reklama
Emol
Fanka BB :)
Abed wiem ale mi umowa kończyła się razem z listopadem. Byłam na umowie zlecenie. A potem byłam cicho, przedluzyli mi na umowę o pracę to po kilku dniach powiedziałam ze jestem w ciąży. Na tej umowie przepracowalam tylko grudzień i 10 dni stycznia. Więc żadna premia mi cyklicznie nie wyszła, a teraz na L4 dostaje kase z grudnia+ 10 dni stycznia. Podzielone na 41 dni i to jest moja dniowka. Ile miesiąc ma dni x ta dniowka= moja wypłata teraz
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na poczatku caly czas mowilam ze biore 80% ale dopiero na jakiejs grupie wyczytalam ze jesli sie ma najnizsza krajowa,a ja takowa mam to bardziej oplaci sie 100% i 60% bo doplacaja i w sumie po przeliczeniu calosci to chyba sie wyjdzie ok 1000zl wiecej niz przy 80 % ale nie wiem jak to sie ma w praktyce
pumelova
Eh. Moja konsultacja z anestezjologiem była bardzo krotka. Mam za mało płytek żeby dostać zzo. Mam się zastanowić czy chce sn bez zzo czy cc i odbyć jak najszybciej konsultacje z hematologiem. Nie wiem co robic.
Wskazaniem do cc są 2 poronienia w krótkim czasie więc nie byłoby problemu. Ale ja bym chciała siłami natury.. :-( nie wiem jeszcze co na to lekarz moj z ktorego opinia sie licze bo najpierw załatwię hematologa..
Aaa i moje KTG w porzo
Ola W to lepiej chodźcie wg jego endo
Tymuniek życzę szybkiego powrotu do formy;*
Olisiaa 80%
Joanna to extra że Laura :-))
Emol kciuki za wyniki, dopiero po drugim będziesz je miała czy szybciej?
Ewella niestety nie zdążyłam spytać o anestezjologa o piątek ale codziennie jest bo mówiła, jutro wieczorem znów będę miała konsultacje. Przyjedź do mnie ba spacer, ja uwielbiam chodzić a mąż mi już zakazał jeździć autem
Aniek mm też uwielbiam malosolne jakieś niedobre kupiłam:-(
Patuszka gratuluje udanej wizyty! :*
Zazdroszczę takiej znajomej kosmetyczki, ja bym nie miała do kogo isc ja piłam wodę z cytryną i wyplukalam jak miałam nieliczne bakterie. No 2 lata byłyby dobre
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wskazaniem do cc są 2 poronienia w krótkim czasie więc nie byłoby problemu. Ale ja bym chciała siłami natury.. :-( nie wiem jeszcze co na to lekarz moj z ktorego opinia sie licze bo najpierw załatwię hematologa..
Aaa i moje KTG w porzo
Ola W to lepiej chodźcie wg jego endo
Tymuniek życzę szybkiego powrotu do formy;*
Olisiaa 80%
Joanna to extra że Laura :-))
Emol kciuki za wyniki, dopiero po drugim będziesz je miała czy szybciej?
Ewella niestety nie zdążyłam spytać o anestezjologa o piątek ale codziennie jest bo mówiła, jutro wieczorem znów będę miała konsultacje. Przyjedź do mnie ba spacer, ja uwielbiam chodzić a mąż mi już zakazał jeździć autem
Aniek mm też uwielbiam malosolne jakieś niedobre kupiłam:-(
Patuszka gratuluje udanej wizyty! :*
Zazdroszczę takiej znajomej kosmetyczki, ja bym nie miała do kogo isc ja piłam wodę z cytryną i wyplukalam jak miałam nieliczne bakterie. No 2 lata byłyby dobre
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Patuszka89 ja tez miałam bakterie i mi położna i gin polecili zuravit. Biorę do tej pory
Co do kasy ja tez biorę 80%
Cały dzień mi się brzuch spinał, nabierał takich nieregularnych kształtów, coś nowego dla mnie. To chyba znak żeby jutro leżeć i pachnieć tylko [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do kasy ja tez biorę 80%
Cały dzień mi się brzuch spinał, nabierał takich nieregularnych kształtów, coś nowego dla mnie. To chyba znak żeby jutro leżeć i pachnieć tylko [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Katja.
Judith i ja dzis mialam krztalty brzucha wszelakie ale mi sie zdaje ze to mloda sie tak rozpycha, biedactwom jest tam juz niewygodnie..
Gratuluje wizyt i wag ja wizyta dopiero za tydzien planowo.
Maziajka wersja extreme wicia gniazda ja jakos na sprzatanie nigdy ochoty nie mam , za to na kupowanie ******* dla malej a i owszem to juz pojutrze!!
Aim jak samopoczucie ? Mysle ze to nie zatrucie ciazowe, mysle ze wyszlo by bardziej agresywnie?
Patuszka faktycznie moze zurawit, ja bralam tez urofuragine.
Tymuniek dasz rade, poczatki bywaja trudne
Pumelova ktg dobrze ze ok, a co myslisz sn czy cc ku czemu sie skłaniasz?
Sory laski za bledy ale moj telefon fiksuje, zle mam dotyk ustawiony cos.
Mi dzis na wadze pokazala sie z przodu magiczna siódemka a to oznacza ze przytylam od 57 do 70.. a rybcia tydzien temu miala 3kg.
W koncu odkopalam badanie usg z 12 tygodnia ciazy wg ktorego to data porodu na 14.07. Czyli wg tego usg dokladnie mam 36+4. Kiedy dziecko jest donoszone? W 37+0 czy 38+0?? Ciekawi mnie to, bo w razie czego wolalabym wiedziec..
Gratuluje wizyt i wag ja wizyta dopiero za tydzien planowo.
Maziajka wersja extreme wicia gniazda ja jakos na sprzatanie nigdy ochoty nie mam , za to na kupowanie ******* dla malej a i owszem to juz pojutrze!!
Aim jak samopoczucie ? Mysle ze to nie zatrucie ciazowe, mysle ze wyszlo by bardziej agresywnie?
Patuszka faktycznie moze zurawit, ja bralam tez urofuragine.
Tymuniek dasz rade, poczatki bywaja trudne
Pumelova ktg dobrze ze ok, a co myslisz sn czy cc ku czemu sie skłaniasz?
Sory laski za bledy ale moj telefon fiksuje, zle mam dotyk ustawiony cos.
Mi dzis na wadze pokazala sie z przodu magiczna siódemka a to oznacza ze przytylam od 57 do 70.. a rybcia tydzien temu miala 3kg.
W koncu odkopalam badanie usg z 12 tygodnia ciazy wg ktorego to data porodu na 14.07. Czyli wg tego usg dokladnie mam 36+4. Kiedy dziecko jest donoszone? W 37+0 czy 38+0?? Ciekawi mnie to, bo w razie czego wolalabym wiedziec..