reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka,
Znów nadrabiam.
Moja mama wymyśliła ze zabierze dzieci nad morze, razem z moja teściowa będą pilnować ale mamy mieszane uczucia zwłaszcza odnośnie tej młodszej.
Cały tydzień bez dzieci co ja będę robić i czy młodsza tyle wytrzyma. Puscilybyscie starsze dzieci na taki wyjazd??
Aga km Twoja Jagoda ma 8 lat?? Moja starsza ma 10 i jeszcze spoko ja można puścić ale o 4 latke się boje...

Pumelova ekspresowy poród, szybko zapomnisz o bólu przy takim szczęściu jakim jest Agatka. Buziaki dla Was :)

Byłam dziś z L4 i bezą w pracy. Spędziłam tam z 2 godziny :D kumpela dała mi nosidełko muszę wyprać pokrowiec. Później szybko obiadek i pojechalysmy do siory na basen, dzieciaki się wypluskaly. Był też grill choć ja już mam dość, wolę ser od kiełbasy :D w końcu przywiozlam ubranka.
Teraz u nas pada.
Mój mąż przepadł opieprze go jak wróci na 19 jechał ma tenisa i do teraz go nie ma...

reklama
Paninka - tak, Jaga ma 8 lat, córa szwagra 7. Pierwszy wspólny wypad zaliczyli rok temu (Niemcy - Francja - Belgia), i było super. Szwagrowi jest o wiele bardziej na rękę jak Dziewczyny są razem, bo ich córa ma towarzystwo (i mniej marudzi), a Laski rewelacyjnie się ze sobą dogaduja. Z dwoma jest lżej, niż z 1, i to swoją własną (tak mówią [emoji1]).
Także ja bym puściła obie dziewczynki. I nie bój się - będą z babciami, a one postarają się, by im wlosek z główki nie spadł [emoji4]

Paninka moja przyjaciółka synka 1,5 roku puściła ze swoimi rodzicami na tydzień. Tyle że on normalnie co tydzień z niedzieli na poniedziałek u nich nocuje. Ja nie mam dzieci jeszcze to nie wiem ale chyba bym skorzystała z okazji :)
Liluli nikt mi nie powiedział że mam odstawić acard. Hmm.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,
Znów nadrabiam.
Moja mama wymyśliła ze zabierze dzieci nad morze, razem z moja teściowa będą pilnować ale mamy mieszane uczucia zwłaszcza odnośnie tej młodszej.
Cały tydzień bez dzieci co ja będę robić i czy młodsza tyle wytrzyma. Puscilybyscie starsze dzieci na taki wyjazd??
Aga km Twoja Jagoda ma 8 lat?? Moja starsza ma 10 i jeszcze spoko ja można puścić ale o 4 latke się boje...

Pumelova ekspresowy poród, szybko zapomnisz o bólu przy takim szczęściu jakim jest Agatka. Buziaki dla Was :)

Byłam dziś z L4 i bezą w pracy. Spędziłam tam z 2 godziny :D kumpela dała mi nosidełko muszę wyprać pokrowiec. Później szybko obiadek i pojechalysmy do siory na basen, dzieciaki się wypluskaly. Był też grill choć ja już mam dość, wolę ser od kiełbasy :D w końcu przywiozlam ubranka.
Teraz u nas pada.
Mój mąż przepadł opieprze go jak wróci na 19 jechał ma tenisa i do teraz go nie ma...
Ja mam 7 latkę i w zeszłym roku pierwszy raz jechała z moimi rodzicami na 2 tyg na wczasy. Była zachwycona ale też ona nigdy nie chce wracać do domu od nich - tak ma dobrze :) Za mną prawie nie tęskniła. Jednak żeby puścić własne dziecko z kimś na wczasy to muszę mieć do tych osób 200% zaufania ;) do moich mam ! ale z teściami bym nie puściła [emoji14]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z powodu otyłości :oops: Wg mojego lekarza takie są wytyczne a ja nie dociekałam tylko brałam.Ale Acard rozcieńcza krew(tak? Mam rację?:/ ) i dlatego się go odstawia na jakiś czas przed porodem...

reklama
Dziewczyny! !!
Moje dziewczynki mają szansę wyjść ze szpitala w czwartek !!
Jedzą już bez sondy [emoji3] jestem chyba najbardziej szczęśliwa osoba na tym świecie [emoji3][emoji3][emoji3]
Już się nie mogę doczekać [emoji3]
Trochę nam się wszytko zawaliło na głowę. Auto u mechanika, młody ma zakończenie przedszkola, moja mama ląduje w Dublinie. ... wszystko we czwartek. Ale możliwość zabrania dzieci do domu daje mi power [emoji4]
A to moje kochane córeczki [emoji5]
IMG_20170627_200117_407.jpg

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• IMG_20170627_200117_407.jpg
    IMG_20170627_200117_407.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 574
Do góry