reklama
oliweczkaa
Fanka BB :)
Mam dosyć nietypowe pytanie, orientujecie się może ile powinnam zapłacić położnej na która trafię podczas porodu? U nas nie ma możliwości zapłaty wcześniej z góry dla wybranej położnej dlatego chciałabym dogadać się z osoba na która natrafie A kompletnie nie wiem ile mam jej zapłacić..
Tez o tym myślałam..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie termin miedzy 27.07 a 3.08 takze ja pewnie bede zamykac liste
Moj lekarz tez nie ma nic wspolnego ze szpitalem a do tego jest na urlopie takze my tez idziemy na zywiol
Jutro pewnie podjade do szpitala dowiedziec sie jak wyglada sytuacja z ktg.
Myslicie, że nawet jesli nie ma sie wykupionej indywidualnej opieki poloznej to trzeba cos zaplacic?
Moj lekarz tez nie ma nic wspolnego ze szpitalem a do tego jest na urlopie takze my tez idziemy na zywiol
Jutro pewnie podjade do szpitala dowiedziec sie jak wyglada sytuacja z ktg.
Myslicie, że nawet jesli nie ma sie wykupionej indywidualnej opieki poloznej to trzeba cos zaplacic?
Ja mam termin na 25.07 i byłam właśnie na IP skontrolować dzisiejszą tachykardie. Wszystko ok nic się nie dzieje i tętno się uspokoiło. Rozwarcia brak.
Więc czekam na rozwój sytuacji.
U nas jeśli chodzi o wywoływanie to do 42 tygodnia nie wywołują jeśli nie ma do tego wskazań. Ja mam cukrzycę i nie biorę insuliny więc też się nie kwalifikuje do wywołania.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Więc czekam na rozwój sytuacji.
U nas jeśli chodzi o wywoływanie to do 42 tygodnia nie wywołują jeśli nie ma do tego wskazań. Ja mam cukrzycę i nie biorę insuliny więc też się nie kwalifikuje do wywołania.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
martac88
Zaciekawiona BB
Tak, u nas już wszystko przygotowane wcześniej bo doktor prowadzący cały czas prognozowal wcześniejsze rozwiązanie a jednak się nie sprawdziło.Marta to masz jeszcze trochę czasu:-)) wszystko gotowe dla synka?
Saba zdrowka!. Oby Ci te tabletki pomogły:-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz na szczęście pracuje w szpitalu, na czym mi bardzo zależało, było by super trafić na siebie podczas porodu :-) zawsze to mniejszy stres..
Podczytuje i gratuluję oczywiście.
Mamy teraz dużo roboty, przeprowadzka tuż tuż i ciągle się pakujemy, do tego wiadomo życie rodzinne, dzieciaki, szkoła. Za tydzień podpisujemy umowę i 21.07 klucze. Tak więc nie mam czasu na regularne pisanie.
Pumelova, każde z moich jest chowane na zasadach tej książki. Może orzyniesc Ci więcej korzyści niż szkody :*
Mamy teraz dużo roboty, przeprowadzka tuż tuż i ciągle się pakujemy, do tego wiadomo życie rodzinne, dzieciaki, szkoła. Za tydzień podpisujemy umowę i 21.07 klucze. Tak więc nie mam czasu na regularne pisanie.
Pumelova, każde z moich jest chowane na zasadach tej książki. Może orzyniesc Ci więcej korzyści niż szkody :*
Alex 87 pierwszą ciążę przenośilam i miałam wywoływany poród w 41+6dniu a stawiłam się do szpitala bodajże w 41+4
Martac88 moim zdaniem nic, bo wkoncu idziesz do szpitala a to ich praca, myślę że położnej się płaci jeśli ci na konkretnej babce zależy i chcesz aby cały poród ci towarzyszyła i pomagala
Ja mam termin na 26 a wizytę u gin mam ustalona na 18 lipca, wtedy pewnie się dowiem co dalej.
Dziś byłam na ktg jakieś skurczyki się pojawiały ale nawet nie czułam i tętno też ok za to czynność skurczowa macicy na pełnych obrotach, ktg równiutko i regularnie pokazywało skurcze
Emol jak u ciebie? Martwię się czy wszystko ok
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Martac88 moim zdaniem nic, bo wkoncu idziesz do szpitala a to ich praca, myślę że położnej się płaci jeśli ci na konkretnej babce zależy i chcesz aby cały poród ci towarzyszyła i pomagala
Ja mam termin na 26 a wizytę u gin mam ustalona na 18 lipca, wtedy pewnie się dowiem co dalej.
Dziś byłam na ktg jakieś skurczyki się pojawiały ale nawet nie czułam i tętno też ok za to czynność skurczowa macicy na pełnych obrotach, ktg równiutko i regularnie pokazywało skurcze
Emol jak u ciebie? Martwię się czy wszystko ok
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Mi lekarz powiedział, że jak nic się nie dzieje to do 7 dni po terminie mogę chodzić, więc nie wiem czy po tym terminie na wywołanie czy co. Mam nadzieję, że sama urodzę. A za tydzień mam ktg. A termin na 27 lipca.