reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja mam termin na 24go ale wg ostatnich usg na 20go. Moj lekarz chce mnie widzieć w szpitalu 15go.
Ale jutro mam wizyte u niego i się ostatecznie okaże. Troche sie stresuje [emoji4]

Ika, ściąganie laktatorem raczej nie powinno bolec... mnie nie bolalo... ale na sucho balam sie jakos próbować. .. [emoji16]

Alex, nie wiem jak jest generalnie ale mi moj lekarz powiedział, że nie bedzie czekał do 40 tygodnia ze względu na mój wiek... hmmm [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi po ostatnim Usg termin z 22 lipca zrobil sie 2 sierpnia....[emoji33] takze zbaranialam. Wiem ze najbardziej liczy sie termin z pierwszego USG, a ten mam na 22.[emoji1] mn

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Marta to pewnie się uda na niego trafić :-) bądź dobrej myśli:-)

Lilith to.super :-) szybkiej przeprowadzki zycze!:*

Madwoman ja miałam problem z płytkami - miałam na końcu 115tys. Przez ten wynik nie kwalifikowalam się do zzo.

Kylesa daj znać co powie lekarz ;-) kciuczki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka to duży dzidziek Ci się szykuje;) U ciebie też tyle energii, podziwiam.

Misia to Ci się misio ssak trafił :tak:słodko.
A ty kochana odpoczywaj, wietrz ranę i oszczędzaj się.

Pumelova oby leki pomogły.
Ja nie mam energii. Gdybym mogła to bym cały dzień przeleżała. Jaką książkę czytasz??

Karuzela przy kp kupki są luźne i wodniste, żółtawe.

Saba trzymam kciuki za twoją wizytę.

Chybra ja bym się tam chętnie trochę ponudziła, gdyby była taka możliwość:yes:

Martac gratuluję wizyty i wagi maluszka.
Myślę że jeśli nie opłacasz z góry położnej która cię prowadzi i jest od początku do końca porodu, to w szpitalu nie ma potrzeby płacić. Położne które są tam na dyżurze, są w pracy.

Kasia dokładnie. Taka grupa to skarb.

Integral no to trzymamy kciuki żeby dzieciątko do odpowiedniego terminu siedziało w brzuszku.

Lilith gratuluję przeprowadzki. Na pewno szybko wszystko uda się ogarnąć.

Trochę dziś poogarniałam mieszkanie i padam, a zgaga mnie po prostu wykończy.:sad: Co raz bardziej boję się tej środy.
Dziś kurier przywiózł łóżeczko. Czeka rozłożone i zaścielone na swoją malutką lokatorkę.:happy:
Torba dopakowana, stoi w przedpokoju.
Ooo rany, jak się boję.

Pumelova o kurcze to zaczynam odczuwac niepokoj... dzisiaj mam jechac z polecenia gin do szpitala w ktorym on ma jakis dyzur i rozmawiac z ordynatorem. Moze znajdzie czas mnie zbadac to pokaze wyniki... ciekawe co powiedza :sad:

reklama
Poczytałam was ale czasu na pisanie brak. My mamy mały problem z laktacja. Mały w ogóle nie był głodny, cały wczorajszy dzień przesłał, zrobił smolke. Ale jak pierś przystawialam to się odchylal, i usypial. Byłam u doradcy laktacyjnego o 22. Mam dziwną brodawke, bo zamiast w ustach się wydłużać to ona się skraca i muszę ogarnąć kapturki. Do tego Artur jest leniwym ssakiem bo otwiera usta na niecałą wielkość brodawki i jeśli ciumka to tylko ustami a nie cała buzia. Musieli mi dokarmic o północy i o 4 (choć wtedy spał) aby nie dostał zoltaczki. Ale ja pokarm mam jak mi naciskała, nawet jak mały nie ciagal i nie miało co rozbijać laktacji.
Jeśli nadal kapturki się nie pomogą bo nie będzie umiał się przyssac to albo laktatorem odciagac albo mm będę musiała podawać.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry