reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ewella to pojdziemy w takim razie sami na basen bez kursu [emoji5]

Karuzela fajna ta odzywka? Dziala?

Pumelova ja tez zawsze mialam duzo a teraz 1/3 mi zostala [emoji52]

Ja na solarium chodze zawsze kilka razy przed weselami/imprezami [emoji3] na codzien mi sie nie chce [emoji12]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Abed a jakich skutków ubocznych się boisz?

Pumelova ja byłam jak już karmiłam piersią, nawet brodawek nie zaslaniałam i nic się nie stało. Teraz znowu chyba parę razy się wybiorę bo blada się robię.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli daj późnej znać jak było na basenie :)

No ja też piersi nie zaslanialam ani nic, tylko jak przyszlam umylam przed karmieniem :)

Aniek [emoji23] śpiewanie zajebista sprawa [emoji23]
Ja pie.... co za akcja.. jak ta baba mogła tego nie widziec :/ masakra.

Co do zakupów to ja jestem wściekła.. black friday a ja bez kasy... Takze tak...

Emol fajnie, gratulacje :)

Nam juz wyszedł drugi ząb. Juz sie przebił i go czuc :) Takze mamy 2 dolne jedynki. Nie pamietam co następne i po jakim czasie.
Wczoraj wizytowali u nad teściowie. Ahhh szkoda gadac... tzn teść spoko. Teściowa miliard zdjec. Potem POKAZYWAŁA małemu na telefonie zdjecia... wstawiła dobie jego Zdj na tapetę... a to nie jest ich pierwszy wnuk. Tylko 5. Pierwszy od str syna.
No ale to pikus. Najbardziej mnie wkurza, bo jest wścibska. WsYstko chce wiedziec o Kubie. I ok, interesuje sie, to luz. Tylko ze ona komentuje metody wychowawcze swojej corki. Krytykuje, ze ta zapisała syna na siłownie, a nie poszła z nim do ortopedy, chociaz pediatra sugerował. I sie krzywi i wścieka przy tym. I ja nie twierdze, ze nie ma racji, ale kur... jej corka wychowuje SWOJE dzieci PO SWOJEMU. Nic nikomu dl tego. I widząc jak ja obgaduje wirm, ze nas pewnie tez, a tego sobie nie życzę. Zreszta kupili tulik o opowiadała znajomym, ze Kuba przesypia noce, bo śpi w tuliku, a to g.. prawda, bo nigdy nie miał problemow e spaniem w nocy. Tulik nam służył w dzien. I to tez nie cosziennie. Ale tak to jest jak sie opowiada o bie swoim dziecku...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej:)
Mnie też już w końcu włosy lecą,ale nie sądzę że to sprawa hormonów...ja tak zawsze mam na jesień zimę.Z tym, że mam gęste to się nie przejmuje.Jak będę w pl to też zalicze fryzjera...chce mi się wrócić do rudości.Bo ten blond to tak żółknie...niby każdy mi.mówi że w blond mi najlepiej i w sumie ja też tak myślę ale denerwuje mnie to że żółknie.
Co do ciuchów to u mnie masakra, mam same legginsy z ciąży i topy,nic kobiecego.Chociaż tydzień temu kupiłam sobie fajną kiecke w tzw charity shop = lumpek.Bo tutaj w normalnych sklepach to porażka, wszystkie ciuchy są swetrowe i oversize a to nie mój styl no ale angielki tak się ubierają.
Pumelova nie fajnie że nie zaprosili cię na imprezę,mnie byłoby przykro, w końcu dalej jesteś ich pracownica...
Aniek chyba bym rozszarpała...tylko nie wiem kogo pierwszego...
Wit d biorę ostatnio na psychikę bardziej...może te spadki nastroju są z powodu jej braku.Generalnie fizycznie też się kiepsko czuję, jestem cały czas słaba nawet po tak wspaniale przespanej nocy jak dziś, w głowie mi się kręci itp.Chyba pójdę do.lekarza na badania krwi-wprawdzie nigdy anemi nie miałam ale mam wszystkie objawy...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja tez mam zawroty glowy,poszlam na badania bo bylam pewna ze czegos mi brakuje a wyniki idealne. Wiec u mnie to pewnie malo snu i stres..

Ola W. Tesciowe...[emoji52] olej ja,wiem ze latwo sie mowi bo ja jak slysze cokolwiek na temat mojej to sie gotuje we mnie ale nie zmieniny ich nawykow.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro idę do fryzjera i na solar a we wtorek mam brwi[emoji41] mój ma jutro wolne więc mam wychodne!

OLA w no ja mam wypłatę jutro [emoji23] gratuluje ząbka[emoji173]
Nie przejmuj sie, teściowa to nie rodzina

Kasia no wiesz co u nas pracuje 1000 osób a myślę że ze 100 będzie na macierzyńskim to się nie dziwię że nie zapraszają:D z resztą pewnie zaczeloby się jakbym musiała wracać:D
No angielki to chyba nie za bardzo się przejmują ubraniami:/
Zrób sobie badania co Ci szkodzi:)

Kurcze moja dobra koleżanka ciężarna leży z rozwarciem bez szyjki w 27tc w szpitalu podpięta do pompy z mg.. trzymajcie kciuki

Misia jak chrzciny?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti mi mój lekarz poleca spiralę jaydess, ona jest na 3 lata, ma minimalną dwakę hormonu. Ja bardzo źle znosiłam tabletki :( oprócz spadku libido, nadciśnienie i bóle głowy, musiałam przestać brać. Tu Pani dokor mówi że będzie zupełnie inaczej bo to działa miejscowo. Ja oczywiście naczytałam się w internecie o depresji, że dziewczyny musiały wyciągać. A nie mówiąc już że gdzieś tylko kątem oka czytałam o ciążach przy spirali, ale jak dla mnie to extremum... ja jeśli się zdecyduję to w styczniu jak będę coraz mniej karmić piesią, teraz to + gumka wystarczy.

Misia mam nadzieje że chrzciny udane i żadna choroba was nie zmogła

Karuzela zdrówka dla córki

reklama
Abed ale są też spirale bez hormonu. Też słyszałam o tych ciążach ale szczerze tok myślę, że prawdopodobienstwo jest takie samo jak zajście w ciążę przy stosowaniu tabletek. Pewnie trafił się jakiś partacz, który nie potrafił tego dobrze zrobić i jednostkowa sytuacja urosła do rangi legendy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry