Monti
Fanka BB :)
Aniek Camilia jest na ząbkowanie. To taki homeopatyczny lek stosunkowo delikatny dla takiego małego człowieka. Minusem jest cena bo kosztuje około 20 zł, a w opakowaniu jest 10 dawek, więc trochę tego idzie... Ogólnie pomaga więc mogę płacić [emoji5]
Moja śpi tylko w pajacu, nawet kupiłam na zimę spiworek taki bez rękawów, ale u nas sie nie sprawdza (jeśli któraś mama chetna to sprzedam [emoji6])
Aha u mnie każda zmiana na buzi smarowana była bepanthem i zawsze pięknie schodziło po max 2 dniach.
Moja Mała jak kaszle to sie śmieje. Nawet jak w trakcie płaczu się zakrztusi to z usmiechem na twarzy i zaraz znowu zaczyna płakać. Taki ten kaszelek dla niej śmieszny
Pumelova mamy bardzo podobny plan drzemek [emoji5]
Daje któras mama kaszki holle?
Chybra moja też nie toleruje żadnego smoka. Używa ich jak gryzaków tzn gryzie ten plastik twardy[emoji53]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja śpi tylko w pajacu, nawet kupiłam na zimę spiworek taki bez rękawów, ale u nas sie nie sprawdza (jeśli któraś mama chetna to sprzedam [emoji6])
Aha u mnie każda zmiana na buzi smarowana była bepanthem i zawsze pięknie schodziło po max 2 dniach.
Moja Mała jak kaszle to sie śmieje. Nawet jak w trakcie płaczu się zakrztusi to z usmiechem na twarzy i zaraz znowu zaczyna płakać. Taki ten kaszelek dla niej śmieszny
Pumelova mamy bardzo podobny plan drzemek [emoji5]
Daje któras mama kaszki holle?
Chybra moja też nie toleruje żadnego smoka. Używa ich jak gryzaków tzn gryzie ten plastik twardy[emoji53]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: