reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jeszcze nie rozpakowane..Kilka z was ma termin na drogą polowe lipca a mają wstawic cie szybciej na wywolanie..czy tez wywolują blisko terminu..Jaki jest tego powod? Czy w Polsce wywolują kilka dni po terminie?U mnie termin w czwartek I jesli nic sie niewydazy to wywolywac bedą dopiero w 42tyg..i z tego co wiem to taki standard.. Dlatego zainteresowalo mnie jak to u was jest..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex- ja będę mieć wywoływanie 2 dni po terminie dlatego że jestem bardzo drobnej budowy i choć dziecko jest dość małe to boją się czy dam radę je urodzić sn jeżeli by czekać dłużej=byłoby większe. Mimo że wymiary miednicy mam dobre.

Dziewczyny jak się nie ruszam wszystko mnie boli. Właśnie okupowalysmy z młodsza łóżko około 3 godziny i nie moglam wstać :DAż w końcu mi się kawy zachciało i od razu lepiej.
Ja termin na 25, jeśli nic się nie zacznie mam wizytę jeszcze 24 i wtedy dostanę skierowanie na wywołanie. Dopiero po 40 tyg skończonym mój lekarz daje :/ NIC wcześniej nie skieruje chyba że sama zacznę rodzić i na to liczę...tylko że on nic wspólnego ze szpitalem nie ma... jak lekarz prowadzący pracuje w szpitalu to sobie może ustalić z pacjentka coś więcej.
Ja idę na żywioł :p

Nie no ale też bez przesady, termin to 40+0 to by już musiały być jakieś ostre wskazania żeby wywoływać przed 40+0.

Mam dosyć nietypowe pytanie, orientujecie się może ile powinnam zapłacić położnej na która trafię podczas porodu? U nas nie ma możliwości zapłaty wcześniej z góry dla wybranej położnej dlatego chciałabym dogadać się z osoba na która natrafie A kompletnie nie wiem ile mam jej zapłacić..

Hym ja mam termin na 22 a ostatnoa wizyte 20 z ktg ciekawe czy dostane skierowanie do szpitala czy beda czekac az sie samo zacznie to bedzie rowno 40 tydzien.

Dowiedzialam sie wlasnie ze moj R jutro o 9 rano do Poznania jedzie i bedzie w domu dopiero 12 nadranem. . . . Co tu zrobic zeby noe urodzic przez dwa dni? Normalnie jak sie zacznie cos dziac jutro albo w nocy to go zamorduje!

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marta to masz jeszcze trochę czasu:-)) wszystko gotowe dla synka?

Saba zdrowka!. Oby Ci te tabletki pomogły:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry