reklama
ewella90
Fanka BB :)
Liluli super wieści no to czekamy
Curran_twins nieźle tyle nie golić nóg tez tak poproszę ja co 2-3dni gole nogi a bikini codziennie w razie jakby poród się zaczął to nogi machne szybciej niż bikini no to super, że w piątek do domu
Misia trzymam kciuki za jutro :*
Karuzela jak się czujesz?
Aha a ty juz w domu ?
Curran_twins nieźle tyle nie golić nóg tez tak poproszę ja co 2-3dni gole nogi a bikini codziennie w razie jakby poród się zaczął to nogi machne szybciej niż bikini no to super, że w piątek do domu
Misia trzymam kciuki za jutro :*
Karuzela jak się czujesz?
Aha a ty juz w domu ?
Madziazt
A najlepsze są te ponczoszki uciskowe [emoji4] sexy haha muszę je nosić przez około 6 tygodni.
Oh w ogóle to muszę wam coś powiedzieć. Nie daje mi to spokoju. .. jakieś 2 miesiące temu ogolilam nogi... w ciąży to raczej wyczyn i muszę przyznać z chyba lepiej mi poszło niż normalnie lol. I wiecie co? Do tej pory mam gładkie nogi... no może nie idealnie ale dosłownie wygląda jakbym ogolila je ze dwa dni temu . No nie rosną włosy. ... Cud ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ja tez zaobserwowałam to w tej ciazy, ze prawie wogole nie rożna mi włosy na nogach. Niestety w innych miejscach trudniej dostępnych rosną tak samo szybko[emoji6]a to niezły wyczyn juz na tym etapie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
pumelova
Coralic gratulacje:*
Dziękuję Wam za miłe slowa
Ewella Dziękuję:*:*:*
Ja mam brać heparyne przez 2 tyg jeszcze
Też korzystam z poduszki ale dziś już jest lepiej. Mój gin powiedział że za tydzień mi wyciągnie szwy
Maziajka też mam maltan, smarować po każdym karmieniu?
Mam nadzieje ze nas puszczą
Madziazt bardzo zadowolona jestem z położnej, najlepiej wydane pieniądze. Gdyby nie ona to bym do teraz rodziła
Tak jak u Agi km mój mąż miał zakaz dotykania mnie ale cieszę się że był, podawał mi wodę itd
Liluli gratki wizyty
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Wam za miłe slowa
Ewella Dziękuję:*:*:*
Ja mam brać heparyne przez 2 tyg jeszcze
Też korzystam z poduszki ale dziś już jest lepiej. Mój gin powiedział że za tydzień mi wyciągnie szwy
Maziajka też mam maltan, smarować po każdym karmieniu?
Mam nadzieje ze nas puszczą
Madziazt bardzo zadowolona jestem z położnej, najlepiej wydane pieniądze. Gdyby nie ona to bym do teraz rodziła
Tak jak u Agi km mój mąż miał zakaz dotykania mnie ale cieszę się że był, podawał mi wodę itd
Liluli gratki wizyty
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli ale super fantastyczne wieści
Curran_twins no wszystko po twojej myśli.
Jutro muszę rano wstać co by się właśnie ogolić mąż mnie zawozi i jedzie do pracy :/ ja sobie czekam co postanowia, jak rodzimy to dzwonie i przyjeżdża. Jak czekamy do piątku to przyjeżdża po pracy, a ja wam będę jęczeć
Pumelova słyszałam że Maltan niedobry bo z cukrem, weź tu bądź mądry.
Chwaliłam się że mam fajna położna środowiskowa, kuzynkę męża, no to wylądowała w szpitalu i miała wczoraj operacje :/
Już się przepakowałam konkretnie i został mi tylko mąż do spakowania. Ubranka mu wrzucę do samochodu, niech sobie wozi.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Curran_twins no wszystko po twojej myśli.
Jutro muszę rano wstać co by się właśnie ogolić mąż mnie zawozi i jedzie do pracy :/ ja sobie czekam co postanowia, jak rodzimy to dzwonie i przyjeżdża. Jak czekamy do piątku to przyjeżdża po pracy, a ja wam będę jęczeć
Pumelova słyszałam że Maltan niedobry bo z cukrem, weź tu bądź mądry.
Chwaliłam się że mam fajna położna środowiskowa, kuzynkę męża, no to wylądowała w szpitalu i miała wczoraj operacje :/
Już się przepakowałam konkretnie i został mi tylko mąż do spakowania. Ubranka mu wrzucę do samochodu, niech sobie wozi.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
aha83
kwietniówka '09
Dziewczyny ja od wczoraj wieczorem w domu, Miki kiepsko spał, w dzień też nie bardzo więc padam.
Może jutro uda mi się Was poczytać.
Spokojnej nocy
Może jutro uda mi się Was poczytać.
Spokojnej nocy
Dziewczyny to która jutro nas zaskoczy z samego rana?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
haha na 100 to nie będę ja
reklama