reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wybaczcie, że dopiero teraz się odzywam, ale jakoś ostatnio ani czasu ani głowy do tego nie mam.
Ja od czwartku jestem w domku, ale niestety bez Malutkiej. Mieli ją wypisać wczoraj. Kazali dzwonić o 11.30, żeby dowiedzieć się, o której będzie wypis. Zadzwoniłam. Okazało się, że mała z samego rana miała bezdech, spadło tętno, saturacja, Malutka poszarzała... Masakra... Przez telefon powiedzieli mi, że będą ją jeszcze trzymać przez 5 dni.
Po południu pojechaliśmy do niej, słodko spała, dałam jej trochę mleczka, poprzytulałyśmy się i do domu.
Z lekarzem będziemy rozmawiać dzisiaj, wczoraj mieli urwanie głowy na oddziale patologii noworodka.
Do szpitala jedziemy o 16, bo w weekendy informacji rodzicom udzielają po 17.

reklama
Bab a jaki lek na hemoroidy Ci teraz lekarz polecił?
Joanna całe szczęście że to w szpitalu i szybko zareagowali,ja się też obawiam tych bezdechow bo moja mała może mieć problemy z oddychaniem przez spadek cukru u niej

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra bo mnie w koncu uspali po porodzie bez zzo [emoji14] przyjęłabym każda narkoza wtedy:D teraz się robi że znieczuleniem, nie martw się:)

Emol szkoda że masz takie słabe towarzystwo. Może się odmieni;-)

Tea zdrowie Twoje i maleństwa najważniejsze:* nic nie poradzisz:* powodzenia życzę:*

Joanna ojejku:( szkoda że Cię wypisali bo jesteś daleko.. współczuję sytuacji i stresu. Wszystko będzie dobrze :*** trzymam kciuki za Twoja kruszyne:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joanna, trzymam kciuki za malutką!

Tea, powodzenia, będę o was myśleć [emoji4]

A my zaraz wychodzimy do domku, czekamy tylko na wypis. Jestem mega szczęśliwa, ale trochę się boję jak to będzie [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone super ze juz wychodzicie:-) bedzie dobrze.

Tea kciuki !!

Emol to tyle dobrze ja znow mialam ekstra towarzystwo a jedzenie okropne ale mezowie nas dokarmiali dzieki Bogu.

Joanna wspolczuje daj znac co z Laura po rozmowie z lekarzami.

Ola w trzymamy kciuki dasz rade mala!

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)

U nas ok mala super ciesze sie ze juz mam ciaze i cc za soba.
Karmimy sie diety nie ma zadnej jadlam juz chyba wszysyko i zero reakcji z jej strony .Nawet w czwartek jadlam lazanki z kapusta kiszona.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Judith_ gartulacje :) ale szybko :)

Megan22 gratulacje :) chłopak super :) odpoczywajcie :)

aga_k_m gratulacje :) super że tak szybko :)

Karuzela powodzenia z karmieniem :)

Ewella, Emol &&&&&&&&&&&&&&

tea80 trzymaj się :) zaufaj lekarzaom

joanna84-84 trzymam kcuki za małą &&&&&& żeby szybko wyszła :)

Linoone super :) tak jak chciałaś dwa dni w szpitalu :) będzie dzobrze :) w domu zawsze najlepiej :)

ale pojechałyście 7 z tymi porodami :) :D
zobaczymy co będzie dziś :)

reklama
Dziewczeta ja tez sie srednio odzywam ale tu ciagle cos w szpitalu a jak nic to spimy :)
Karmimy sie
Mala ok, spadla jej waga do 2840
Miala sie urodzic 3900 a wyszla 3100
Ja poszyta wiec ledwo chodze, krocze boli niemilosiernie.
Lyzeczkowanie na zywca tylko na dolarganie - masakra jak drugi porod. Mam nadzieje ze chociaz predko sie zagoje. Podmywam sie tantum rosa mam nadzieje ze pomoze.
Liwia ma ropiejace bardzo mocno jedno oczko. Samo przemywanie sola fizjol to tylko oczysci ale mamy masowac- usiskac kacik oczka. Masakra takiemu malenstwu :(
Moze wyjdziemy jutro lub w poniedzialek
Zoltaczka lekka
Czarny lebek po tatusiu :) nie zbyt wiele siusia, o 17:15 dzis ma dwie doby. Byly juz dwie kupki.

Do góry