reklama
Emol
Fanka BB :)
Pumelova właśnie wiem że po miesiącu powinna się zmniejszyć ilość kupek ale mój ma dopiero 3 tyg. Tak samo ten skok rozwojowy miał gdy skończyliśmy 2 tyg. Trochę wcześnie, bo jak czytałam pierwszy powinien mieć miejsce w ok 5 tyg. No ale zaczął płakać łzami, zaczął się częściej uśmiechać i potrafi się wpatrywac czyli to co jest po 1 skoku więc go miał... chyba to będzie taki szybki chłopak.
Matka jeszcze madwoman została ale do niedzieli urodzi jak nic
Karuzela mam nadzieję że bilurbina będzie wlascila. A twój kuba po prostu spiacym dzieckiem
Aniek to mój też się przyssal do wlochatej klaty, tak samo u mojej mamy też szuka cycka. A z pijawka najlepsze <3 hahaha Nie każdy czuje potrzeby takiego picia, mój to co chwilę się w ciągu dnia szuka cycka. Ze nawet Wit. D lize że smakiem. Ja mam te kapsułki odkrecane i dobrze się je podaje wg mnie. Ale kto co lubi
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Matka jeszcze madwoman została ale do niedzieli urodzi jak nic
Karuzela mam nadzieję że bilurbina będzie wlascila. A twój kuba po prostu spiacym dzieckiem
Aniek to mój też się przyssal do wlochatej klaty, tak samo u mojej mamy też szuka cycka. A z pijawka najlepsze <3 hahaha Nie każdy czuje potrzeby takiego picia, mój to co chwilę się w ciągu dnia szuka cycka. Ze nawet Wit. D lize że smakiem. Ja mam te kapsułki odkrecane i dobrze się je podaje wg mnie. Ale kto co lubi
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek42
Ewol Właśnie idziemy na spacer i do apteki, to muszę te vit kupić i spróbować.
Moja nie płacze łzami,ale wpatruje się i próbuje nawiązać "konwersację" , uśmiecha się jak do niej mówię, adopiero w środę będzie miała 3 tyg.
Kupek narazie sporo, ale mniej niż było.
Moja nie płacze łzami,ale wpatruje się i próbuje nawiązać "konwersację" , uśmiecha się jak do niej mówię, adopiero w środę będzie miała 3 tyg.
Kupek narazie sporo, ale mniej niż było.
Nie wiem, do picia ale zdziwiło mnie to, bo pamietam, ze kiedys w ciazyccialam kupic aloes do picia, ale przeczytałam na opakowaniu, ze kobiety w ciazy nie powinni. W necie znalazłam, ze dzieci do 2r.ż. Tez nidp
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
paninka87
Przyszla mamusia gratulacje!!!
Wiecie jaka ta moja zaraza silna. Kręci się po całym łóżeczku, ja ją na bok a za chwilę ona na plecach. Kładę na środku a ona przy szczebelkach po jakimś czasie...
Karmimy się na żądanie, nocki spoko je i śpi. Starsza dziś przyszła o 4.40 i nie chciała już spać bo jasno i stwierdziła ze szkoda czasu na spanie.... Ja Pole na rękach i przysypianie na siedząco masakra dziś pakuje moje panny nad morze... Ale będzie tydzień tylko ja Pola i mężu.. tego nam chyba trzeba...
Na niedzielę zaplanowany grill z siora i jej chlopakami.
Wyskoczylam nawet dziś do bankomatu i sklepu, młoda została z teściową.
Obiad oczywiście na mojej głowie....
Ale dajemy radę
Wiecie jaka ta moja zaraza silna. Kręci się po całym łóżeczku, ja ją na bok a za chwilę ona na plecach. Kładę na środku a ona przy szczebelkach po jakimś czasie...
Karmimy się na żądanie, nocki spoko je i śpi. Starsza dziś przyszła o 4.40 i nie chciała już spać bo jasno i stwierdziła ze szkoda czasu na spanie.... Ja Pole na rękach i przysypianie na siedząco masakra dziś pakuje moje panny nad morze... Ale będzie tydzień tylko ja Pola i mężu.. tego nam chyba trzeba...
Na niedzielę zaplanowany grill z siora i jej chlopakami.
Wyskoczylam nawet dziś do bankomatu i sklepu, młoda została z teściową.
Obiad oczywiście na mojej głowie....
Ale dajemy radę
pumelova
Karuzela a kiedy masz pomiar? Na pewno już spadła bo tak wysoko utrzymuje się tylko na początku:-)
Aniek super że masz taki kontakt dobry z synem, ja mam taki z mamą - przyjacielski:-) moja chyba też porzuci smoczki ale mam jeszcze nadzieję że się przekona
Ja mam Vita D - w kapsułkach
Gratulacje ogolenia! ;-)
Emol ale coś czytałam że te skoki są ruchome w czasie w zależności czy się urodziło przed czy po terminie więc możliwe :-)) moja ciągle szuka cyca od 3 dni ale ja jej go ciągle podaje
Ola W ja miałam taki aloes do picia - taki miąższ, ok 100zl za litr - piłam to 3 miesiące (lyzeczka dziennie) i schudłam 10 kg bez diety i ja i mąż bo to dobre na przemianę materii. Potem teściowa to piła i też schudla. Polecam :-) i właśnie przestałam pić bo zaszłam w ciążę;-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek super że masz taki kontakt dobry z synem, ja mam taki z mamą - przyjacielski:-) moja chyba też porzuci smoczki ale mam jeszcze nadzieję że się przekona
Ja mam Vita D - w kapsułkach
Gratulacje ogolenia! ;-)
Emol ale coś czytałam że te skoki są ruchome w czasie w zależności czy się urodziło przed czy po terminie więc możliwe :-)) moja ciągle szuka cyca od 3 dni ale ja jej go ciągle podaje
Ola W ja miałam taki aloes do picia - taki miąższ, ok 100zl za litr - piłam to 3 miesiące (lyzeczka dziennie) i schudłam 10 kg bez diety i ja i mąż bo to dobre na przemianę materii. Potem teściowa to piła i też schudla. Polecam :-) i właśnie przestałam pić bo zaszłam w ciążę;-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Madwoman213
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jest nadzieja. Skurcze mocne, bolaly ale wody sie saczyly bo gdzies bokiem pęcherz pekl. Polozna zbadala i pekl tam gdzie trzeba. Leze pod ktg na 30 min i na sale porodowa. Moze juz blizej? Boje sie ze bedzie bardziej bolalo, tak powiedziala polozna....
Monti
Madwoman trzymam kciuki i nie bój sie[emoji4] jak to jedna z położnych powiedziała do przestraszonej dziewczyny na porodówce: "to się inaczej niż porodem nie skończy [emoji6]. " dasz radę [emoji4]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje nowym Mamusiom [emoji18]
Pumelova Szymek tez nie chce pic z calmy ale z butelki chicco ladnie pije.
Jak szczepisz Agatke?
U nas tez czerwona kropka na ramieniu. Mam nadzieje ze zejdzie szybko.
Szymek tez od poczatku sie przekreca na boki.
Pytalam polozna czy to normalne to powiedziala ze jest silny i do tego charakterny i kiedys da nam popalic.
Madwoman213 [emoji110][emoji110][emoji110]
Pumelova Szymek tez nie chce pic z calmy ale z butelki chicco ladnie pije.
Jak szczepisz Agatke?
U nas tez czerwona kropka na ramieniu. Mam nadzieje ze zejdzie szybko.
Szymek tez od poczatku sie przekreca na boki.
Pytalam polozna czy to normalne to powiedziala ze jest silny i do tego charakterny i kiedys da nam popalic.
Madwoman213 [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama