reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aniek już wiem co robić bo była położna.
Chybra Aniek dobrze napisała, jak czytam co robisz to się zastanawiam co ty kobieto za dopalacze bierzesz :)
Kasia ja jestem niedoswiadczona ale myje wieczorem tylko.
Ika haha czasem na mokro też boli ;)
Po wizycie wnioski nastepujace:
Młody niestety zgubił 40g. Za to ssie efektywnie bo po 10minutowym karmieniu miał 30g więcej. Zajęła mu klamerki z pępka, będzie mu wygodnie na brzuchu :) naczyniaki na buzi do obserwacji. Kolejna jej wizyta w przyszłą środę. Wizyta u lekarza w przyszły wtorek.
Gorzej ze mną. Zajęła mi szew, ponoć bardzo duże cięcie,coś się saczy z rany, ciśnienie za wysokie, obrzęki za duże, za mało odpoczywam. Ech. Oddałam Grzesia dziadkowi, oglądają Janosika, a ja popatrzę co za prezenty mi przyniosła.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja też tak ciągle plakalam w szpitalu, w domu sporadycznie jak już opadam z sił to mi się zdarza..

Byłam u lekarza z hemoroidami, leków dostałam zaś na 110zl:/ oby pomogło..

Aniek A Ty skąd bierzesz energię? Masz jej więcej niż ja [emoji14]
Chociaż w t3j chwili szafka nocna ma więcej energii niż ja..

Ika89 nie boli :D boli jak masz głodne dziecko haha [emoji14]

Kasia831 zgadzam się, to taka grupa wsparcia:D

Aha83 polecam fajna ksiazka. Tzn jestem w trakcie czytania ale podoba mi się już

Paninka boże ile Ty zrobiłaś. Ja byłam u lekarza i w aptece i padam na twarz

Misia odpoczywaj więcej:** 40g to nie tak zle:-))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra, Paninka skąd wy bierzecie tyle enrgii??? :-)

Misia odpoczywaj więcej i przypilnuj tej sączącej się rany żeby nic się z tego nie rozwinęło.

To teraz z cyklu kultowych tematów- mamusie jaka powinna być kupka na kp? ;-)
Od wczoraj Kubuś jest całkowicie na kp i chyba mu nie służy- bączki go wybudzają, podkurcza nóżki, a kupka wlaściwie cała wchłania się w pampersa jak woda ;-/

Dziewczyny byłam na ktg i niestety tachykardia tętno ok 200 kazali brać aspargin w hurtowych ilościach i zrobić cpr nieznacznie mam podwyższony bo normalnie powinno być 5 a ja mam 6. Jutro wizyta u gin ciekawe co mi powie.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Skąd biorę energię? Chyba z nudów:-p Nudzę się już jak qpa, nawet przy synusiu. Czasem tylko mam taki dzień doła i ryku. To mi nie zwiastuje raczej rychłego porodu, przynajmniej samodzielnego. Poza tym to pewnie to całe wicie gniazda, strasznie długo u mnie trwa:-p

reklama
Karuzela u mnie była na początku żółta woda z grudkami i jest to prawidłowe,byłam z tym nawet u lekarza [emoji38] i tez prezyl się i napinal. Teraz zrobiła się kupka bardziej gęsta bez grudek. To kwestia trawienia.

Do góry