reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Mamy ten sam termin. 6.07 miałam 2cm rozwarcia i mam się stawić na ktg w środęMy po wizycie, mały waży wg doktora 2800, rozwarcie 1,5 cm i jeżeli nic się nie wydarzy do terminu porodu 20.07 to mam się stawić do szpitala na ktg zatem czekamy na rozwój wydarzeń
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Dziewczyny jeszcze nie rozpakowane..Kilka z was ma termin na drogą polowe lipca a mają wstawic cie szybciej na wywolanie..czy tez wywolują blisko terminu..Jaki jest tego powod? Czy w Polsce wywolują kilka dni po terminie?U mnie termin w czwartek I jesli nic sie niewydazy to wywolywac bedą dopiero w 42tyg..i z tego co wiem to taki standard.. Dlatego zainteresowalo mnie jak to u was jest..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex- ja będę mieć wywoływanie 2 dni po terminie dlatego że jestem bardzo drobnej budowy i choć dziecko jest dość małe to boją się czy dam radę je urodzić sn jeżeli by czekać dłużej=byłoby większe. Mimo że wymiary miednicy mam dobre.
paninka87
Dziewczyny jak się nie ruszam wszystko mnie boli. Właśnie okupowalysmy z młodsza łóżko około 3 godziny i nie moglam wstać Aż w końcu mi się kawy zachciało i od razu lepiej.
Ja termin na 25, jeśli nic się nie zacznie mam wizytę jeszcze 24 i wtedy dostanę skierowanie na wywołanie. Dopiero po 40 tyg skończonym mój lekarz daje :/ NIC wcześniej nie skieruje chyba że sama zacznę rodzić i na to liczę...tylko że on nic wspólnego ze szpitalem nie ma... jak lekarz prowadzący pracuje w szpitalu to sobie może ustalić z pacjentka coś więcej.
Ja idę na żywioł
Ja termin na 25, jeśli nic się nie zacznie mam wizytę jeszcze 24 i wtedy dostanę skierowanie na wywołanie. Dopiero po 40 tyg skończonym mój lekarz daje :/ NIC wcześniej nie skieruje chyba że sama zacznę rodzić i na to liczę...tylko że on nic wspólnego ze szpitalem nie ma... jak lekarz prowadzący pracuje w szpitalu to sobie może ustalić z pacjentka coś więcej.
Ja idę na żywioł
martac88
Zaciekawiona BB
Mam dosyć nietypowe pytanie, orientujecie się może ile powinnam zapłacić położnej na która trafię podczas porodu? U nas nie ma możliwości zapłaty wcześniej z góry dla wybranej położnej dlatego chciałabym dogadać się z osoba na która natrafie A kompletnie nie wiem ile mam jej zapłacić..
Integral
Hym ja mam termin na 22 a ostatnoa wizyte 20 z ktg ciekawe czy dostane skierowanie do szpitala czy beda czekac az sie samo zacznie to bedzie rowno 40 tydzien.
Dowiedzialam sie wlasnie ze moj R jutro o 9 rano do Poznania jedzie i bedzie w domu dopiero 12 nadranem. . . . Co tu zrobic zeby noe urodzic przez dwa dni? Normalnie jak sie zacznie cos dziac jutro albo w nocy to go zamorduje!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dowiedzialam sie wlasnie ze moj R jutro o 9 rano do Poznania jedzie i bedzie w domu dopiero 12 nadranem. . . . Co tu zrobic zeby noe urodzic przez dwa dni? Normalnie jak sie zacznie cos dziac jutro albo w nocy to go zamorduje!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama