reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Jak miałam w pierwszej ciąży to ginekolog powiedział że nie jest zwolennikiem brania tabletek z acyklowirem, szczególnie na początku. Miałam tylko smarować. Ja używam maści tonisan h, ona jest z krzemionka i świetnie zasusza opryszczkę, te maści z acyklowirem nic mi nie pomagają
Właśnie posmarowałam zoviraxem, ale pójdę dziś do apteki i zapytam o jakąś maść, bo wolałabym nie brać tabletek

Obudziłam się dzisiaj z opryszczką na ustach, nie jest to pierwszy raz, ale i tak mnie to zestresowało… czytałam, że acyklowir jest bezpieczny w ciąży
Ja smarowałam kremem z acyklowirem. Też miałam, w pierwszej ciąży, jakoś na początku. Też nie był to mój pierwszy raz.

Jestem po wizycie na NFZ. Zgodnie z moimi wyliczeniami (wiem kiedy miałam owulację) było 6+6 i tyle wyszło u lekarza :) Jest serduszko, bije tak jak powinno. Na tym etapie wszystkie ok! Tak że zostaje 10 lipca.

Ja smarowałam kremem z acyklowirem. Też miałam, w pierwszej ciąży, jakoś na początku. Też nie był to mój pierwszy raz.

Jestem po wizycie na NFZ. Zgodnie z moimi wyliczeniami (wiem kiedy miałam owulację) było 6+6 i tyle wyszło u lekarza :) Jest serduszko, bije tak jak powinno. Na tym etapie wszystkie ok! Tak że zostaje 10 lipca.
Super wiadomości <3

reklama
Do góry