reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej,

Ola cieszę się że już sytuacja opanowana! Podziwiam za opanowanie ja to chyba bym kartkę wyzwala od razu-nie radzę sobie w takich sytuacjach :/

To Wy sny też ciekawe macie mi ta galaretka się snila bo dzisiaj najstarszej córce robimy imprezę urodzinową i o jedzeniu chyba myślałam;)

Myślałam że wysnilam sobie @ bo wczoraj pojawiło się trochę krwi na papierze ale dalej cisza :/ brzuch pobolewa ale nic nie leci. Nie wiem czy to normalne.
Pochwalę się później tortem (jak wyjdzie ;))
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Stoję przed belchatowem od godziny na "katowickiej". Właśnie zamknęli ulicę. Mąż jedzie po poboczu bo chcemy w prawo skręcić i jakoś na Wieluń. Może dany radę.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ola - ufff, ciesze sie, ze sytuacja opanowana. Ja bym po rozmowie z lekarzem, o ile potwierdzi, ze niebezpieczenstwo zazegnane, opuscila szpital na biegu. Nie ma sensu narazac sie na dodatkowe wirusy (cos na ten temat wiem, bo i my przez wszech panujace epidemie szybciej zakonczylismy pobyt). Zdrowka i braku kolejnych tak silnych reakcji [emoji8]

Ewella - udanego wypadu (zazdroszcze [emoji4])!

Madzik - koniecznie pochwal sie tortem [emoji5]. Wszystkiego najlepszego dla corci! I udanej imprezy zycze [emoji847].
A z tym okresem, a raczej jego braku.. Na dzien dzisiejszy nie przeszkadza mi jego brak [emoji1]

Emol - pogoda nie sprzyja podrozy.. Cierpliwosci [emoji110]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola kurcze, trzymaj sie tam, dawaj znac czy juz wszystko ok. Z tego co wiem to bardzo uczulajace potrafi byc bialko z jajka.. Bardzo dobrze ze tak szybko zareagowalaliscie i pojechaliscie do szpitala.

Abed u nas po osluchaniu Oliwcia ma w oskrzelach czysto. Mamy inhalowac, odciagac + syropek na kaszel i jakby co kontrola. W nocy obie dostaly temp..teraz pod 38. Ciezko z dwojka. Ciesze sie ze weekend, to maz jest. Zaraz ide do fryzjera, na strzyzenie tylko, to w pol godz pojdzie.

Aniek wierzę w Ciebie, karnecik mobilizuje. Ja byłam przedwczoraj i idę jutro bo dziś z Grzesiem na basen :)
Ola no masakra, jednym Kubuś. Mi wygląda na te ciastka. Gdzie jesteście? Żwirki czy na Nieklanskiej?
Emol ja teraz do cityfit na wiatraku śmigam. W promenadzie ma być zdrofit.
Madzik czekam na foty.
Książę usunął, włączę sobie jakiś film.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny.

Chybra Abed popytajcie o te tampony. My narazie słabo z tentego więc nic nie biorę. Jak Maja pozwoli na więcej to też popytam, może zastrzyk?

Ewela życzę udanego wyjścia.

Ola wiadomo że różnie bywa w szpitalach, ale przynajmniej to opanowali. Co do pielęgniarek to u nas ostatnio tylko pobierały krew, a też nawywijały.

Emol udanego wypadu.

Madzik koniecznie pochwal się tortem.

Pola zdrówka u Was.

Idę ogarnąć jakiś obiadek i wypić kawę.
Boshee co za pogoda a ja chciałam u góry okna myć. Zanim się wypogodzi, to te na dole będą znów brudne.

Dziewczyny ten zakaz stosowania tamponów przy spirali to mit. Rozmawiałam z moim ginem o tym, bo u mnie też tylko tampony wchodzą w grę.

Ola to jakaś straszna alergia [emoji20] dobrze, że sytuacja opanowana

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola, o matko! Współczuję, mam nadzieję że szybko się wyrwiecie że szpitala

Potwierdzam, karnet to dobra motywacja. Ja chodzę codziennie, a to fitness, a to basen. Mimo, że zwykle z dzieckiem, to czuję się cudownie nie siedząc w domu ;)

Misia, my też dziś byliśmy na basenie i młody właśnie odsypia :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry