reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Spacer zaliczony [emoji23] nie wiem ile km, bi jak sie okazało ostatnio jak porównywaliśmy z mężem, to moja nawigacja działa jK chce... i tak oto ostatnio bylismy razem na spacerze, a wg jego endomondo Roiliśmy 8 km, a wg mojego 5 [emoji23]

No ale dzis z 5-6 zrobiłam pewnie. Moze 7, nie wiem.

Odebrałam tez wyniki gbs i niestety u mnie dodatni. Ale
Prawdę mowiac nie liczyłam na inny, bo z powodu infekcji miałam posiew pobrany juz na poczatku ciazy i wtedy mi wyszedł paciorkowiec, wiec teraz nie mogło byc inaczej.

Ja włosy miałam lepsze na poczatku. Teraz wydaje mi sie, ze wypadają jak przed ciaza. Jakies specjalnej poprawy nie widze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dziś była u nas położna 3godziny mega długo...wypisywala jakieś dziwne papierki ...dostałam bromergon na zakończenie laktacji nie dałam rady:(
Olisia daję małej Bebilon ha pro...

Mała dostała uczulenia od pielusZek z Pampers care no cóż kazali zmienić na dade także zobaczymy efekty...w piątek mam mieć zdjęty szef z rany aktualnie rana coraz tam lepsza ale jest stan jakiś zapalny nad raną zawsze coś...pozdrawiam was:)

Co do imion to u nas nie wybrane jeszcze mnie się podoba Liliana mężowi Marysia a taka opcja pośrednia jest właśnie Ania

Dziewczyny mam pytanko o macierzyński jaki tryb wybieracie 100% i 60% czy przez cały rok 80%

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Laura to póki co nr 1 i tak już pewnie zostanie.

Co do macierzyńskiego, to jakiś czas czytałam, że teraz opłaca się wziąć opcję 100/60%, bo jak macierzyńskie jest poniżej 1000 zł, to państwo dokłada, żeby było właśnie 1000 zł.
Też to słyszałam ale nie mogę nigdzie znaleźć żadnego artykułu na ten temat, dlatego was proszę o opinie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Doczytałam Was ale jakiejś weny do pisania nie mam. Ciepło daje się we znaki, tym bardziej jak na egzamin jechałam ztm. Raczej egzamin będzie zaliczony, ale niektóre pytania takie głupie były :/ 26 część druga. Mam nadzieję że będzie normalniejszy :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry