Link do: Miednica zawstydzona tutaj jest ten artykuł o odpieluchowywaniu
reklama
Mój też pije wodę ulubiony napój, pije z kubka 360 i niekapka a najlepiej mu sie pije z mojego
Co do opieluchowania to raczej za rok bliżej dwóch lat
Aha mój też juz jedna tylko dżemka
Pumelova mój też w ucie smoka wyrzuca i się drze ostatnio cała drogę ok pół godziny dwa razy sie zatrzymywałam i w ogóle nie chciał się uspokić jak nie śpi to masakra z nim jechać ... co do szczepienia to mi pedriatra mówiła żeby dać paracetamol nawet jeszcze przed szczepieniem, bo po ukuciu bardzo boli i żeby podwac reguralnie co 6 godzin przez pierwszą dobę, ja tak robiłam.
Mój kompletnie odszalał, nie moge wyjść z domu bo ryczy, nawet jak z tatą zostanie, no nie wiem co mu odbiło... jak jesteśmy w domu to nic nie mogę zrobić bo jest przy nodze i jęczy... mam nadzieje że mu to przejdzie....
Co do opieluchowania to raczej za rok bliżej dwóch lat
Aha mój też juz jedna tylko dżemka
Pumelova mój też w ucie smoka wyrzuca i się drze ostatnio cała drogę ok pół godziny dwa razy sie zatrzymywałam i w ogóle nie chciał się uspokić jak nie śpi to masakra z nim jechać ... co do szczepienia to mi pedriatra mówiła żeby dać paracetamol nawet jeszcze przed szczepieniem, bo po ukuciu bardzo boli i żeby podwac reguralnie co 6 godzin przez pierwszą dobę, ja tak robiłam.
Mój kompletnie odszalał, nie moge wyjść z domu bo ryczy, nawet jak z tatą zostanie, no nie wiem co mu odbiło... jak jesteśmy w domu to nic nie mogę zrobić bo jest przy nodze i jęczy... mam nadzieje że mu to przejdzie....
U nas jesli chodzi o jedzenie to jej nie blenduje w ogole.Rozdrabniac tez nie bardzo raczej normalne kawalki je.No chyba ze cos mega twardego .
Kasia ja Jasiowi odcielam wlasnie koncowke smoczka i powiedzialam ze pies mu przegryl i sie pieron raz dwa oduczyl mial 1.5 roku.
Kasia ja Jasiowi odcielam wlasnie koncowke smoczka i powiedzialam ze pies mu przegryl i sie pieron raz dwa oduczyl mial 1.5 roku.
pumelova
Fanka BB :)
Judith no właśnie mi ciocia kazała dac Agatce paracetamol godzinę przed(!) szczepieniem. I jak wrócę do domu to druga dawke. Więc trochę mnie to wystraszylo.
Kasia fajnie że was ominelo. Czytałam ten sam artykuł
Abed o właśnie to samo mi mowili. Dzieki.
U mnie młoda tylko z tatą zostanie tak żeby nie płakać.. oby mu przeszlo!
Kasia fajnie że was ominelo. Czytałam ten sam artykuł
Abed o właśnie to samo mi mowili. Dzieki.
U mnie młoda tylko z tatą zostanie tak żeby nie płakać.. oby mu przeszlo!
Emol
Arturowi wystarczyły sterydy, lekarka mówiła ze jest super i zostawiamy dicoflor aby zużyć do końca bo jeśli zęby wychodzą to będzie odparzona pupa a w końcu nam zaczerwienienie zeszło 2 dni temu. I mówiła ze Artur ma taką piękną skórkę taka oliwkowa i gładka. i ze dzielny chłopak i dostał naklejkę która co zrobił? Włożył do buzi...
Ostatnia edycja:
Monti
Aha u nas też już tylko.jedna drzemka. Skąd bierzesz przepisy na takie pasty dla bobasa? Moja do niedawna kochała kaszę, ale coraz częściej w ogóle nie chce jej jeść [emoji848]
Ja gdzieś wyczytałam żeby przez 24 po podaniu szczepionki nie podawać przeciwzapalnych bo obniżają skuteczność szczepionki. Ale sama nie musiałam z nich korzystać, bo u nas temperatura zatrzymywała się w okolicach 38 stopni.
Ja gdzieś wyczytałam żeby przez 24 po podaniu szczepionki nie podawać przeciwzapalnych bo obniżają skuteczność szczepionki. Ale sama nie musiałam z nich korzystać, bo u nas temperatura zatrzymywała się w okolicach 38 stopni.
agniesiam86
Hej dziewczyny,
ostatnio przepadłam. Ciężko mi Was czytać, a co dopiero pisać. Teraz mam chwilkę to stwierdziłam, że się odezwę. U nas wiele zmian. Kupiliśmy dom, przeprowadziliśmy się, ja od kwietnia pracuję, a Lidka poszła do żłobka. Ciężki to był czas dla mnie, a co dopiero dla Małej. Powoli na szczęście się wszystko normuje.
ostatnio przepadłam. Ciężko mi Was czytać, a co dopiero pisać. Teraz mam chwilkę to stwierdziłam, że się odezwę. U nas wiele zmian. Kupiliśmy dom, przeprowadziliśmy się, ja od kwietnia pracuję, a Lidka poszła do żłobka. Ciężki to był czas dla mnie, a co dopiero dla Małej. Powoli na szczęście się wszystko normuje.
reklama
Gratulacje i domu i nowej pracy ze żłobkiem będzie dobrze oby tylko nie chorowała. PowodzeniaHej dziewczyny,