reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dziewczyny, czy będziecie w ciąży podcinać albo farbować włosy?
Tak będę farbować i podcinać. Póki co farby nie potrzebuje bo nie mam odrostu ale mam nadzieję że uda się wybrać do fryzjera i podciąć jakoś na dniach. Nie wierzę w żadne przesądy o obcinaniu dziecku rozumu, dla mnie to głupie. W poprzedniej ciąży obcinałam i teraz też będę

reklama
Kiedyś nawet słyszałam aby w ciąży nie nosić nic na szyi, bo inaczej dziecko urodzi się owinięte pępowiną 😱 masakra
Hahaha ale ludzie wymyślają głupoty, ja kiedyś widziałam u pewnej ginekolog na instagramie, że lepiej po prostu dać sobie spokój w pierwszym trymestrze, polecam profil Estera doktor kobiet, dużo fajnych informacji, na pewno ma rolkę o farbowaniu włosów

Dziewczyny piszecie ze ciagle musicie cos podjadać ja mam to samo ze ciagle musze miec cos na żaładku bo inaczej to jest mi bardzo niedobrze :( jem malymi porcjami ale często. W nocy tez musze cos skubnac ja przytyje chyba sto kilo jak tak dalej bedzie.
W poprzedniej ciazy dostalam czopki przeciwwymiotne i w miare pomogły ale wtedy na rynku jeszcze nie było tej xonvei. Czy ktoras z was stosuje i pomaga na mdlosci ?
stosowałam w 1 ciąży i faktycznie było po nich lepiej, aktualnie u mnie też się rozkręcają mdłości i wymioty, na wizycie poprosze o receptę bo chyba w tej ciąży mnie to nie ominie też

reklama
Ja też jutro mam wizytę i 6+1 😁 odgrzebałam swoj pamietnik z czasow 1 ciazy i bylam u lekarza 6+0 to nie bylo jeszcze zarodka a potem bylam 6+5 to juz byl zarodek i serduszko.
Ja byłam na wizycie w zeszły czwartek to miałam już zarodek i miałam za tydzień wrócić właśnie po serce,minęło 6 dni ale terminy zawalone więc może akurat ten jeden dzień nie zrobi aż takiej różnicy :)

Do góry