agniesiam86
Fanka BB :)
Dziewczyny jednak nie podpisaliśmy dzisiaj tej umowy przedwstępnej, bo Pani rano zadzwoniła, że ma kupców, którzy zapłacą więcej. My i tak byliśmy umówieni z radcą prawnym, by nam skonstruowała umowę, bo i tak nam na przyszłość się przyda. Potem mieliśmy kupować prezenty pod choinkę. Po 3 godz. Pani od domu zadzwoniła i stwierdziła, że jak chcemy to nam jednak dom sprzeda. Umówiliśmy się na popołudnie, a potem się okazało, że ona coś jeszcze jutro musi pozałatwiać z tym domem. Czekamy jutro na odp., jak znowu będzie coś ściemniać, to rezygnujemy. Mamy jej już dość.
Ola W. co do tego mieszkania, co kiedyś pisałaś, to jest co takiego jak umowa dożywocia, czy coś takiego. Przepisuje się np. mieszkanie za dożywotnią opiekę i wtedy od tego zachowek się nie należy.
Aha83 i jak po wigilii?
Emol zobaczysz, że szybko Artur zatrybi, co ma robić i będziesz musiała po mieszkaniu za nim biegać
Liluli ja mojej kiedyś odcięłam czubek czopka i wsadziłam, bardzo szybko kupa wyszła. Co do kaszek, to ja gotowałam zwykła mannę.
Pumelova ja Mojej ostatnio zaczęłam dawać na noc kaszkę, a rano kleik, ale to 3 dni dopiero takie mamy.
Poranna Burza Lidka przed snem przykrywało sobie głowę kocykiem lub pieluchą. Sama jej tak czasami teraz robię, jak chcę żeby szybciej zasnęła.
Misia fajnie Cię Grześ zaskoczył
Ola W. co do tego mieszkania, co kiedyś pisałaś, to jest co takiego jak umowa dożywocia, czy coś takiego. Przepisuje się np. mieszkanie za dożywotnią opiekę i wtedy od tego zachowek się nie należy.
Aha83 i jak po wigilii?
Emol zobaczysz, że szybko Artur zatrybi, co ma robić i będziesz musiała po mieszkaniu za nim biegać
Liluli ja mojej kiedyś odcięłam czubek czopka i wsadziłam, bardzo szybko kupa wyszła. Co do kaszek, to ja gotowałam zwykła mannę.
Pumelova ja Mojej ostatnio zaczęłam dawać na noc kaszkę, a rano kleik, ale to 3 dni dopiero takie mamy.
Poranna Burza Lidka przed snem przykrywało sobie głowę kocykiem lub pieluchą. Sama jej tak czasami teraz robię, jak chcę żeby szybciej zasnęła.
Misia fajnie Cię Grześ zaskoczył