reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli to super że skorzystałas:D ja chodzę sama na basen:D

Ewella ja mam do Jaworzna 15 minut samochodem więc akurat wychodzi półtorej godzinki[emoji16]
Oj wyprzedaże się przydadzą bo dziś się nie mam w co ubrać, doslownie! Wszystko mam czarne, ja nie wiem co mnie popieprzylo że zawsze wszystko czarne kupowalam i teraz nie mam się w co ubrać bo za blada do tego jestem i jakoś czuje się lepiej w jasnym.. prawie się dziś poplakalam przed szafą to mąż mnie dobił że 10 lat mi wbijal żebym czarnego nie kupowała. Eh.

Mam kryzys wizerunkowy, włosy mi wypadły chyba już wszystkie. W poniedziałek się umówiłam do fryzjera obciac [emoji19]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova u mnie też kryzys ibraniowy. Nic mi się nie podoba co oferują w sklepach a moja szafa to katastrofa. Zaczynam ją powoli zmieniać. Co miesiąc coś kupie i będzie git. A fryzjera za ponnad 300 zł mam na 13.12. Zobaczymy jak mnie opitoli :)

Heh ja też miałam kryzys po porodzie, ale szybko się ogarnęłam i wymieniłam buty, bieliznę i co miesiąc wymieniam ubrania, to bardzo ważne aby poczuć się w pełni kobietą po porodach, a i mojemu się to podoba :blink: Umówiłam się do mojej fryzki, za tydz idę, bo za 2 tyg ta impreza firmowa. Aaaa byliśmy się dziś przejechać tam abym spokojnie sama dojechała. No zobaczymy, za tydz jeszcze się tam przejadę.
No po spacerze, zakipach i obiedzie i chyba już w domu dziś zostaniemy. Pożarliśmy się z moim wczoraj, oboje jesteśmy zawzięci, ale nic no, jakoś zelżało . Buziaki :*

Pumelova moja kochana ja też mam całą szafę czarną [emoji2] ale byłam kilka razy na solarium żeby nie wyglądać jak z rodziny Adamsów.

Mi też włosy okropnie wypadają co samo nie wypadnie to mała mi wyrwie [emoji12]
Też czeka mnie podciecie i chyba grzywka bo mam wrażenie że zakola mi sie zrobiły [emoji53]

Ja jak odciagałam młodej gluty z nosa przy przeziębieniu to zawsze w jednym ręku trzymałam telefon. Strasznie lubi śpiewanki z YT, mogę jej wtedy robić operacje na otwartym sercu, taka jest pochłonięta oglądaniem [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez wlosy wypadaja :-( strasznie.... Ale ja nie ocinam nie tym razem. Po pierwszej ciazy obcielam na krotko i zalowalam. Wypadaja tak samo tylko sa krotsze ;-)

Ja w ramach poprawy humoru umowilam sie do kosmetyczki na regulacje brwi i paznomcie u rak. Tez ide na impreze firmowa to trzeba jakos wygladac ;-)

U mnie też szafa czarna ale ja uwielbiam ten kolor. Na solarium też byłam kilka razy po porodzie ale teraz nie chodzę bo robię serię kwasów na twarz :) dostałam propozycje zrobienia rozstępów po okazyjne cenie i się zastanawiam. Szkoda mi kasy, zwłaszcza że planuję jeszcze ciążę (chociaż planować sobie mogę a jak wyjdzie to się okaże). No i nie wiem.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli u nas proboszcz nam powiedzial, zebysmy nie czekali do kuni dziecka,ale on jest normalny. Jak poszlismy doniesc dokumenty to trafilismy na nowego wikariusza, ktory przyszedl z jakiejs pupidow z gor I takie nam rypnal kazanie, ze juz zapytalam czy nam chrztu odmawia? Na szczescie byl tylko miesiac I zmienili go.

Pumelova, Monti mi tez wlosy wypadly i mialam zakola ale juz odrastaja i mam takie smieszne krociotkie [emoji85]

Eh i tez mam prawie wszystko czarne i do tego w sklepach nic dla mnie nie ma.

Ewella dzieki. Chce isc z Szymkiem od stycznia ale u nas nie ma kursow i musimy dojezdzac dalej. Ale samy rade [emoji5]

Agniesiam nie ma sie co nimi przejmowac,chyba od zeszlego roku nie wolno ksiezom odmowic ochrzczenia dziecka i tym samym namawiac do slubu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia ja też uwielbiam czarne ciuchy. Zawsze jak mam do wyboru daną rzecz w kilku kolorach to i tak kończy się na czarnym [emoji4]

Czy któraś z was ma już założoną spiralę lub ją rozważa? Wiem że sa dwie z hormonem i bez... ja zaczęłam sie poważnie nad tym zastanawiać i nie wiem na co się zdecydować.

Misia a te rozstępy laserem?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry