reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej, hej [emoji3]

Doczytam Was rano, a teraz odpowiem tylko Monti, bo dzięki jej postowi cofnelam się pamięcią o kilka miesięcy [emoji1]

Misia ja też uwielbiam czarne ciuchy. Zawsze jak mam do wyboru daną rzecz w kilku kolorach to i tak kończy się na czarnym [emoji4]

Czarna mamba [emoji6][emoji3]

reklama
Monti ja rozważam :-) ale sie boje skutków ubocznych zwlaszczavze troche to kosztuje. Nazwe moge ci jutro napisac jak bede przy kompie bo nie pamietam

Hej. Ja na chwilkę. Słabe noce mamy i w ogóle mało śpimy.
Spacery codziennie zaliczamy bo pogoda fajna.
Maja ogarnęła umiejętność "śpiewania" po swojemu. I tak wczoraj np.od23.30 do prawie 2.00 sobie na głos śpiewała. Pocycowała i znów śpiewała.
Mąż nas jutro chce do Zakopanego wyciągnąć, ale to zależy od pogody.
Włosy też mi strasznie wypadają, zaczęłam łykać D3 bo mi od ciąży zostało, a codziennie zapominam wstąpić do apteki po jakieś witaminy. Na pewno włosów nie obetnę, bo już kompletnie nie miała bym co z nimi zrobić.
Również mam dużo czarnych rzeczy, tylko ja akurat lubię i czarne i kolorowe(jaskrawe) . mam tak pół na pół. Marzą mi się nowy sweterek taki oversize , jakieś ekstra botki na obcasie, no i torebka....bielizna też mi się trochę znosiła. Muszę coś pokupić.
Życzę zdrówka bobaskom, rodzeństwu i mamusiom.
Misia powodzenia na chrzcinach. wrzuć jakieś foto.
Pumelova jak cycorek? Ty się wybierasz do Pszczyny? Może będziesz gdzieś po sąsiedzku???
Piję karmi i zbieram się do wanny.

Niedawno pisałyśmy o tym, że nie zawsze będziemy przy dzieciach i czeka je wiele nie miłych sytuacji w życiu. No właśnie! Wczoraj się we mnie zagotowało. Mój misiek był pół godziny w świetlicy. Równolatkowie wyłudzali od niego kasę, jak powiedział że nie ma, to przeszukiwali go, rzucali jego tornistrem, rozwalali mu rzeczy, piórnik, polali torbę i jego herbatą z termoska. I zaznaczam, że przez cały ten czas była pani w sali z nimi i nic nie widziała, bo była zajęta sprzątaniem w torebce. Nosz qrfa! Poszłam prosto do dyrektora. To się w głowie nie mieści!!!

Pocieszające że nie tylko ja mam takie kryzysy:D kurcze ubrania kupuje ale jak się okazało takie do kumpeli na kawę a nie na wieczór z przyjaciółmi :/
Postanowione, idę do fryzjera, we wtorek a brwi i do tego na solarium. A za tydzień na zakupy, trudno, wyszperam oszczędności

Mnie na imprezę firmową nie zaprosili[emoji52] ale żadnej z macierzyńskiego nie zaprosili- pocieszające.

Emol Wow ja się obcinam za 50zl hahah

Chybra ja wróciłam do rzeczy sprzed ciąży, buty na obcasie itp ale jakoś mi się odmienilo z moimi ubraniami.

Monti ja myślałam że przy kp nie można iść na solar. Takie przeciwwskazanie jest na necie. Ale jak tylko napisałaś że byłaś (przed ciążą chodziłam regularnie) to spytałam ciocie i postanowion, ide!
dziekuje!

Abed ja tylko podcinam tyle ile wiem ze moge żeby je potem jakoś spinac. W maju pocinalam ostatnio:o

Misia też by mi było szkoda bo też planuje nastepna. Może sobie zrobisz po drugiej?

Agniesia86 w Myslowicach a Ty?

Liluli mi też się już zakola zrobily ale lecą mi dalej mocno. Masakra

Aniek mi się marzy jakas jasna dopasowana elegancka bluzeczka [emoji7]
Super zakopane!! Uwielbiam!
Myślisz że D3 coś na włosy pomoze? Może zacznę brać
Właśnie byłam dzisiaj w pszczynie, koło Intermarche.
Cycek już nie boli ale jeszcze trochę twardy;/
Ojoj biedny Twój synus. Mam nadzieje ze wobec Pani zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja również za tyle obcinalam ale raz trzeba w życiu zaszaleć. Zasluzylam w prezencie za urodzenie bobasa :)

Ja uwielbiam jasne rzeczy ale niestety tu przy tej wodzie większość jest teraz "po domu" muszę kupić coś ciemniejszego

Aniek w głowie się nie mieści. Kiedyś nie miały takie rzeczy miejsca. Takvro jest jak rodzice wmawiają dzieci a że są lepsi od innych. Więc oni uważają że mają władzę. :/

Wychodzi mi ostatnia 8 i tak jak na zdjęciu tljestvona pusta. Jakby mi zyletka wychodziła, takie ostre brzegi ma.

Byłam wczoraj z Arturem i mama w promenadzie na zakupach. Ona raczej kupowała na święta prezenty. Ale zaczepila mnie pani czy wyrażam zgodę aby Artur miał zrobione zdjęcie i ewentualnie wziął udział w reklamie. Dzisiaj już dzwonili i jutro jedziemy na sesję zdjęciową. Nic. Więcej nie wiem. :)Artur model :)

Aniek szok,ze pani nie zauwazyla.. Oby wyciagneli wobec niej konsekwencje.
I co takich dzieci wyrosnie jakone juz wyludzaja pieniadze.

Pumelova mi tez dalej leca ale i nowe rosna. Przez te krotkie wygladam jakbym miala pasek wlosow wygolony [emoji3]

Emol Arur bedzie gwiazda [emoji5][emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też włosy bardzo wypadają, endokrynolog powiedziała że taka kolej ;) estrogeny muszą się unormowac.

Moja zimowa szafa czarno-kremowa ;) zaczęłam kupować pudrowy róż swetrów :D ale czekam na wyprzedaże bo kasy nie mam a wszystkie drogie :p

Do fryzjera idę też przed świętami :)

Na solarium też chodzę po ciąży bo inaczej wyglądała bym jak trup ;)

Aniek masakra...oby były wyciągnięte konsekwencje wobec Pani. A zakopane my co roku jeździliśmy na termy ale w tym rezygnujemy ;)

Pumelova to ja też takich ciuchów do znajomych na wieczór i o zgrozo na święta też nie mam co ubrać :p

Liluli nasz kurs kończy się w połowie grudnia i później już nie przedłużamy sami będziemy z nią chodzić, taniej wyjdzie a tych rzeczy co ona tutaj miała robić to jeszcze za mała była na przykład...

Emol super, Artur model :D

Misia udanych chrzcin, myślę, że mąż Was nie zarazil jelitowka.

Aniek przerażający opis. Co on musial czuć i sobie myśleć :-( postępowanie niektórych dzieci jest okrutne...

Mnie też włosy wypadaly. Najgorsze już za mną chyba. Teraz uzywam odzywki wax. Scielam na krótko bo szybciej te nowe rosnące im dorownaja :-)

O ciuchach mi nawet nie mowcie. Na codzień jeszcze coś się znajdzie, ale jak pomyślę o wszystkich spotkaniach rodzinnych w najbliższym czasie to raczej w jeansach nie pojde :-/

Jak dzieciaczki z katarkiem?
U Kuby to podobni katar od zębów. Jak żeby ida produkcja śliny wzrasta i może się cofać do noska i naczynia krwionośne tworzą obrzęk czy jakoś tak. W każdym razie jakby był przeziebiony to by miał problem z jedzeniem, byłby marudny, kupki by się zmieniły. A on radosny jak skowronek. Byleby tylko ten pierwszy ząb za pół roku nie wyszedł:-D

Za to córka na maxa załatwiona. Zobaczymy czy wytrzymamy do.jutra czy trzeba będzie na pomoc jechac.

reklama
Emol super, bedziesz miała modela w domu:-) tylko żeby to nie była reklama leku na owsiki albo czegoś w tym stylu[emoji23]

Liluli ja miałam zawsze za gęste włosy- pierwszy raz czuje że mam ich malo:D masakra!

Ewella no wiadomo, każdej wypadaja. Ale mogłyby już przestać wypadac[emoji23] oj w styczniu będzie wyprzedaż [emoji173] dobrze że wypłatę mam po swietach[emoji23]
Też kupuje pudrowy roz[emoji173][emoji16]
To tylko ja jak przeczytałam że kp to przeciwwskazanie to nie poszłam na solar?! Całe życie chodzę i mega źle się z tym czuje że w tym roku nie chodzę a tu niespodzianka - można chodzić:/ w poniedziałek już pobiegne [emoji16][emoji16][emoji16]
Na święta to mam jedną małą czarną to oblece jak się opalę [emoji16]

Karuzela no właśnie na codzień to mam pełno ciuchow:D ale żeby się dobrze czuć w swieta..
Dobrze że to nie choroba tylko od zębów :-) i oby szybko wyszedl:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry