reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Rzadko się tutaj udzielam ale widzę że macie podobne upodobania co do książek. Tess Gerritsen uwielbiam,po Cook'a chętnie sięgne a od siebie mogę polecić Karin Slaughter(serie "Hrabstwo Grant" i "Will Trent" )

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova to o milosci w czasach II wojny swiatowej w Rosji.
Haha znam ta ambitna literature. Dorzuce jeszcze Jojo Moyes [emoji3] a nie wiem co to insta serial.

Zuza nie znam,ale zapisuje i przeczytam.

Szymek dosypia a ja ide przygotowac cos do obiadu i jedziemy do przyjaciolki na kawke. Mam ja kilka dni nim wroci do UK.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

W książkach Karin Slaughter są dośc szczegółowe opisy zbrodni,czasem aż ciarki po plecach przechodzą... Po takiej lekturze zwykle sięgam po książkę którą się lekko czyta pozycje wymienione przez @pumelova się świetnie sprawdzają,ale też Colleen Hoover,czy seria Oddechy.
@Liluli uwielbiam "Zanim się pojawiłeś" :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli instaserial to książka mamyginekolog.. Ale nie polecam właściwie. Pożyczyłam od kolezanki.
Myślę że zanim przeczytam te 2 co mam.nowe plus piąta część millenium to mi się akurat macierzynski skończy [emoji23] uwielbiam czytać ale obecnie jeszcze bardziej lubię spac[emoji23]
Korzystaj że jest przyjaciółka![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo Camilla, lubię właśnie empik mi pisze że mam do odbioru [emoji2] ja jakoś za thrillerami medycznymi nie przepadam, za to psychologiczne uwielbiam [emoji5]

A co do książek zakupiłam jedną z przepisami i poradami dot. Rozszeżania diety maluszek na 6+ i chyba zaczne to przygotowywać dla siebie takie fajne są [emoji5] jak dietetyczne [emoji12]

Najlepszego z okazji 4 miesięcy Ewella i Ola.

U nas po szczepieniu zupełnie inaczej niż po pierwszych pneumo - nic a nic się nie działo [emoji5] no i jeszcze tylko raz będziemy się kłuć za dwa tygodnie i konieeec!! Jestem szczęśliwa z tego powodu [emoji2] trochę mniej że będę musiała poczytać o meningo ale to już później [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie wiem kiedy wy czytacie. Ostatnio czytałam jak byłam na wsi w sierpniu. Nie mam czasu, jak już to forum przejrzę :) poza tym mam te ułomność, że jak zacznę książkę do muszę skończyć. Także max 3 dni jak bardzo gruba, a najczęściej na raz jak do 200 stron :)
Gluta mam pięknego po pas, no żeby to kaczki podeptały. Grześ się wyspal, było spokojnie ma tylko ślad na udku taki ok 1 cm.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,

Cos nie mogę wejść w rytm forum [emoji1]. Od zeszłego wtorku do niedzieli wieczorem mieliśmy gości, a od poniedziałku kosmos... Ogarnianie, zajęcia, zebrania, z Kalina badania, i...cóż życie w biegu. Dopiero dzisiaj mam luzik i właśnie z łóżka wstałam [emoji1] ( Kalina jeszcze śpi, o 9:00 miała karmienie).

Doczytam dokładnie co u Was to się personalnie więcej poodnosze.

Jedynie chciałabym już teraz złożyć Aniek42 spóźnione życzenia urodzinowe:
Kochana Ty nasza - zdrówka, miłości, spełnienia wszelkich marzeń, szybkiego dopieszczenia domku i zadowolenia z najbliższych (choć to ostatnie to taka pro forma, więc.. Może zadowolenia z Teściów też Ci pożyczę, ooo...i wiem: ogarniętych znajomych [emoji3]!). Sto lat! Buziaki [emoji8] [emoji8][emoji8]

Hej dziewczyny,

Jakoś ostatnio nie miałam na nic czasu, chyba dlatego że mój był w domu. Śmieszne, ale jak on jest to się z niczym nie wyrabiam.

Załatwiłam wizytę u lekarz rehabilitant na nfz na 3 stycznia, a niby miało być szybciej ;/ Ech…zostawiam ją, bo może się okaże, że będziemy się długo rehabilitować. Ja jakoś nie wierzę w te niby dwa miesiące.Ostatnio mnie fizjo nastraszyła, że niektóre dzieci rodzą się z poprzestawianymi kręgami. Nie podoba się jej praca mięśniami w szyi, że jakoś dziwnie to robi.

Ola, Ewella gratulację.

U mojej Małej od jakiegoś czasu czułam w dziąśle ząbka, a teraz już się delikatnie przebija, bo widać go.

Dziewczyny kiedy Wy czytacie?:p Ja od porodu nie przeczytałam nic, no oprócz artykułów i książek związanych z niemowlakiem. Ogólnie lubię czytać. W sumie dla mnie sprawdzony jest King.

W ogóle znowu z Lidką sajgon, strasznie się buntuje. Ciekawe kiedy to się skończy. Wczoraj miała na mnie focha, co do niej podchodziłam to odwracała głowę w drugą stronę. Dzisiaj lepiej, bo chyba sobie zapomniała :D

reklama
Pumelova dzięki. Tez sie zapisałam i nawet juz dostałam przesyłkę! Marchewkę i kaszkę :D

Judith dzięki :) i moze tez sie skuszę na książkę z przepisami!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry