reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Co do chrzcin to ja chcialam, a potem zalowac, bo my nie jestesmy po slubie I tego co sie nasluchalam to zwatpilam. Nawet przed msze nie omieszkal nam przypomniej, ze nie mozemy isc do komuni. A na dowidzenia jak mu podziekowalismy to nawet pocaluj sie w..nie uslyszelismy. Na szczescie tego ksiedza juz nie ma, bo we wrzesniu przezywalam juz kolede:p

reklama
Maziajka co karmienie termofor i kapusta:/

Agniesia86 współczuję bo domyślam się co się nasluchaliscie. Pierwsze o conas spytali na probostwie to czy mamy ślub:/ jakby to było najważniejsze jak się chce dziecko ochrzcic:/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój nie lubi odciqgania, rusza głowa aby mu przypadkiem nie odciągnąć. My tylko po ślubie cywilnym ale ochrzcil, na szczęście nie matudzil bo kasę dostał.

Ja tak się zastanawiam dlaczego ja nie miałam zatkanuch cyckow choć młody przesypial całe noce na kp. Chyba dlatego że w gorącej wodzie się kapie

Agniesiam zdrówka dla małej.

Dla mnie promocja z rossmana się nie opłacała bo na iperfumy mam większe i tańsze niż w rossmanie ;) ale z promocji dla dzieci skorzystam :D

Pumelova jak tam piersi lepiej ?

Iga z dnia na dzień wstaje coraz wcześniej :no: dzisiaj to była 6 rano a jak zasnęła po 9 to tylko na 30min ....ehh na spacer bym poszła ale będzie krzyk więc dopiero pójdziemy jak pora drzemki będzie. A później basen :)
Mąż był wczoraj na barbórce i teraz się leczy ;)

Ewella wczoraj zamawialam na iperfumy bo były zniżki:D tam 100 zł kosztuje mój perfum 100ml a w rossmanie w promocji jest 30ml za ta kwote.
Mniej boli ale jeszcze nie puścilo. Ale muszę się pożegnać z kapusta zaraz bo idziemy w gości dzis:D do Pszczyny!
Gdzie chodzisz na basen? Podobno na Ledzinach jest fajny. Wy pewnie macie w tychach. U nas oczywiście nie ma, ja jeżdżę do Jaworzna ale ostatnio zapłaciłam 16,50 za godzine:/ bez jaj ej:D

Coo tyle za basen ?? Szok :D no na zajęcia z Iga idziemy :) A na Lędziny swego czasu jeździliśmy, tam jest fajnie i dla dzieci ten jeden basen też fajny bo ciepła woda, nie mówię w Tychach też fajny jest :)A niedługo zapraszam będzie Aqua park to pójdziemy z małymi :D
A sama na basen wybieram się w tygodniu ;)
To udanego spotkania :) my za tydzień planujemy sushi zrobić :D
A co do perfumu to mój w rossmanie 30ml 199.99 a na iperfumy 70ml 130zl :D

No to gdzie chodzisz sama:D o to mi chodzi:D chyba nie jedziesz do Kato jak idziesz sama??

A mi sie oplacalo w rossmanie [emoji5]
Ale mogliby czesciej robic black friday [emoji12]
Z dzieciaczkami chodzicie na kurs na basen?

Agniesiam my tez bez slubu i u nas ksiadz poprostu zapytal czy planujemy,cos tam pogadal ale bez nacisku.ale chrzcilismy w mojej starej parafii.
Gorzej bedzie tu jak bedzie chodzil po koledzie bo co rok jest gadka ze mieszkamy bez slubu a teraz jeszcze ze Szymek jest. Ale ja juz powiedzialam ze najwyzej bede dla niego tak bezczelna jak on jest.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova ok nie zajarzylam ;) jak chodzę sama to tutaj w Tychach, wiesz mam zawsze tylko 2-2,5h więc z Kato bym nie zdarzyła bo by mi dziecko z głodu padło ;)

Liluli tak ja chodzę z Iga na kurs Na basen :)
Ja zawsze lubię wyprzedaże po świętach :)

Do góry