reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Agniesia wielkie zmiany! Trzymaj się[emoji173]

Edit:
Nie pochwalilam się tym co dla mnie najważniejsze [emoji4] wczoraj fizjoterapeuta ocenił siadanie Agatki, powiedział że funkcje są równe, i jak się nic nie popsuje to za miesiąc kończymy terapie...! :o [emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesia super!

Pumelova gratulacje!!! Nareszcie! Aaaale mega :) wiem jak ja sie ucieszyłam, jak nasza fizjo oceniła siadanie i powiedziała, ze spotkamy sie dopiero jak bedzie chodził, zeby skontrolowac czy dobrze sie ustawia. To była wieeeelka radość.

Jejuuuu dziewczyny!!! Moj maz w sekunde sie przekonał do woza :D znalazł nawet lepsza, najnowsza wersje [emoji85] nie do konca mi jej kolor odpowiada, ale ma zdaje sie najlepsza amortyzację.

Przeszperalan koperty „na czarna godzine” i chyba sie uzbiera na wózek :D

Agniesia o jejciu jak szybko, mam nadzieję że żłobek nie straszny i chętnie chodzi

Pumelova super! gratulacje! Na prawdę robiliscie kawał niezłej roboty

Agniesia gratuluje zmian :) powodzenia :)

Odpieluchowanie...gdzie tam do tego czasu ;)
Kasia fajny artykuł :)

Pumelova gratulacje

Ola W super, można kupować jak pieniądze są, co to za wózek ?

My dzisiaj w nocy jedziemy nad morze :D mąż z pracy ma wyjazd i jak zobaczyliśmy, że ma być pogoda to tez stwierdzilam, że się zabiore :) trochę obawiam się drogi i w ogóle jak Iga w nowym miejscu ale myślę, że będzie dobrze ;)

Ewella to życzę miłego odpoczynku i relaksu. Podobno do końca tego tyg ma być słonecznie potem ma się dopiero zepsuć.

Artur podchodzi do krawędzi łóżka, obraca się i nogami schodzi aż dotknie podłogi. I już któryś raz mi tak zrobił jak chciałam aby poszedł spać czy aby zjadł mleko. Dzikus.

Hehehe Emol :p

Wydaje mi się, że L dupka się poprawia, nie wiem czy to po Dicoflorze czy po Nappiderm- ie, wczoraj w aptece mi kobitka taką poleciła.

A i była wczoraj patronażowa u nas , kurde zakręcona jak by była na prochach bez kitu, w ogóle mnie nie słuchała, gadała takim mega głupim niskim głosikiem do dzieci( aż Oni nie wiedzieli jak zareagować) i jeszcze błota mi naniosła i oczywiście na żadne moje pytanie nie odpowiedziała rzeczowo:p Ja nie wiem. Czułam się jak w matrixie hehe.

Chyba jakiejś mięty się napiję.

Ewella joie mytrax flex cos tam :D

Dla mnie jest meeeega wazna amortyzacja, bo chodze duzo i szybko :) i j bym nie chciała, zeby mna tak telepalo, wiec tym bardziej nie moim dzieckiemS i szczerze nie znoszę baby joggera [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pumelova suuuuper!:) wykonaliscie z mezem (i Agatka oczywiscie;)) kawal dobrej roboty!:) trzymam kciuki zeby to byl ostatni miesiac cwiczen u Was!:)

Ola W kupuj i sie nie zastanawiaj bo maz jeszcze sie rozmysli;) do mnie dotarl maclaren quest (kupilam na limango na promocji za 825 zl) dzisiaj pierwszy razwsadzilam Oliwke, testowalysmy i obie jestesmy suuuuuper zadowolone!:) jest ekstra:) musze tylko dokupic palak zeby bylo jeszcze wygodniej:)

Ewella swietna decyzja! Na pewno sobie wypoczniecie a Iga nawdycha sie jodu:)

Emol nie strasz;) my jedziemy nad morze na weekend majowy. Starsza cora ma zielone pkole, jedziemy z przedszkolakami i ich rodzicami do Leby:)
Artur super z tym schodzeniem, ja Oliwce pokazuje jak schodzic, ale jeszcze nie umie:)

Agniesia ile zmian nowy dom, praca:) gratuluje!

Chybra przychodzi do Ciebie polozna? Czy to taka pielegniarja ktora sie wybieralo jak pediatre? Ja na oczy mojej nie widzialam.

Do góry