reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Oj dziewczyny, ale zescie zaczely sie wykluwac!

Asia - wielkie kciuki! Sie mala pcha na ten swiat! Buziaki!

Misia - czekasz na skurcze a tu tylko boczek boli od lezenia...eh [emoji8] trzymam rowniez wielkie kciuki! [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu właśnie dlaczego Ciebie nie chcą przetransportować karetką nie rozumiem :/ przy sączących się wodach powinni to zrobić z pocałowaniem ręki:/ ehh ta nasza służba zdrowia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia_Muminka również dziękuję za modlitwę :)

Katja super, to już za 4 dni :) Tea Tobie też powodzenia :)

Misia kciuki zaciśnięte :)

Maziajka fani Ci waga spada :)

Pumelova płacz jak potrzebujesz :) a w domu na pewno sobie poradzisz :* Trzymam kciuki za dzisiaj żebyście mogły iść do domku :*

Truskawka dużo siły dla Ciebie :) i kciuki za zdrowie Lilki :*

Joanna trzymam kciuki :)

Ale dużo piszecie :D
Co do teściowej wczoraj byliśmy u teściów i teściowa po nocach nie śpi bo ja jeszcze nie urodziłam (termin 09.07) i czy mogła bym już urodzić bo ona nie umie spać, a ja się tylko męczę! To jej powiedziałam, że czuje się bardzo dobrze i niczym się nie męczę i śmialismy się później z mężem :D

Wiec weekend spędziliśmy rodzinnie, bo w sobotę z moimi rodzicami byliśmy na działce grill , a wczoraj u teściów ;) i spacery z mężem.
Zaraz zabieram się za sprzątanie łazienki, później obiad i spacer :)

Krocze mnie nie boli, skurczy nie mam, ciekawe kiedy się zacznie i kto będzie bardziej panikować ja czy mąż haha ;)

Trzymam kciuki za wszystkie którym coś się zaczyna rozpoczynać dzisiaj ! Czekamy na wieści :)

Miłegodnia

Truskawka to słabo :D bo jak przez tydzien tzn, ze bede po terminie, a chciałam przed ;D a jK jeszcze z tydzien przede mna to ehhh... ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Joanna 84 kciuki za poród
Misia u mnie oxy nie dawała znać ale w pewnym momencie jak ruszyło to ze zdwojoną siła, i w ciągu 15 min było po także i ciebie może być podobnie.
Maziajka super że jesteś wypoczęta, nastrój zaraz jest inny [emoji3]
Kika333 witaj, na kiedy masz termin

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan mezul smutny bo nie rodzisz hehe:D

Kasiulka skoro Ty tak mówisz to tak będzie [emoji173]

Patuszka ja się boję że nie ogarnę dziecka, bałagan mi nie przeszkadza, mąż ma 2 rece:D
Może Ci uciska gdzieś na nerw dlatego miałaś ten 'paraliz '?

Katja powodzenia na ktg;-)

Misia teraz Twoja relacja na żywo;-)) kciuki kciuki kciuki

Maziajka extra z tą waga, schudne w końcu!

Pola wiem wiem właśnie mówię mężowi że hormony, i że nic na to nie poradzę

Kika pewnie ze.pamietamy:-) co tam?

Ola W wyspaceruj się na zapas:D

Ewella :** dobry weekend :-) nie daj się tesciowej, pamietaj, jest zajebiscie!:D

Była wizyta, zagadalam o szwy to mnie zjechali że przecież są rozpuszczalne. Eh co za ludzie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To mowisz, ze potem nie bede spacerować? :D

Hahah, to miłe z ich strony [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry