reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka ale pięknie o tym rodzeństwie napisałas [emoji7]

Ola bywa taki obrzęk, może być tez guzek. Mojej za każdym razem pojawiał sie guzek pod skórą i utrzymywał nawet do tygodnia, tylko u nas nie było zaczerwienienia.
Myślę, że gdybym była na Twoim miejscu poczekałabym 3 dni (jeśli byłby to jedyny objaw) i jeśli nie byłoby zmiany to poszłabym na wszelki wypadek do pediatry.

Emol kciuki[emoji256]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka wczoraj jadła tylko jabłka i pomogło ;)

U nas są jakieś zajęcia muzyczne ale płatne dla takich malych dzieci ale dodzwonić się nie mogę ile to kosztuje.. Są tez spotkania w jakimś ośrodku gdzie przychodzą mamy z dziećmi ale czytalam, że przychodzą tam ostatnio przeziebione dzieci, więc podziekuje....

Napolka powodzenia z ćwiczeniami :)

Linoone gratuluje spadku wagi :)

Emol powodzenia :*

Kurde ja niby mogła bym zostawić Ige z tesciami jak pójdę do pracy, ale wiem, że w żłobku szybciej wszystkiego się nauczy i będzie miała kontakt z dziećmi a wiem jak bylo jak jej kuzynka u nich siedziała zanim poszła do przedszkola...zero podworka, nic rozwojowego nie robili....no zobaczymy..

My po szczepieniu Iga waży 7040, jak narazie po szczepieniu nic nie ma szaleje jak co dzień ;)

Linoone na czym dokładnie polegają te ćwiczenia? Moja też się nie podnosi i nie wiem czy się martwić, ale Zuzia urodziła się 30 lipca i może mamy na to jeszcze trochę czasu?

Hejka,

My po kolejnej rehabilitacji i teraz w przyszłym tygodniu wizyta kontrolna u neuro. Mikołaj od wczoraj pelzac zaczął na znaczne odległości [emoji6].

OlaW u Mikołaja tez był taki czerwony odczyn,wręcz guz ,wiec spokojnie, obserwuj [emoji4].

Maziajka, Aga_k_m taka duża różnica ma dokładnie takie plusy , o których piszecie. Jest to największy prezent dla starszych dzieci, u mnie Filip to mega kocha Mikołaja ponad życie,bezinteresownie, rozbraja mnie swoją czułością, brakiem zazdrości.

Emol powodzenia

Aga_k_m kurcze ja też kolejne mogłabym mieć po 40 haha , ale chyba już sobie odpuszczę, chociaż nie powiem córeczka mi się marzy

Napolka powodzenia z ćwiczeniami, szybciutko nadrobi [emoji4] ja niestety też nie umiem odespac w ciągu dnia [emoji21]

Katja ja juz kolejny smoczek, ale ogólnie to on chyba więcej się teraz bawi, niż z niej pije. Jak moje mleko jest to ciągnie szybciutko, jak woda to zabawa

U mnie waga stoi, tyle samo co przed ciążą, ale od lutego zabieram się za ćwiczenia i mam nadzieje, że coś zrzuce extra

Ogarniam wakacje, boże juz mnie głowa boli. ... może macie jakąś fajną miejscowke za granicą do polecenia na wypad z dziećmi [emoji4]

Czesc Dziewczyny!:)
My dzis po szczepieniu na pneumokoki, Oliwcia wazy 8kg i 68 cm, jest w 75 centylu wagi i 80 wzrostu, podobno odchudzac nie musimy;) na razie odpukac nie ma temp, zachowuje sie normalnie, zjadla, cwiczy na brzuszku.
Wg pediatry jeszcze jest za slaba zeby ja sadzac (myslalam o krzeselku z ikei do karmienia, bo na razie je w lezaczku-bujaczku).

Abed pytalas o teatr, bylam na psycho-tera-polityka w teatrze stu. Sztuka fajna, aktualna;) posmialam sie troche - no i przede wszystkim randka z mezem;)

Emol - trzymam kciuki!:)

Ewella bo niestety te starsze pokolenia wychowywały dzieci inaczej... kładli i dzieci leżały. Nikt nie poświęcał maluchom tyle czasu. Dlatego wszystkim wydaje się teraz, że dzieci są mądrzejsze i bardziej rozwinięte niż 30 lat temu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,

My po kolejnej rehabilitacji i teraz w przyszłym tygodniu wizyta kontrolna u neuro. Mikołaj od wczoraj pelzac zaczął na znaczne odległości [emoji6].

OlaW u Mikołaja tez był taki czerwony odczyn,wręcz guz ,wiec spokojnie, obserwuj [emoji4].

Maziajka, Aga_k_m taka duża różnica ma dokładnie takie plusy , o których piszecie. Jest to największy prezent dla starszych dzieci, u mnie Filip to mega kocha Mikołaja ponad życie,bezinteresownie, rozbraja mnie swoją czułością, brakiem zazdrości.

Emol powodzenia

Aga_k_m kurcze ja też kolejne mogłabym mieć po 40 haha , ale chyba już sobie odpuszczę, chociaż nie powiem córeczka mi się marzy

Napolka powodzenia z ćwiczeniami, szybciutko nadrobi [emoji4] ja niestety też nie umiem odespac w ciągu dnia [emoji21]

Katja ja juz kolejny smoczek, ale ogólnie to on chyba więcej się teraz bawi, niż z niej pije. Jak moje mleko jest to ciągnie szybciutko, jak woda to zabawa

U mnie waga stoi, tyle samo co przed ciążą, ale od lutego zabieram się za ćwiczenia i mam nadzieje, że coś zrzuce extra

Ogarniam wakacje, boże juz mnie głowa boli. ... może macie jakąś fajną miejscowke za granicą do polecenia na wypad z dziećmi [emoji4]
Aha super!!! Gratulacje dla malego pelzaczka:)

U mnie to samo co u Ciebie i Dziewczyn - wielka milosc, smiejemy sie ze Karolinka jest adwokatka Oliwci;)

Tez zaczelam ogarniac wakacje, na razie pustka, marzy mi sie majorka? Tylko nie znalazlam jeszcze fajnej miejscowki.
A masz jakis preferowany kierunek? My w zeszlym roku bylismy w bulgarii w baaardzo fajnym hotelu i moge jakby co z czystym sercem polecic (sol luna bay), (tylko to jest miejscowka na lb z dzieciakami zwiedzanie to chyba tylko nessebar).

reklama
Do góry