reklama
Kasia no Grześ je normalnie i przy cycu się uspokaja. Za to pomiędzy cierpi, teraz śpi już 2 godziny po tym dentinoxie. Jak mu dałam zimna sliwke (do liźnięcia) to tak się wgryzl że myślałam że odgryzie. Zimny gryzak też mu pasował, robił takie omnommom.
Jak często jej smarujesz? Bo piszą że 3 razy. Myślę że jak nie przybiera to możesz próbować z kleikiem. Może jej spasuje. My czekamy bo Grześ w 90 centylu. Miesiące liczę od daty urodzenia 3.07 to ma 4 miesiące i 6 dni.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak często jej smarujesz? Bo piszą że 3 razy. Myślę że jak nie przybiera to możesz próbować z kleikiem. Może jej spasuje. My czekamy bo Grześ w 90 centylu. Miesiące liczę od daty urodzenia 3.07 to ma 4 miesiące i 6 dni.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrabiam:
Aniek - ja to ciągle biegam z Młodą od speca do speca, i już 3 razy była kluta. Mam taką pediatre co lubi badać każdym szczególik, oraz wypisywać skierowania.
Ciesz się pełną rodzinką na maxa [emoji173].
Abed - mam nadzieję, że ze zdrowiem już lepiej?
Emol - przykro mi z powodu chomika. Trzymam kciuki za to skierowanie do okulisty. Tak to już u nas jest, czego nie wychodzisz tego nie masz.
Saba17 - witaj [emoji3]. Śliczny ten Twój Syncio [emoji7]
Ewella, Pumelova - i ja niestety pozwalam krzyczeć Małej kosztem mojego śniadania, czy WC [emoji6][emoji1]. Najedzona i bez ucisku na pęcherz mogę na spokojnie poświęcić Jej całą swoją uwagę [emoji4].
Mamusia_Muminka - kochana zaintrygowalas mnie tym koncertowaniem [emoji3]. Napisz coś więcej [emoji5].
Mata cudo.
Kasia - ojjjj coś czuję, ze szybko Teściowa naprostujesz na odpowiednie tory. Lepiej żeby poznała pierw Wasz system wychowawczy nim wpadnie z seria złotych rad, albo szybciej... Niezawodnych czynności, które "ułatwia" życie Waszej Emi.
Czytałam, ze i Wasze dzieci miały problem z nockami na przełomie 3-5.11. U nas było to samo. Pobudki co 1h. A spali u nad goście, więc było hardcorowo. Albo pelnia, albo zmiana czasu, albo skok [emoji19]
.
Zostało mi jeszcze z 17 stron. Ale nadrobie [emoji123] (tylko pewnie troszkę mi to zajmie [emoji1])
Aniek - ja to ciągle biegam z Młodą od speca do speca, i już 3 razy była kluta. Mam taką pediatre co lubi badać każdym szczególik, oraz wypisywać skierowania.
Ciesz się pełną rodzinką na maxa [emoji173].
Abed - mam nadzieję, że ze zdrowiem już lepiej?
Emol - przykro mi z powodu chomika. Trzymam kciuki za to skierowanie do okulisty. Tak to już u nas jest, czego nie wychodzisz tego nie masz.
Saba17 - witaj [emoji3]. Śliczny ten Twój Syncio [emoji7]
Ewella, Pumelova - i ja niestety pozwalam krzyczeć Małej kosztem mojego śniadania, czy WC [emoji6][emoji1]. Najedzona i bez ucisku na pęcherz mogę na spokojnie poświęcić Jej całą swoją uwagę [emoji4].
Mamusia_Muminka - kochana zaintrygowalas mnie tym koncertowaniem [emoji3]. Napisz coś więcej [emoji5].
Mata cudo.
Kasia - ojjjj coś czuję, ze szybko Teściowa naprostujesz na odpowiednie tory. Lepiej żeby poznała pierw Wasz system wychowawczy nim wpadnie z seria złotych rad, albo szybciej... Niezawodnych czynności, które "ułatwia" życie Waszej Emi.
