reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka,
Znów nadrabiam.
Moja mama wymyśliła ze zabierze dzieci nad morze, razem z moja teściowa będą pilnować ale mamy mieszane uczucia zwłaszcza odnośnie tej młodszej.
Cały tydzień bez dzieci co ja będę robić i czy młodsza tyle wytrzyma. Puscilybyscie starsze dzieci na taki wyjazd??
Aga km Twoja Jagoda ma 8 lat?? Moja starsza ma 10 i jeszcze spoko ja można puścić ale o 4 latke się boje...

Pumelova ekspresowy poród, szybko zapomnisz o bólu przy takim szczęściu jakim jest Agatka. Buziaki dla Was :)

Byłam dziś z L4 i bezą w pracy. Spędziłam tam z 2 godziny :D kumpela dała mi nosidełko muszę wyprać pokrowiec. Później szybko obiadek i pojechalysmy do siory na basen, dzieciaki się wypluskaly. Był też grill choć ja już mam dość, wolę ser od kiełbasy :D w końcu przywiozlam ubranka.
Teraz u nas pada.
Mój mąż przepadł opieprze go jak wróci na 19 jechał ma tenisa i do teraz go nie ma...

reklama
Paninka - tak, Jaga ma 8 lat, córa szwagra 7. Pierwszy wspólny wypad zaliczyli rok temu (Niemcy - Francja - Belgia), i było super. Szwagrowi jest o wiele bardziej na rękę jak Dziewczyny są razem, bo ich córa ma towarzystwo (i mniej marudzi), a Laski rewelacyjnie się ze sobą dogaduja. Z dwoma jest lżej, niż z 1, i to swoją własną (tak mówią [emoji1]).
Także ja bym puściła obie dziewczynki. I nie bój się - będą z babciami, a one postarają się, by im wlosek z główki nie spadł [emoji4]

Paninka moja przyjaciółka synka 1,5 roku puściła ze swoimi rodzicami na tydzień. Tyle że on normalnie co tydzień z niedzieli na poniedziałek u nich nocuje. Ja nie mam dzieci jeszcze to nie wiem ale chyba bym skorzystała z okazji :)
Liluli nikt mi nie powiedział że mam odstawić acard. Hmm.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,
Znów nadrabiam.
Moja mama wymyśliła ze zabierze dzieci nad morze, razem z moja teściowa będą pilnować ale mamy mieszane uczucia zwłaszcza odnośnie tej młodszej.
Cały tydzień bez dzieci co ja będę robić i czy młodsza tyle wytrzyma. Puscilybyscie starsze dzieci na taki wyjazd??
Aga km Twoja Jagoda ma 8 lat?? Moja starsza ma 10 i jeszcze spoko ja można puścić ale o 4 latke się boje...

Pumelova ekspresowy poród, szybko zapomnisz o bólu przy takim szczęściu jakim jest Agatka. Buziaki dla Was :)

Byłam dziś z L4 i bezą w pracy. Spędziłam tam z 2 godziny :D kumpela dała mi nosidełko muszę wyprać pokrowiec. Później szybko obiadek i pojechalysmy do siory na basen, dzieciaki się wypluskaly. Był też grill choć ja już mam dość, wolę ser od kiełbasy :D w końcu przywiozlam ubranka.
Teraz u nas pada.
Mój mąż przepadł opieprze go jak wróci na 19 jechał ma tenisa i do teraz go nie ma...
Ja mam 7 latkę i w zeszłym roku pierwszy raz jechała z moimi rodzicami na 2 tyg na wczasy. Była zachwycona ale też ona nigdy nie chce wracać do domu od nich - tak ma dobrze :) Za mną prawie nie tęskniła. Jednak żeby puścić własne dziecko z kimś na wczasy to muszę mieć do tych osób 200% zaufania ;) do moich mam ! ale z teściami bym nie puściła [emoji14]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z powodu otyłości :oops: Wg mojego lekarza takie są wytyczne a ja nie dociekałam tylko brałam.Ale Acard rozcieńcza krew(tak? Mam rację?:/ ) i dlatego się go odstawia na jakiś czas przed porodem...

reklama
Dziewczyny! !!
Moje dziewczynki mają szansę wyjść ze szpitala w czwartek !!
Jedzą już bez sondy [emoji3] jestem chyba najbardziej szczęśliwa osoba na tym świecie [emoji3][emoji3][emoji3]
Już się nie mogę doczekać [emoji3]
Trochę nam się wszytko zawaliło na głowę. Auto u mechanika, młody ma zakończenie przedszkola, moja mama ląduje w Dublinie. ... wszystko we czwartek. Ale możliwość zabrania dzieci do domu daje mi power [emoji4]
A to moje kochane córeczki [emoji5]
IMG_20170627_200117_407.jpg

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• IMG_20170627_200117_407.jpg
    IMG_20170627_200117_407.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 576
Do góry