reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka na Ciebie zawsze można liczyć. Nie wiem co z lekami. Rano mam acard, dopegyt i euthyroks. Chyba nie wezmę i spytam się na miejscu.
Coralic mnie też po badaniu bolało gdzie rozwarcie było na palec .

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia, mi teraz lekarz kazał odstawić juz acard ... moze lepiej dodatkowo nie rozrzedzac krwi? Ale lepiej sie dowiedz...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kylesa za późno jutro nie wezmę, zobaczymy co lekarz powie.
A propo wyrażania się i różnic pokoleniowych. Wróciła moja mama i mówi: -A ty wiesz że można powiedzieć że się ma lęk przed porodem i zrobią Cesare? To ty tak powiedz.
Za Chiny nie może zrozumieć że wolę SN :/ chociaż spróbować.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A najlepsze są te ponczoszki uciskowe [emoji4] sexy haha muszę je nosić przez około 6 tygodni.

Oh w ogóle to muszę wam coś powiedzieć. Nie daje mi to spokoju. .. jakieś 2 miesiące temu ogolilam nogi... w ciąży to raczej wyczyn i muszę przyznać z chyba lepiej mi poszło niż normalnie lol. I wiecie co? Do tej pory mam gładkie nogi... no może nie idealnie ale dosłownie wygląda jakbym ogolila je ze dwa dni temu . No nie rosną włosy. ... Cud ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Curran_twins - nooo foto przepiękne! [emoji7] extra ze juz zaraz będą w domu!

Coralic - wow co za ekspresowa dziewczyna z Ciebie! Ale heca ! Gratuluję! !!

Ja po wizycie. Maly wazy 3000g i termin CC jest nieaktualny,czekamy na porod SN. Maluszek sie obrocil [emoji3][emoji11]
Gin mowil ze moge sobie wybrac jak chce rodzic wiec wybralam SN.

Nika ,Ewella wiec i ja dolaczalam do Was czekajacych na Maluszki [emoji6]

Emol ja mam ciemne plamy od slonca na twarzy. Mam nadzieje ze po pologu zejda.

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie. Maly wazy 3000g i termin CC jest nieaktualny,czekamy na porod SN. Maluszek sie obrocil [emoji3][emoji11]
Gin mowil ze moge sobie wybrac jak chce rodzic wiec wybralam SN.

Nika ,Ewella wiec i ja dolaczalam do Was czekajacych na Maluszki [emoji6]

Emol ja ciemne plamy od slonca na twarzy. Mam nadzieje ze po pologu zejda.

No to super gratulacje :) zobacz co za cwaniakol, przytrzymal mame w niepewnosci :))

Co do zmian i plam. Ja mam rozstepy mega z pierwszej ciazy a swiezych poki co nie mam. Plamy na skorze nie mam jakos znaczaco raczej tez te z pierwszej sie wzmocnily. Eh, my kobity to mamy przegwizdane z uroda :)

A najlepsze są te ponczoszki uciskowe [emoji4] sexy haha muszę je nosić przez około 6 tygodni.

Oh w ogóle to muszę wam coś powiedzieć. Nie daje mi to spokoju. .. jakieś 2 miesiące temu ogolilam nogi... w ciąży to raczej wyczyn i muszę przyznać z chyba lepiej mi poszło niż normalnie lol. I wiecie co? Do tej pory mam gładkie nogi... no może nie idealnie ale dosłownie wygląda jakbym ogolila je ze dwa dni temu . No nie rosną włosy. ... Cud ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A propos golenia to ja mam wrażenie, że trochę mi nogi puchna i dlatego tych włosów nie widac... bo faktycznie coś slabo wystają... [emoji6]

No chyba sobie jaja robisz ze mnie :) ja mimo ze blondynka to po tygodniu mam co golic, codziennie nie musze. Ale to golenie bikini to juz masakra jak dla mnie na czuja i lusterko. Ale do porodu i na wizyty chce sama po swojemu, koniecznie.
Ja od dzis biore zelazo, z obawy zeby znowu z moja krwia nie bylo cyrkow po porodzie. W pierwszej ciazy przypomne ze trzy wory krwi mi przetaczali :/
Dzis otworzylam i przejzalam torbe do porodu. Dorzucilam koszulke na przebranie dla meza , coby mi nie smykal spod pachy w razie upalu :):)

reklama
Hahah możliwe. Mnie nogi nie puchły podczas całej ciąży. Dopiero po na drugi dzień miałam dwa salcesony. W klapeczkach tylko bo żadne inne buty się nie mieściły [emoji53]
Dopiero kilka dni temu wszystko wróciło do normy. Ale dalej w białych ponczoszkach chodzę bo jednak mam schiz że zaraz jakieś zatory mi się porobią.

I dziewczyny moje w domu będą w piątek dopiero. Jutro musimy być w szpitalu na 4 karmieniach żeby lekarze zobaczyli jak nam idzie z karmieniem dzieci. Ale nam idzie wyśmienicie [emoji16] i wszytko się ułożyło. Mama przylatuje w nocy. Samochód do odebrania rano . Zdążymy wszystko załatwić jak należy [emoji16]

Do góry