reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea ja karmie tylko piersią i nie mam zielonego pojęcia co ile Szymek pije... bo karmię na żądanie i nie licze. Chyba ze dlugo spi to kontroluje... w nocy potrafi przespac 3 godziny ale pozno zasypia tak naprawdę bo potrafie go do 1 w nocy karmic co chwile...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A cholera pisalas o mm a ja juz chyba nie czaje z tego niewyspania [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nasza córa to Liliana, waga 3620 54cm długa :)
Na ip na usg jak ją mierzyli wychodziła waga 4300, do tego różnica między obwodem głowy i barku, brak ruchów i rozwarcie przez tydzień 1,5 cm i stąd decyzja o cc. Byłam w szoku, w ogóle nie brałam cesarki pod uwagę, ale teraz się cieszę, bo obyło się bez komplikacji.

Joanna super, najwazniejsze ze zdrowa fajna lili :)

Pumelova ogolnie nie za czesto, ale jak juz widze ze ktorys czas sie meczy to nawet do trzech razy dziennie robie, ale generalnie doraznie. Nie zostawiam jednak sie "do samego konca" lecz dzialam jak juz widze ze robi sie nieciekawie.

Maziajko usg ze wzgledu na twoja chorobe ? Hmm... u nas niby to taki standard ze robia w szpitalu ale my mamy poprostu do powtorki ze wzgledu na nieznaczna roznice miedzy lewa a prawa strona. Nie rozumiem zbyt wiele z tego ale mam nr telefonu i musze sie zapisac. Do tego usg bioderek i kontrola oczka u okulisty 7.08 wiec kilka wizyt nas czeka

Jak zamierzacie szczepic ? Stare, 6w1? Ja chcialam 5w1 ale nie ma w hurtowniach :( a z oliwierkiem tak szczepilam wlasnie. .

A ja mam mega dół ale łzy same lecą.
Nie ogarniam dzisiaj, zdrzemnelam się chwilę, wychodzić nigdzie mi się już nie chce, chodzę jak pokraka.
Z mężem się nie kłóce bo tylko w nim mam oparcie. Nawet nie ma kiedy, dziś na chwilę wpadł na obiad bo akurat był w pobliżu, zaraz pewnie przyjedzie ale śmiga pograć w siatkówkę. Nie zabraniam mu niech też korzysta z życia.
Podejrzewam że też będę zabierać moją trójce wszędzie... inaczej się nie da. Od września będę miała lzej...

Ja stosuje te same produkty przy każdym dziecku- butelki Avent, smoczki Nuk, pieluchy, chusteczki Pampers, mleko następne Bebilon. Sprawdza się, ciekawe jak będzie teraz :D

Katja ja też bym chciała te 5w1. 6w1 na pewno nie bo mam engerix i muszę go kontynuować,.A przez 6w1 zwiększamy ilość żółtaczki i do tego żółtaczkę podana jest wtedy o miesiąc wcześniej. Jeśli nie dostanę 5w1 to szczepie tymi z NFZ.

Dziewczyny po sn z nacięciem krocza, jak długo bolało was krocze i mialyscie dyskomfort przy chodzeniu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Joanna D gratuluje :)

Przeczytałam wszystko ale zapomniałam co miałam napisać ;) dzisiaj jakoś się skupić nie umie na niczym...

Byliśmy u pediatry wszystko dobrze Iga rozwija się prawidłowo, waży 3500, też mamy tsh do zrobienia, usg bioderek i jeszcze słuch do kontroli jedno uszko bo w szpitalu mówili że jeszcze wody plodowe tam zostały i trzeba skontrolować.
Powiedział że kupy przy kp może nie być nawet tydzień... Ale powiedział żebym kupiła dicoflor więc jej dałam już :) płakała całą wizytę i drogę do domu a później na spacerze oczywiście była grzeczna :p

Kylesa super że już w domku :)

Monti mnie już na 3 dzień nic nie bolało, dyskomfort czułam dzisiaj jak chciałam jeansy założyć i siadalam to trochę bolało i założyłam luźne spodnie.

reklama
Monti po 5 dniach. Ale czyje ze mam twardą Blizne przy wlocie. Czym smarujecie blizny?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry