reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Integral, Alex powodzenia.

Integral wcinaj mielone na śniadanie albo weź do szpitala - będziesz miała smaczny posiłek jak już będzie po wszystkim ;)

U nas nadal jedno wielkie nic jeśli chodzi o postęp porodowy także my nadal cierpliwie sobie czekamy.

Martac88 gratuluję

Jeszcze ja zostałam jak coś z brzuchem.
Śpię u rodziców o 6 pobudka bo remont i wiercenie... no ale cóż czuję się tu bezpieczniej niż u siebie. Leje się ze mnie i co chwilę sprawdzam czy to wody... oszaleje... w pokoju jeżdżę pustym wózkiem ☺☺☺

Mam taki apetyt że szok. Cały czas jestem głodna. Idę coś zjeść ☺☺☺

Buziaki.

Cześć Dziewczyny. Od jakiegoś czasu Was czytam, ale nie udzielalam się... jednak dzisiaj muszę się uaktywnić, bo muszę się wyzalić. Otoz termin mam na 24.07, 10.07 miałam wizytę i Synuś był ułożony główka do wyjscia, a wczoraj się okazało ze zrobił małego figla i się jednak przekrecil dupka:( to podobno rzadko spotykane w tak zaawansowanej ciazy i nieduzym brzuchu i akurat mi sie to musialo przytrafic córkę urodziłam sn 4 lata temu i absolutnie nie wyobrażam sobie cc... jestem załamana, zła i przerazona:o
A tak poza tym to gratuluje rozpakowanym i kciuki za nieliczne w dwupaku✊✊✊

Siemka. Jeszcze ja w dwupaku:)
Mam powtórkę z rozrywki, czyli skurczy brak, malenstwu skakalo tętno przy ruszaniu się, generalnie zero oznak zbliżającego się porodu. Spędziłam tam 2godz. Slaba organizacja, jedno urządzenie do ktg. Mąż czekał w aucie :D za tydz o ile dotrwam chyba pojadę bardzo wcześnie.
Jedynie co to chodzę już jak kaczka bo taki ucisk czuje. Może znów wody odejdą i rozkreci się wszystko po oxy.

Mąż w piątek jedzie na koncert do stolicy więc do piątku nie przyspieszam:D .. heh
Prawdopodobnie jedzie bo wczorajszy w Mińsku został odwołany :)

Pojadlam loda i owocki i relaksuje się na lezaku:)

Inka ja też mam ochotę pojezdzic już wózkiem. Dziś posciele łóżeczko i przygotuje ubrania na wyjscie.

Haj dziewczyny, jeszcze i ja w dwupaku :)
Próbuje się nie nakręcać ale nie wiem jak to możliwe o tym ciągle nie myśleć ;P Dzisiejsza noc to był koszmar, od 1 do 4 nie spałam, jestem w 100% pewna, że się będę lepiej wysypiać jak już malutka będzie z nami. W końcu. Kiedyś. ;)

cześć:)
pumelova położna mówiła coś o indukcji na szkole ale nie pamiętam :p wogóle nie brałam tego pod uwagę więc chyba najzwyczajniej jej nie słuchałam :D Generalnie czuję się super, mam sporo energii:D Dziś idę do położnej, pewnie się zdziwi, że jeszcze przyszłam :D

reklama
Do góry