Hej, hej z rana [emoji3]
Ile dobrych wieści od rana wyczytałam [emoji3][emoji106], suuuper!!!
Kylesa - cieszę się, że Cie wypuszczają. Kilka dni we własnym domku działają wzmacniająco [emoji3]
Curran_twins - ale cudnie, że Dziewczynki wypisują do domu [emoji323][emoji323][emoji323]. Prześliczne są [emoji7][emoji7]
Coralic - moja Droga - poleciałas z porodem expresowo [emoji106][emoji3]. Ogromne gratulacje [emoji3].
Świetnie ogarneliscie temat opieki nad starszym synem.
A powiedz mi, i jak z tym antybiotykiem? Udało się na wejściu do szpitala podać Ci antybiotyk, czy Małemu tylko zaaplikowano? Dużo zdrówka dla Was [emoji8].
Pochwal się jakaś fotka, i przedstaw nam swojego Przystojniaka [emoji4]
Pumelova - ja miałam 3 szwy. Ciągły i bolały kilka dni - najbardziej w 1 dobie po porodzie. Później to był tylko lekki dyskomfort.
Gratuluję pełnego sukcesu karmieniowego [emoji3][emoji122][emoji122][emoji122].
Mężowy poswietowal - i bardzo dobrze [emoji106]. Tez się bardzo dobrze spisał w trakcie porodu - i ma na świeżo trzy powody do dumy (Agatka, Ty, i On przy tym wszystkim), którymi będzie chciał się podzielić światu [emoji6].
Lepiej jak załatwi sprawy % teraz, niż macie go później wachac w domku [emoji1][emoji1][emoji1]. Choć i tak pewnie będziecie - bo takiej radości często towarzyszą toasty [emoji6].
Uważam, jak Saba, że takie chwile bardzo mocno zbliżają. Nie bój się o Wasze późniejsze relacje [emoji4]