reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Melduję się. Zamiast jechać trochę ponad 4 h, jechaliśmy 7. Pod koniec Artur był głośny a tu wrzątku brak. Ale dałam chrupki, owoca i zasnął. Dzisiaj powrót. Mam nadzieję ze dzisiaj normalnie bedzie

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

450?! O zesz....

Emol oby było spokojnie ;) Tobie teraz tez potrzebny spokoj ;p

Jutro idziemy do alergologa - trzymajcie kciuki :)
Poki co jest ok. Jesy osowiały, ale dostał zyrtec w dawce, ktora w ulotce jest dla dzieci od 2 lat.... osobiście bym mu zmniejszyła, ale juz poczekam do jutra, niech sie alergolog wypowie. Jak bede miec wiecej czasu, to opisze sutuacje i uzasadnienie naszego wyjscia na żądanie i podejrzeń, ze pani dr na koniec chciała nas zatrzymac na sile, a nie z dobrego serva i dalszej kontroli. Bo troche sie mieszała w zeznaniach ;) nie mowie, ze gdalamzle rzeczy. Ale jesli mnie czyms straszy i mowi, ze „w szpitalu jutro byśmy to zrobili” a w xaleceniach nie wspomina o tym, a zapytana mowi „nieee, nie trzeba, zalezy co pediatra powie”, No to sorry.... ale cos chyba mie tak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W eh dziwna baba:/ super że masz tak szybko termin do alergologa! Powodzenia i daj znać. A co do zyrtku to bym zaufała, podawanie leku off label powinno być z zalecenia lekarza więc myślę że wie co robi:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, bo prywatnie. Ale w pakiecie ;)

Nie No podaje na razie tak samo. A jutro pogadamy z babka. Oczywiscie sama niczego sama noe bede odstawiać, zwłaszcza ze nie wodze u niego skutków ubocznych poza ospałością i brzydka kupa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry