reklama
coralic
Fanka BB :)
Wczoraj byłam u gin.. szyjka miękka, rozwarcie na palec... coś tam pomasowal twierdząc że pomoże trochę małemu . Bolało że ho ho. Noc nieprzespana.. skurcze w dole brzucha, a dziś od rana odchodzi mi czop ehh.. przy dodatnim GBS to chyba niedobrze..
Czuję się jakbym miała najgorsza w życiu miesiączkę i już jestem pomału zmęczona a gdzie tu porod !?
Do weekendu chciałabym wytrzymać bo dopiero w piątek dowozimy starszaka do dziadków. Teraz jestem z nim sama w domu i nie wiem co zrobię jak się zacznie wrrry
Czuję się jakbym miała najgorsza w życiu miesiączkę i już jestem pomału zmęczona a gdzie tu porod !?
Do weekendu chciałabym wytrzymać bo dopiero w piątek dowozimy starszaka do dziadków. Teraz jestem z nim sama w domu i nie wiem co zrobię jak się zacznie wrrry
Alex_87
Moze zaczyna sie cos rozkrecac..PowodzeniaWczoraj byłam u gin.. szyjka miękka, rozwarcie na palec... coś tam pomasowal twierdząc że pomoże trochę małemu . Bolało że ho ho. Noc nieprzespana.. skurcze w dole brzucha, a dziś od rana odchodzi mi czop ehh.. przy dodatnim GBS to chyba niedobrze..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Coralic na to wygląda, pumeliva też pisała że bardzo brzuch ja wcześniej bolał i wody odeszły... może to dzisiaj chce dzidzia wyjść na świat
Kurczę dziewczyny zrobiłam zupę pieczarkowa, Kuba jadł ją, mówi że dobra a ja płacze bo 'tylko tak mówisz, pewnie ci nie smakuje' i się rozryczalam. Z powodu zupy która mu smakowała. Ah te hormony. Do tego jest mi na zmianę znakomicie i smutno, bo tak piszecie o tych czopach, porodach, rozwarciach, aż mi smutno ze mój mając regularne skurcze nadal tam siedzi, że położna mówiła 'słychać jak mu tętno na ktg skacze jak ma Pani skurcz, nie jest zadowolony, ale wyjść też nie chce'. Jest strasznie uparty, po mnie :/
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę dziewczyny zrobiłam zupę pieczarkowa, Kuba jadł ją, mówi że dobra a ja płacze bo 'tylko tak mówisz, pewnie ci nie smakuje' i się rozryczalam. Z powodu zupy która mu smakowała. Ah te hormony. Do tego jest mi na zmianę znakomicie i smutno, bo tak piszecie o tych czopach, porodach, rozwarciach, aż mi smutno ze mój mając regularne skurcze nadal tam siedzi, że położna mówiła 'słychać jak mu tętno na ktg skacze jak ma Pani skurcz, nie jest zadowolony, ale wyjść też nie chce'. Jest strasznie uparty, po mnie :/
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Patuszka89
Alex, dziękuję za pamięć, zrobiło mi się bardzo miło[emoji7][emoji7]
U mnie cisza, skurcze jakieś są, chwilami bolesne jak diabli ale typowej akcji porodowej brak... P wrócił dziś w nocy do Pl i jesteśmy już razem[emoji4]
Spaceruje ile wlezie (na ile mi sił starcza), ale słabo się rozkręca... Dziś rano po długim czasie był seks, ale wszystko jest tak skrócone i mała mocno napiera główką na szyjkę, że chyba nie chce więcej próbować, bo czuję większy dyskomfort niż przyjemność . Poza tym żylak na wardze środowej nabrzmiał od razu i to było niekomfortowe... Ehhh.... ciężkie życie ciężarnej[emoji26][emoji26]
Dziś byliśmy u znajomych nad jeziorem, pospacerowalam po lesie i mała teraz kombinuje jak dziurę w brzuchu zrobić[emoji6]
Karuzela, nie mogę znaleźć postu, czy antybiotyk działa i jest lepiej???
Czytam wszystkie posty, ale nie ogarniam odpisywania... Mam spadek formy ostatnio i ogólnie jestem inna niż zwykle...
U mnie cisza, skurcze jakieś są, chwilami bolesne jak diabli ale typowej akcji porodowej brak... P wrócił dziś w nocy do Pl i jesteśmy już razem[emoji4]
Spaceruje ile wlezie (na ile mi sił starcza), ale słabo się rozkręca... Dziś rano po długim czasie był seks, ale wszystko jest tak skrócone i mała mocno napiera główką na szyjkę, że chyba nie chce więcej próbować, bo czuję większy dyskomfort niż przyjemność . Poza tym żylak na wardze środowej nabrzmiał od razu i to było niekomfortowe... Ehhh.... ciężkie życie ciężarnej[emoji26][emoji26]
Dziś byliśmy u znajomych nad jeziorem, pospacerowalam po lesie i mała teraz kombinuje jak dziurę w brzuchu zrobić[emoji6]
Karuzela, nie mogę znaleźć postu, czy antybiotyk działa i jest lepiej???
Czytam wszystkie posty, ale nie ogarniam odpisywania... Mam spadek formy ostatnio i ogólnie jestem inna niż zwykle...
Kasiulka na Ciebie zawsze można liczyć. Nie wiem co z lekami. Rano mam acard, dopegyt i euthyroks. Chyba nie wezmę i spytam się na miejscu.
Coralic mnie też po badaniu bolało gdzie rozwarcie było na palec .
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Coralic mnie też po badaniu bolało gdzie rozwarcie było na palec .
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kylesa super ze Cię wypuścili-zawsze to kilka dni na ogarniecie wszystkiego.
Pumelova ogromne gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i Agatki.
Misia jesli cesarka to podobno(tak mowila bratowa ktora ją miala) 6h przed sie nie je a co do lekow to nie wiem.
Gratuluję dobrych wieści na wizytach!
Pumelova ogromne gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i Agatki.
Misia jesli cesarka to podobno(tak mowila bratowa ktora ją miala) 6h przed sie nie je a co do lekow to nie wiem.
Gratuluję dobrych wieści na wizytach!
reklama