Tymuniek przepiękna ta Twoja księżniczka! powodzenia w domku
ja jestem wychowana na butli i jestem zajebista, nie przejmuj się
Alex fakt, te pytania ciągle..
zmieniły się z 'jak się czujesz?' na 'ile zostało?'
a co do wód, skurczy.. co ma być to będzie, zobaczymy
Patuszka oby oby, ja się mojego chopa prosić nie będę
fajnie że idziesz na wosk, ja nigdy nie byłam, to musi być wygodne
aha83 a jak Tobie leci życie szpitalne? wpadłaś już w ten rytm?
oj zatrucie?
ooo skojarzyło mi się moje nowe ulubione pytanie wszystkich dookoła - BOISZ SIĘ?
Maziajka czuję się jak hipcio więc 'wskocz' to za dużo powiedziane
spakowana już jesteś? kciuczki za wizytę!
oliweczkaa eh to u mnie tymbardziej nic się nie zadzieje. piłkę mi jeszcze mają znajomi pożyczyć. i oczywiście mój spanikował 'ej bo Ty zaraz urodzisz!' ;/
Kasia831 fajny nabytek :-) ja robię codziennie takie koktajle i są super
i super Ci się udało z tym materacem!
aga km obawiam się że spacery to słaby sposób na kondycję, bo np po schodach się mega męczę więc nie łudzę się że będzie łatwiej urodzić
ale i tak nie ćwiczę
abed eh to jeszcze prawie miesiąc czekania jak w 40
zdrówka dla synka!
pakuj się! chociaż Ty masz 35, ja się spakowałam w 37
Kasiulka trzymam kciuki zebyś wyszła szybciutko :* szczęściara
ewella o dobrze że przypomniałaś
może być ciężko haha
upał okropny, ale już spacerowałam od 9 do 11 i skończyłam z lodem
teraz by było gorzej wyjść
aim - dobrze wiedzieć że się te papierki sprawdzają
ważne żebyś się psychicznie dobrze czuła.
Ola W ja nawet nie chcę wiedzieć co mojemu siedzi w głowie z tym seksem hahah. na pewno przesadzasz z tym tłuszczem! ja mam taki napięty brzuch że mam wrażenie (dobra, nadzieję
) że nie mam zbędnego tłuszczyku nigdzie - sam ciążowy brzuszek. ale golenie jest wyczynem trzeba przyznać.
kurcze mi się głowa nie poci, nawet zauważyłam że mi się włosy mniej przetłuszczają, ale mega się pocę tam na dole, nawet ogolona :/
Aniek Maziajka rodzi na Bonifratów to będziesz miała już w tym tygodniu relację z opieki i wszystkiego - ja słyszałam same dobre opinie o tym szpitalu
i poznałam jedną położną bo na mojej szkole rodzenia była też jedna z bonifratów. super babka.
masz sprawdzony przepis na ogóraski? ale taki z gramami, bo na oko to ja mam przepisy a jak zrobiłam ostatnio na oko to mi wyszły przesolone