reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia12...pogoda piękna była tylko w piątek.Wczoraj i dziś śnieg.Jeszcze w dodatku młodą załatwiłam tym, że ściągnęła m jej czapkę bo ma nos zapchany.

Aniek ja kiedyś normalnie używałam tamponów przez lata, teraz po porodzie nie dam rady.Czuję okropny dyskomfort przy wkładaniu i wyciąganiu.Mnie by też się przydało odpuścić słodycze bo tak jak Chybre zęby mnie ostatnio bolą.

Ola współczuję:( Może któryś owoc mu nie spasował.Mi położna mówiła, że jak dziecko jest na coś uczulone to reakcja następuje od razu a nie na następny dzień czy po kilku godzinach.

Abed mój R zajmie się małą ale brak mu pewności siebie i stanowczości.To mnie cholernie wkurzam bo on mnie non stop do pomocy wzywa przy banalnych sprawach:/
Pumelova u nas to ja jestem tą opanowana.R od zawsze jest w gorącej wodzie kąpany.

A ja ryby bardzo lubię.I wczoraj kupiłam łososia dla Emilki, podam jej w tym tyg:)

Ola dobrze, że zniknęło już, uff.

Bab zapytaj w aptece o Metanium.Z tego co wiem to w Polsce też to jest.Rewelacja.Ale mąka ziemniaczana też extra:)

Emila zaczyna być złośnicą.Pieni się o wszystko, ok pokazuje pazurki pokazuje.Ze złości od razu jest czerwona jak burak heh Ma tylko pecha co do matki na którą takie zachowania nie działają[emoji16]Za to tatuś przeprasza ją na każdym kroku hehe że jej przebiera pieluche, że ją odkłada, że daje jej pić itp

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dopiero Was nadrobiłam bo mi się spore zaległości zrobiły.
Ola co to za lekarz!
Bab też słyszałam o mące ziemniaczanej i o krochmalu ale nie używałam.

Chyba jakaś chandra mnie łapie. Wszyscy mnie wkurzają, wszyscy znaczy teście. Teściowi się nie podoba że mam korki w domu (uwaga 2 razy miałam), tak to ja zawsze jeżdżę. Powiedział, oczywiście nie mi tylko mojemu mężowi że mu się nie podoba że ktoś obcy jest w domu! A to chłopiec z 5 klasy. A siostra męża ma tylko korki w domu i jest ok. No nie wiem czy ja się czepiam czy to dziwne?
Sorki że tak tylko o sobie ale wku.... mnie to i ciągle o tym myślę. Jutro mam mieć korki w domu i nie wiem czy odwołać czy nie.

Miłej niedzieli :)

Aha tak, w przychodni NFZ w lutym, dokładnie w walentynki. Generalnie jak tak patrze po aptekach to mniej więcej tak wychodzi za ta szczepionkę czasem drożej czasem taniej. Ty prywatnie? Bo wtedy za podanie doliczają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka ja zawsze uczyłam u siebie bo miałam tyłu uczniów że dojazdy to byłaby dla mnie strata czasu i pieniędzy. No niektórzy tak mają że boją się o swój dobytek i pewnie stąd reakcja teścia.Niestety ale jak mieszkałabym z teściami to chyba musiałabym się dostosowac.Z tym, że ja uczyłam tylko dorosłych, dziecko mu chyba przecież nic nie ukradnie jej

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka oszalałaś? Nie odwołuj. No coś Ty? Takim głupim gadaniem się nie przejmuj i rób swoje ( wiem , łatwo mówić, ja sama przeżywam jakąś głupotę, którą np ojciec strzeli) .

Byłam u kumpeli wczoraj, która też ma 2 dzieci. Kurczę mówię Wam, jakie dziewczy potrafią być nieogarnięte to szok:no: No nie wiem czy ja mam takiego fisia na punkcie porządku i działania według planu czy się czepiam? Mówi, że sprzątała rano, a tu kupa śmieci na ziemi, wszystko się klei, walają się ubrania, pościel, w kuchni blaty całe zasrane, no i oczywiście wszędzie rzeczy dzieci. No maasssakra, ja nie mogła bym w takim miejscu żyć. Dzieci co się odezwą to jest na Nie krzyk, a młodszą od razu na ręce bierze. No ja Jej mówię, że zgłupiała i niech tak nie robi, bo tylko krzywdę sobie zrobi. No nie wiem. Nie lubię jak dziecko kwiknie, a matka już obsrana bierze je na ręce, a później matka marudzi, że to dziecko nie umie się samo pobawić. No aż mnie telepie. Heh sorrrry. Wyrzuciłam to z siebie:laugh2:

Dziś dzień lenia. Byliśmy tylko u rodziców na obiedzie. Teraz chłopaki śpią, a ja leżę, słońce pięknie świeci, nic dziś nie robimy, ładujemy baterie:blink: I Wy ładujcie:)

A i pamiętajcie, że za tydz zmiana czasu! A w śr brat przyjeżdża z dziewczyną, nie będziemy się nudzić może w końcu.

Ostatnia edycja:
Ola u mnie nawet prywatnie w lux medzie jest odległy termin :)

Judith twoja cena bardziej mi się podoba[emoji16] jutro się dowiem ile u mnie kosztuje.

Kasia hehe moja też jest zlosnica, jak jej się coś nie podoba to się wpienia ale szybko przestaje nawet.
Zdrówka! U mnie też śnieg

Beatka nie daj się, oczywiście że lepiej w domu a nie że jeździsz.

Abed twoja cena też dobra [emoji14]

Chybra już za tydzien zmiana? Fajnie, może młoda będzie mniej marudna wieczorami [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry