reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aga k jeśli chodzi o gojenie to jest spoko:) nie jest źle ... po cc w 2 dobie byliśmy już w domu bardzo szybko doszłam do normalności:)
Nelcia dziś zrobiła kupke dałam kawałeczek czopka ciut herbatki koperkowej i espumisan jedna kropelka cały dzień była grzeczna o 18 znów coś tam jej nie pasowało powinna wstać o 22 ale czy się obudzi hmm nie wiem...

A ja dziś miałam koleżankę na paznokciach i powiedziała że baaardzo brzuszek mi urósł. Ja normalnie widzę z dnia na dzień że jest większy. Jutro przyjdzie jeszcze jedna i kończę z wizytami bo już nie chce mi się nawet ogarniać. Juro do lekarza i muszę tzn wypada nogi ogolić.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja mam 30 lat, 2 lata temu zmieniłam pracę stąd pomysł na zrobienie czegoś nowego dla siebie. Także prawie po 9 latach wróciłam do szkoły. Początek był bardzo ciężki chociażby pogodzenie pracy dziecka szkoły i ciazy ale teraz już luzik
Misia 12 ja też nastawiam się na karmienie piersią lub mój pokarm butelka ale mam ten sam problem bo nie wiem nic o mm. Starsza karmilam Bebiko a teraz nie wiem na co się nastawić ale alternatywnie chciałabym mieć coś pod ręką
Maziajka u nas też takie gotowe w butelkach dawali. Wygodne to było

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,

Nie mam szans nadrobić, ja jeszcze w szpitalu i jak będzie dobrze ze mną to we wtorek wyjdziemy, ale boję się, że nie będzie [emoji24][emoji22]

Miki nie ma narazie zoltaczki, ładnie je a ja mam nawał chyba i zastój. ... muszę jutro laktatorem delikatnie ściągnąć bo będzie bolało , ale waga mu spadła z 4090 na 3700

Jeszcze mam jazdę ze starszakiem i ten szpital .... ach masakra dziewczyny. .. [emoji29]

Karuzela trzymam kciuki. U mnie jest podobna jazda tylko chodzi o pęcherz [emoji22]

Maziajka super, że już jesteście w domu :) a jak starszy brat Jagody ? :)

Pumelova no jasne w taki upał, nie ma co bo razem wyladujemy w szpitalu ;) a z wózkami jasne jestem za długimi spacerami :D ja mam jutro paznokcie :D

Karuzela oby antybiotyk pomógł !

Aha Tobie również szybkiego powrotu do zdrowia i żebyście mogli wyjść juz do domku :*

Aha co z tym pęcherzem? Ciebie tez chca ciąć po raz drugi jakby co?!
Trzymam kciuki, zebys wyszła we wtorek jesnak!

Karuzela - za Ciebie tez!!! Musi byc dobrze!

Ja dzis po spacerku, po grillu, ale powiem Wam, ze czuje, ze mi stopy zaczynaja bardziej dotykać ziemi... taki platfus...

No i co... dopoki nie patrze w kalendarz, to jest ok. Jak patrze, to zaczynam panikować :D ale z 2 str chce juz byc po.
To niesamowite ile sprzecznych mysli na sekunde moze miec w spbie kobieta [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha trzymam kciuki i za Ciebie. A co że starszakiem?
U mnie dziadkowie stanęli na wysokości zadania tak corce zajmują dzień że pada wieczorami. Na noc ja odwoza do domu, bo nie chce z nimi nocowac. Czuje sie bezpiecznie u siebie z mezem. Od jutra problem bo wszyacy do pracy i już nie będzie tak kolorowo ale damy rade.
Straszna duchota dziś w nocy. Synuś śpi a ja nie moge

OlaW mógł zostać uszkodzony podczas CC,szczegóły zostawię jak wszystkie urodzicie, ale może do tego czasu uda mi się zapomnieć a i jestem na cewniku do wtorku, jeśli nie będzie krwi w moczu to mnie puszcza, ale wczoraj była [emoji21] , dziś nie.

Karuzela u mnie teście są od kiedy ja na patologii leżałam. mi a raczej pod Mikiego wysprzatali chatę, zapasy w zamrażarce itp itd są boscy [emoji4]
A ze starszakiem to tylko tyle Wam napiszę, bo zaraz znowu będę płakać. .... a to niewskazane. ... wczoraj pojechał na kolonie, szczęśliwy na maksa, a niestety teraz mój mąż jest w drodze po niego w Bieszczady. ... kwestie zdrowia [emoji24]

reklama
Aha wypłacz się, czasami to pomaga. Raz jest gorszy dzien po to zeby nastepny mogl byc lepszy. Pomysł że na pewne rzeczy nie masz wpływu i widocznie tak musiało być.
Kozak jestem z radami a sama boję się jutrzejszego obchodu i badania czy jest dobrze.
A.mialas wprowadzana sondę do cewki moczowej żeby zobaczyć czy pęcherz faktycznie uszkodzony?

Do góry