Czytałam, ze i Wasze dzieci miały problem z nockami na przełomie 3-5.11. U nas było to samo. Pobudki co 1h. A spali u nad goście, więc było hardcorowo. Albo pelnia, albo zmiana czasu, albo skok [emoji19]
.
Zostało mi jeszcze z 17 stron. Ale nadrobie [emoji123] (tylko pewnie troszkę mi to zajmie [emoji1])
Pumelova niestety nie bylo u mnie w empiku ale juz zamowilam. Bedzie na wtorek [emoji5]
Korzystam,dawno sie tyle nie nagadalam [emoji85]
Jeszcze mamy 2 dni na pogaduchy i znow wyjezdza.
Nawet Szymek dzis grzeczny. Jak nigdy jadl i spal [emoji3]
Szymek dzis konczy 4 miesiacee [emoji3]
Ja zazwyczaj czytam przy karmieniu albo jak Szymek spi.
Judith jak taka fajna to chyba tez kupie ta ksiazke. Przyda sie.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Korzystam,dawno sie tyle nie nagadalam [emoji85]
Jeszcze mamy 2 dni na pogaduchy i znow wyjezdza.
Nawet Szymek dzis grzeczny. Jak nigdy jadl i spal [emoji3]
Szymek dzis konczy 4 miesiacee [emoji3]
Ja zazwyczaj czytam przy karmieniu albo jak Szymek spi.
Judith jak taka fajna to chyba tez kupie ta ksiazke. Przyda sie.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Misia Emi przybiera nawet ok tylko sobie tak myślałam, że może na noc mogłabym jej dawać taki kleik z mlekiem bo ona mi się budzi co 2 gdz ostatnio to może by jej zapełnił brzuszek. Co do Dentinoxu to smaruję jej 20 min przed każdym karmieniem a karmię z 7 razy na dobę, oczywiście w nocy twgo nie robię bo ona jakby w nocy zapomina o dyskomforcie i wcina wszystko.
pumelova
Fanka BB :)
Judith ja też nie mogę się doczekać ostatniego szczepienia - 20.11 a meningo po roku, pytałam juz. Jako że wybieramy się żłobka to nam polecono zrobić
Hm kiedy czytam? No w moim czasie wolnym wasze dzieci nie śpią? nie mam aż tyle roboty w domu żeby nie mieć czasu na książkę wystarczy że odloze telefon to mam czas na wszystko[emoji23]
Aga km Ty jak zawsze w biegu;-))) jak goscie?
Agniesia86 o Nie, King mnie nie przekonuje. Mam 4 książki i jednej nie skończyłam , nie moje klimaty.
Emol zdrowka!
Kasia od 27 do 27;-)
Liluli zaczęłam gerritsen[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hm kiedy czytam? No w moim czasie wolnym wasze dzieci nie śpią? nie mam aż tyle roboty w domu żeby nie mieć czasu na książkę wystarczy że odloze telefon to mam czas na wszystko[emoji23]
Aga km Ty jak zawsze w biegu;-))) jak goscie?
Agniesia86 o Nie, King mnie nie przekonuje. Mam 4 książki i jednej nie skończyłam , nie moje klimaty.
Emol zdrowka!
Kasia od 27 do 27;-)
Liluli zaczęłam gerritsen[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol moze zeby ide
Kurde dziewczyny ja mam zawsze na odwrót [emoji23] u mnie były wodniste kupy (tzn nie u mnie tylko u Kuby [emoji23]), a teraz sa takie typowo papkowate, zbite troche, ale robi z łatwością.
Ta mas majerankowa to tez dobre... bo na niej jestes napisane, z wi takich maluchow sie nie powinno.
Moj juz sie swobodnie przekrexa na brzuch z jednego i drugiego boku [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurde dziewczyny ja mam zawsze na odwrót [emoji23] u mnie były wodniste kupy (tzn nie u mnie tylko u Kuby [emoji23]), a teraz sa takie typowo papkowate, zbite troche, ale robi z łatwością.
Ta mas majerankowa to tez dobre... bo na niej jestes napisane, z wi takich maluchow sie nie powinno.
Moj juz sie swobodnie przekrexa na brzuch z jednego i drugiego boku [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama