reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
A jak Wy podajecie te kaszki? Łyżeczką już? Czy w butli? Jak w butli to ze smokiem do kaszek? One chyba gęste są, nie?

Ewella zdrówka dla kruszyny [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith w butelce ze smoczkiem 3 bo 2 ciężko szła.Daję jej narazie łyżeczkę i troszkę na 120ml.Ale polecam zacząć od 1/3łyżeczki bo moją na początku przez 2 dni brzuszek bolał godzinę po spożyciu. Z każdym dniem daję jej więcej.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Mała dostanie na gwiazdkę swój zestaw obiadowy to wtedy spróbuję jej robić gęściejszą i podawać łyżeczką.Z łyżeczka nie miała do czynienia jeszcze:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Judith łyżeczka. Ale na opakowaniu jest na 200 ml a mój tyle nawet mleka nie piję a co dopiero bardziej gęsta kaszke. Więc robię wszystko po pół.

Artur dostał dzisiaj kombinezon renifera :)
1512994030-ed9a132519c1b6bb-aaaaaa.jpeg

Emol ja kupiłam tą co ty piszesz. Podaje jej łyżeczka ale robię tylko 50ml na wodzie i tak wszystkiego nie zjada. Super kombinezon :)

Byliśmy u lekarza, Iga ma zapalenie oskrzeli :( antybiotyk i inhalacje przepisane.

reklama
Witam Was. Nie było mnie parę dni bo w sumie dużo się działo przez ten tydzień. Kuzynka urodziła córeczkę - Hanie więc zostałam ciocia :-) :) W ciągu dnia opiekowałam się jej starszym synkiem 3 latka więc wcale mi się nie nudziło ;) Dodatkowo tata trafił do szpitala na zapalenie płuc i coś im się nie podobało więc zrobili jeszcze dodatkowo tomografie. Oczywiście panika w domu (pali papierosy) i czarne myśli po glowie chodziły. Dzisiaj były wyniki i wszystko dobrze, jeszcze tylko kilka dni polezy więc uff

Emol ładny kombinezon i chyba Arturkowi bardzo się podoba :-) :)

Ewella współczuję, mam nadzieję że antybiotyk pomoże i Iga szybko wyzdrowieje.
Dużo zdrówka życzę wszystkim dzieciaczkom.

Bylysmy pół godz na spacerku. Teraz jeszcze śpi a ja mam chwilkę więc kawę zrobiłam i będę nadrabiać czytanie.

Do góry