reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka ale pięknie o tym rodzeństwie napisałas [emoji7]

Ola bywa taki obrzęk, może być tez guzek. Mojej za każdym razem pojawiał sie guzek pod skórą i utrzymywał nawet do tygodnia, tylko u nas nie było zaczerwienienia.
Myślę, że gdybym była na Twoim miejscu poczekałabym 3 dni (jeśli byłby to jedyny objaw) i jeśli nie byłoby zmiany to poszłabym na wszelki wypadek do pediatry.

Emol kciuki[emoji256]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka wczoraj jadła tylko jabłka i pomogło ;)

U nas są jakieś zajęcia muzyczne ale płatne dla takich malych dzieci ale dodzwonić się nie mogę ile to kosztuje.. Są tez spotkania w jakimś ośrodku gdzie przychodzą mamy z dziećmi ale czytalam, że przychodzą tam ostatnio przeziebione dzieci, więc podziekuje....

Napolka powodzenia z ćwiczeniami :)

Linoone gratuluje spadku wagi :)

Emol powodzenia :*

Kurde ja niby mogła bym zostawić Ige z tesciami jak pójdę do pracy, ale wiem, że w żłobku szybciej wszystkiego się nauczy i będzie miała kontakt z dziećmi a wiem jak bylo jak jej kuzynka u nich siedziała zanim poszła do przedszkola...zero podworka, nic rozwojowego nie robili....no zobaczymy..

My po szczepieniu Iga waży 7040, jak narazie po szczepieniu nic nie ma szaleje jak co dzień ;)

Linoone na czym dokładnie polegają te ćwiczenia? Moja też się nie podnosi i nie wiem czy się martwić, ale Zuzia urodziła się 30 lipca i może mamy na to jeszcze trochę czasu?

Hejka,

My po kolejnej rehabilitacji i teraz w przyszłym tygodniu wizyta kontrolna u neuro. Mikołaj od wczoraj pelzac zaczął na znaczne odległości [emoji6].

OlaW u Mikołaja tez był taki czerwony odczyn,wręcz guz ,wiec spokojnie, obserwuj [emoji4].

Maziajka, Aga_k_m taka duża różnica ma dokładnie takie plusy , o których piszecie. Jest to największy prezent dla starszych dzieci, u mnie Filip to mega kocha Mikołaja ponad życie,bezinteresownie, rozbraja mnie swoją czułością, brakiem zazdrości.

Emol powodzenia

Aga_k_m kurcze ja też kolejne mogłabym mieć po 40 haha , ale chyba już sobie odpuszczę, chociaż nie powiem córeczka mi się marzy

Napolka powodzenia z ćwiczeniami, szybciutko nadrobi [emoji4] ja niestety też nie umiem odespac w ciągu dnia [emoji21]

Katja ja juz kolejny smoczek, ale ogólnie to on chyba więcej się teraz bawi, niż z niej pije. Jak moje mleko jest to ciągnie szybciutko, jak woda to zabawa

U mnie waga stoi, tyle samo co przed ciążą, ale od lutego zabieram się za ćwiczenia i mam nadzieje, że coś zrzuce extra

Ogarniam wakacje, boże juz mnie głowa boli. ... może macie jakąś fajną miejscowke za granicą do polecenia na wypad z dziećmi [emoji4]

Czesc Dziewczyny!:)
My dzis po szczepieniu na pneumokoki, Oliwcia wazy 8kg i 68 cm, jest w 75 centylu wagi i 80 wzrostu, podobno odchudzac nie musimy;) na razie odpukac nie ma temp, zachowuje sie normalnie, zjadla, cwiczy na brzuszku.
Wg pediatry jeszcze jest za slaba zeby ja sadzac (myslalam o krzeselku z ikei do karmienia, bo na razie je w lezaczku-bujaczku).

Abed pytalas o teatr, bylam na psycho-tera-polityka w teatrze stu. Sztuka fajna, aktualna;) posmialam sie troche - no i przede wszystkim randka z mezem;)

Emol - trzymam kciuki!:)

Ewella bo niestety te starsze pokolenia wychowywały dzieci inaczej... kładli i dzieci leżały. Nikt nie poświęcał maluchom tyle czasu. Dlatego wszystkim wydaje się teraz, że dzieci są mądrzejsze i bardziej rozwinięte niż 30 lat temu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,

My po kolejnej rehabilitacji i teraz w przyszłym tygodniu wizyta kontrolna u neuro. Mikołaj od wczoraj pelzac zaczął na znaczne odległości [emoji6].

OlaW u Mikołaja tez był taki czerwony odczyn,wręcz guz ,wiec spokojnie, obserwuj [emoji4].

Maziajka, Aga_k_m taka duża różnica ma dokładnie takie plusy , o których piszecie. Jest to największy prezent dla starszych dzieci, u mnie Filip to mega kocha Mikołaja ponad życie,bezinteresownie, rozbraja mnie swoją czułością, brakiem zazdrości.

Emol powodzenia

Aga_k_m kurcze ja też kolejne mogłabym mieć po 40 haha , ale chyba już sobie odpuszczę, chociaż nie powiem córeczka mi się marzy

Napolka powodzenia z ćwiczeniami, szybciutko nadrobi [emoji4] ja niestety też nie umiem odespac w ciągu dnia [emoji21]

Katja ja juz kolejny smoczek, ale ogólnie to on chyba więcej się teraz bawi, niż z niej pije. Jak moje mleko jest to ciągnie szybciutko, jak woda to zabawa

U mnie waga stoi, tyle samo co przed ciążą, ale od lutego zabieram się za ćwiczenia i mam nadzieje, że coś zrzuce extra

Ogarniam wakacje, boże juz mnie głowa boli. ... może macie jakąś fajną miejscowke za granicą do polecenia na wypad z dziećmi [emoji4]
Aha super!!! Gratulacje dla malego pelzaczka:)

U mnie to samo co u Ciebie i Dziewczyn - wielka milosc, smiejemy sie ze Karolinka jest adwokatka Oliwci;)

Tez zaczelam ogarniac wakacje, na razie pustka, marzy mi sie majorka? Tylko nie znalazlam jeszcze fajnej miejscowki.
A masz jakis preferowany kierunek? My w zeszlym roku bylismy w bulgarii w baaardzo fajnym hotelu i moge jakby co z czystym sercem polecic (sol luna bay), (tylko to jest miejscowka na lb z dzieciakami zwiedzanie to chyba tylko nessebar).

reklama
Do góry