reklama
Zazdroszczę, ja w nocy spać nie mogęU mnie też takie pobolewanie, czasami ból pleców jak na okres, jestem ciągle śpiąca i zmęczona..
raisonnablement
Fanka BB :)
No właśnie jestem śpiąca, ale w nocy się budzę i nie mogę już zasnąć… nie wiem jak długo pociągnę w robocie w takich warunkachZazdroszczę, ja w nocy spać nie mogę
raisonnablement
Właśnie posmarowałam zoviraxem, ale pójdę dziś do apteki i zapytam o jakąś maść, bo wolałabym nie brać tabletekJak miałam w pierwszej ciąży to ginekolog powiedział że nie jest zwolennikiem brania tabletek z acyklowirem, szczególnie na początku. Miałam tylko smarować. Ja używam maści tonisan h, ona jest z krzemionka i świetnie zasusza opryszczkę, te maści z acyklowirem nic mi nie pomagają
Ja smarowałam kremem z acyklowirem. Też miałam, w pierwszej ciąży, jakoś na początku. Też nie był to mój pierwszy raz.Obudziłam się dzisiaj z opryszczką na ustach, nie jest to pierwszy raz, ale i tak mnie to zestresowało… czytałam, że acyklowir jest bezpieczny w ciąży
Jestem po wizycie na NFZ. Zgodnie z moimi wyliczeniami (wiem kiedy miałam owulację) było 6+6 i tyle wyszło u lekarza Jest serduszko, bije tak jak powinno. Na tym etapie wszystkie ok! Tak że zostaje 10 lipca.
raisonnablement
Super wiadomości <3Ja smarowałam kremem z acyklowirem. Też miałam, w pierwszej ciąży, jakoś na początku. Też nie był to mój pierwszy raz.
Jestem po wizycie na NFZ. Zgodnie z moimi wyliczeniami (wiem kiedy miałam owulację) było 6+6 i tyle wyszło u lekarza Jest serduszko, bije tak jak powinno. Na tym etapie wszystkie ok! Tak że zostaje 10 lipca.
Jo ciężko jak czlowiek zmęczony. U mnie mąż narzeka że umarznie przy mnie bo okno otwarte co wieczór i patrzyna mnie jak.na wariatkę jak mówię że gorącoNo właśnie jestem śpiąca, ale w nocy się budzę i nie mogę już zasnąć… nie wiem jak długo pociągnę w robocie w takich warunkach
U nas wszystko dobrze, serducho bije! Trzymam kciuki za resztęPowodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach, dajcie znać po
raisonnablement
Super wiadomość, który to tydzień?U nas wszystko dobrze, serducho bije! Trzymam kciuki za resztę
reklama
6+1Super wiadomość, który to tydzień?