Agniesiam mnie czasami boli,ale za tydzien ide na wizyte to sprawdzi czy jest ok.
Kylesa moj Szymek zawsze po powrocie od tesciow nie umie zasnac. Ale tesc jest tak glosnym czlowiekem,ciagle wrzeszczy nad nim i nic do niego nie dociera.
Aha u nas to sam.wczesniej 1 pobudka a teraz co 1.5-2 godziny. I jestem wiecznie nie wyspana.
Ewella moj tez od tygodnia umiera na katar. Przychodzi z pracy idzie spac,pozniej nawet nie kapie Szymka i idzie spac o 21 bo jest chory.
Mam nadzieje ze Wasza nocka nie najgorsza.
Szymek wczesniej robil kupe 2-3x dziennie. A teraz 2x w tygodniu. I za kazdym razem jest uciapany po pachy.
Chybra przykre taka mala istotka [emoji15]
Pumelova co czytasz ciekawego? Jakies nowosci?
Kasia witaj w Pl. Malutka mimo ze na podlodze wygalada uroczo [emoji5]
Jenny zdrowka..
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow na 5 mcy [emoji5]
My tez wczoraj skonczylismy [emoji3]
Paninka ja tez dla siostrzenca kupilam kiedys taki fotelik jak Kasia pokazala tylko nie rozkladany. I dluugo mu sluzyl.
Inka biedny malutki. Ale dobrze ze juz powoli przechodzi.
Misia jak Grzes duzy. Super [emoji3]
Emol dla dziecka najlepsze temp.od 19-21 st. Najlepiej dla Was by bylo chyba zmienic mieszkanie ale wiem ze to nie takie latwe..
Kasia to ja do Szymka ma duzo cierpliwosci. Predzej sie T.oberwie za nic.
Ola W.moj to tylko usmiechy nasladuje.
I ksiazeczki tez pcha do buzi.
Inaczej nie jest nimi zainteresowany.
Szymek nakarmiony i spi dalej wiec ide i ja spac [emoji5]
Kylesa moj Szymek zawsze po powrocie od tesciow nie umie zasnac. Ale tesc jest tak glosnym czlowiekem,ciagle wrzeszczy nad nim i nic do niego nie dociera.
Aha u nas to sam.wczesniej 1 pobudka a teraz co 1.5-2 godziny. I jestem wiecznie nie wyspana.
Ewella moj tez od tygodnia umiera na katar. Przychodzi z pracy idzie spac,pozniej nawet nie kapie Szymka i idzie spac o 21 bo jest chory.
Mam nadzieje ze Wasza nocka nie najgorsza.
Szymek wczesniej robil kupe 2-3x dziennie. A teraz 2x w tygodniu. I za kazdym razem jest uciapany po pachy.
Chybra przykre taka mala istotka [emoji15]
Pumelova co czytasz ciekawego? Jakies nowosci?
Kasia witaj w Pl. Malutka mimo ze na podlodze wygalada uroczo [emoji5]
Jenny zdrowka..
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow na 5 mcy [emoji5]
My tez wczoraj skonczylismy [emoji3]
Paninka ja tez dla siostrzenca kupilam kiedys taki fotelik jak Kasia pokazala tylko nie rozkladany. I dluugo mu sluzyl.
Inka biedny malutki. Ale dobrze ze juz powoli przechodzi.
Misia jak Grzes duzy. Super [emoji3]
Emol dla dziecka najlepsze temp.od 19-21 st. Najlepiej dla Was by bylo chyba zmienic mieszkanie ale wiem ze to nie takie latwe..
Kasia to ja do Szymka ma duzo cierpliwosci. Predzej sie T.oberwie za nic.
Ola W.moj to tylko usmiechy nasladuje.
I ksiazeczki tez pcha do buzi.
Inaczej nie jest nimi zainteresowany.
Szymek nakarmiony i spi dalej wiec ide i ja spac [emoji5]