reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mój okruszek
1501000661-aaaaaa.jpeg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joanna d gratuluje Lilianki [emoji18]

Moj Szymus tez mial usg glowy,brzucha i nerek w dniu wyjscia do domu. Pani dr.powiedziala ze nam sie to badanie nalezy.

Saba cudo [emoji7]

Ewella sliczna Igunia [emoji7]

Chybra, gratuluję [emoji323] [emoji323] Odpoczywaj i ciesz się syneczkiem[emoji8][emoji8]

Aniek, u mnie tylko raz tak zrobiła jak dostała mleko hipp w szpitalu od pielęgniarki... Źle zareagowała na mm. Nie pamiętam Kochana czy u Ciebie jest KP czy mm.

Pumelova, napisz chociaż w dużym skrócie co się stało, że Agatka ma rehabilitację? Chyba przeoczyłam jakis Twój post...
Przy Antosi robiłam wczoraj ciasto na naleśniki mikserem, dziecko spało idealnie[emoji16][emoji16]

Paninka, współczuję przeżyć... Biedna jesteś w tej ciąży, ale może w końcu uda się od nich uwolnić!

Aga - moja ciocia po 70[emoji23][emoji23][emoji23]
My mamy smoczek ortodontyczny z MAM. Jest jeszcze z Aventa, ale za bardzo go nie lubi.

Ola, u nas wieczorny/późnopopołudniowy spacer uspokaja małą i szybciej pada ze zmęczenia.

Dziecko na piersi trzeba odbijać czy nie? W sumie to odkąd zaczęłam odbijać to mała mocno ulewa, ale tak zaleciła położna laktacyjna i teraz mam dylemat... Dziś na wizycie pediatra kazała kupić bebilon zagęszczacz do pokarmu i podawać Małej łyżeczką przed każdym karmieniem. Miałyśmy z tym jakieś doświadczenia??

Abed, mi pomogło posmarowanie mlekiem po karmieniu i wietrzenie, wszystko się ładnie zagoiło i teraz jest cacy[emoji6]

Joanna, Zuza - gratuluję [emoji323] [emoji323]

Katja, my mamy szczepienie 6w1 i 13 walentną na pneumokoki w ramach NFZ z powodu zamartwicy i infekcji wewnatrzmacicznej.

Jesteśmy po wizycie u pediatry. Mała waży 3560g, czyli w ciągu 5 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 110g na piersi, więc się cieszę[emoji4] Dostaliśmy skierowanie do chirurga na bioderka. Okazało się, że mała ma niezamkniętą torbiel w mózgu 3mm na 1mm i mamy skierowanie do neurologa... Przepłakałam całe popołudnie... Taki trudny poród i jeszcze teraz tyle stresów... Dodatkowo dostała skierowanie na pilne usg jamy brzusznej ze względu na ulewanie po każdym karmieniu.
Tak się martwię o moją kruszynkę, żeby wszystko było ok.
Dziewczyny z pomorskiego, możecie polecić neurologa dziecięcego???

My mamy sesje w niedzielę[emoji4][emoji4][emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry