reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mój okruszek
1501000661-aaaaaa.jpeg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joanna d gratuluje Lilianki [emoji18]

Moj Szymus tez mial usg glowy,brzucha i nerek w dniu wyjscia do domu. Pani dr.powiedziala ze nam sie to badanie nalezy.

Saba cudo [emoji7]

Ewella sliczna Igunia [emoji7]

Chybra, gratuluję [emoji323] [emoji323] Odpoczywaj i ciesz się syneczkiem[emoji8][emoji8]

Aniek, u mnie tylko raz tak zrobiła jak dostała mleko hipp w szpitalu od pielęgniarki... Źle zareagowała na mm. Nie pamiętam Kochana czy u Ciebie jest KP czy mm.

Pumelova, napisz chociaż w dużym skrócie co się stało, że Agatka ma rehabilitację? Chyba przeoczyłam jakis Twój post...
Przy Antosi robiłam wczoraj ciasto na naleśniki mikserem, dziecko spało idealnie[emoji16][emoji16]

Paninka, współczuję przeżyć... Biedna jesteś w tej ciąży, ale może w końcu uda się od nich uwolnić!

Aga - moja ciocia po 70[emoji23][emoji23][emoji23]
My mamy smoczek ortodontyczny z MAM. Jest jeszcze z Aventa, ale za bardzo go nie lubi.

Ola, u nas wieczorny/późnopopołudniowy spacer uspokaja małą i szybciej pada ze zmęczenia.

Dziecko na piersi trzeba odbijać czy nie? W sumie to odkąd zaczęłam odbijać to mała mocno ulewa, ale tak zaleciła położna laktacyjna i teraz mam dylemat... Dziś na wizycie pediatra kazała kupić bebilon zagęszczacz do pokarmu i podawać Małej łyżeczką przed każdym karmieniem. Miałyśmy z tym jakieś doświadczenia??

Abed, mi pomogło posmarowanie mlekiem po karmieniu i wietrzenie, wszystko się ładnie zagoiło i teraz jest cacy[emoji6]

Joanna, Zuza - gratuluję [emoji323] [emoji323]

Katja, my mamy szczepienie 6w1 i 13 walentną na pneumokoki w ramach NFZ z powodu zamartwicy i infekcji wewnatrzmacicznej.

Jesteśmy po wizycie u pediatry. Mała waży 3560g, czyli w ciągu 5 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 110g na piersi, więc się cieszę[emoji4] Dostaliśmy skierowanie do chirurga na bioderka. Okazało się, że mała ma niezamkniętą torbiel w mózgu 3mm na 1mm i mamy skierowanie do neurologa... Przepłakałam całe popołudnie... Taki trudny poród i jeszcze teraz tyle stresów... Dodatkowo dostała skierowanie na pilne usg jamy brzusznej ze względu na ulewanie po każdym karmieniu.
Tak się martwię o moją kruszynkę, żeby wszystko było ok.
Dziewczyny z pomorskiego, możecie polecić neurologa dziecięcego???

My mamy sesje w niedzielę[emoji4][emoji4][emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry