Hejka!
Zanim poczytam dziewczyny mam schizy! Wczoraj był seks
i mam problem, tzn nie tyle problem co go sobie szukam. Umylam się, ubralam i postanowiliśmy się iść przejść, jak schodzilam po schodach to mi się tak mokro zrobiło że ciagle zastanawiam czy to mogły być wody. Byłam na dworze więc trudno ocenic, no ale coś tam wilgotno na wkladce mialam, więcej niż normalnie. W domu potem nic już tak nie cieklo i cała noc jak leżałam też nie. I teraz się boję że to mogły mi odejs c wody? Pisalyscie że nie da się tego pomylić ale wolę jeszcze raz spytać
no i byłam w pionie a pisalyscie że raczej na lezaco odchodzą. Oczywiście nie mam tych pieprzonych papierkow
ale dziś mam spotkanie z położna to zagadam ale to będzie 24h po stosunku. Pamietam że wspominałyscie (Emol, Mumusia?) Że Wam się zdarzyło że wyciekla Wam wieksza ilość wydzieliny, dobrze pamietam?
Misia ja mam za duże okna żeby myć z podłogi - samo okno ma 160cm a zaczyna się na moim pasie
mój też wiedzą firanki bo ja bym nie siegla do karnisza
Paninka fajnie że wieczór udany :-))
Liluli to super że przetrwałas
no to jeszcze tydzień wytrzymasz
Kasiulka mam przygotowany ale już mi się nie mieści i chciałam dowieźć jak cos ale może upchne jednak:-)
U mnie jest na liście szkoły rodzenia więc chyba by przychylnie patrzeli.
Maziajka cieszę się że u Ciebie wszystko super!! Nie mogło być inaczej:-)))[emoji173][emoji173]
Emol chyba będę go musiała uswiadomic, to jest pierwsza rzecz o jakiej mu nie powiedziałam od 12 lat hah
Karuzela nadal trzymamy kciuki żeby było tylko lepiej ;-)
Aniek ważne że już po wszystkim i poszli
będziemy się ścigać, bedziemy
Zakupy udane?
Aha co się dzieje ze starszakiem?
Oj widzę już, nie stresuj się kochana :*
Zdrowka!
Ola W też jestem rozdarta, jak się wczoraj poschizowalam że mi wody odeszły to się boję bo nie chce rodzic dzisiaj!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom