie zeszło 2 dni temu. I mówiła ze Artur ma taką piękną skórkę taka oliwkowa i gładka. :) i ze dzielny chłopak i dostał naklejkę która co zrobił? Włożył do buzi...

Ostatnia edycja:
Aha u nas też już tylko.jedna drzemka. Skąd bierzesz przepisy na takie pasty dla bobasa? Moja do niedawna kochała kaszę, ale coraz częściej w ogóle nie chce jej jeść [emoji848]

Ja gdzieś wyczytałam żeby przez 24 po podaniu szczepionki nie podawać przeciwzapalnych bo obniżają skuteczność szczepionki. Ale sama nie musiałam z nich korzystać, bo u nas temperatura zatrzymywała się w okolicach 38 stopni.

Hej dziewczyny,
ostatnio przepadłam. Ciężko mi Was czytać, a co dopiero pisać. Teraz mam chwilkę to stwierdziłam, że się odezwę. U nas wiele zmian. Kupiliśmy dom, przeprowadziliśmy się, ja od kwietnia pracuję, a Lidka poszła do żłobka. Ciężki to był czas dla mnie, a co dopiero dla Małej. Powoli na szczęście się wszystko normuje.

reklama
Hej dziewczyny,
ostatnio przepadłam. Ciężko mi Was czytać, a co dopiero pisać. Teraz mam chwilkę to stwierdziłam, że się odezwę. U nas wiele zmian. Kupiliśmy dom, przeprowadziliśmy się, ja od kwietnia pracuję, a Lidka poszła do żłobka. Ciężki to był czas dla mnie, a co dopiero dla Małej. Powoli na szczęście się wszystko normuje.
Gratulacje :) i domu i nowej pracy ze żłobkiem będzie dobrze :) oby tylko nie chorowała. Powodzenia

Do góry