Pumelova ja również podaje ta kaszke i Arturowi bardzo smakuje.
Poranna burza prawie cały czas jestem z arturkiem. Przeczucie ale też znajomość zachowania. Zawsze się rozwijał chwilę przed niż mówią normy. A tu nic. A co do kaszel to ta z hippa ma bardzo dobry skład. Jak będę w domu to dodam zdjęcie składu.
Linoone
to i Ola w też tam chodzi bo od niej dostałam namiar. Ja mam wizytę 18. Gratuluję ze mąż wstał do Leszka. Jakiś progres
a też myślałam o Tobie 2 dni zanim napisałaś. Nadal wrastaja Wam paznokcie czy obcinasz na polokraglo?
Agniesiam ja bym już dała spokój z tym domem. Ewidentnie coś kręci i mnie by to zniechęciło. Tak to widzi że ma kupców którzy będą grzecznie czekać a ona będzie wodzic was za nos.
Misia gratuluję pierwszego siadu!
Nie chcę zapeszac Artur dzisiaj 3 razy obrócił się na brzuch jak narazie. Trochę czasu mu zajęło sam ruch ale już kojarzy ze ręce musi mieć z przodu
na święta dostanie matę to na niej będzie ćwiczyć. Bo jak na koci to trochę ciężko.
Inka zdrowia życzę, biedny maluszek
. Eh możliwe że wam źle zyczyla. My też dopiero wczoraj byliśmy u fizjo więc nie jesteś sama. I zarzucam też sobie ze mogłam pójść z 3 tyg temu jak widziałam ze nie radzi sobie a probuje. A i tak naluchalam się od mamy ze po co poszłam ze kiedyś nie trzeba było. Tylko że dzieci zaczynały raczkowac jak miały około roku.
Ola w ja tak jak mówi schemat tak daje. Dzisiaj Artur zjadł trochę jajeczka ugotowanego. Smakowało mu. Ale mu wszystko smakuje.