reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith nie pojechałam specjalnie do PL po Reni :p:p:p Będąc w PL miałam po raz pierwszy zgagę i dlatego tam kupiłam no a że nie było ciężkie to wpakowałam do walizki i przywiozłam tu :D

Emol a propos tego obiadu to tutaj nie chodzi o hormony, napewno by ci było przykro i nie będąc w ciąży bo ty się starasz a to jest niedocenione

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś z Was miała problem z hemoroidami? Możecie polecić jakąś maść? U mnie podobno się pojawiły chociaż ich nie odczuwam to jednak po namyślę wolę zacząć działać zanim się powiększą i zaczną doskwierać.

Kasia położna mówiła, że mogą być gaziki, ale płatki lepsze, bo delikatniejsze i nie podrażniają.

Lilith to faktycznie bliziutko. Biała albo szara powiadasz?? To ładna, moje kolory.

Emol nie martw się, też tak mam. Chłopaki pracują, bo muszą, a nam się zwyczajnie bez nich nudzi i tęsknimy. Do tego hormony i płacz gotowy. Dobrze, że Ciebie nie zabrał, to za daleko, myślę...

Aga_km mohito, cosmo, pinacolada, malibu. :p

Truskawka witaj! Dobrze że u was ok.
Nawet nie żartuj że ktg tk długo trwa.:baffled: przecież ja na plecach 10min.nie wyleżę, bo nie potrafię oddychać.

Ami no ja też długo pracowałam, wszystko robiłam, a teraz coraz ciężej... i niby mam siłę, zacznę coś i muszę odpocząć :( tak to już będzie
Ola W. super wieści :) staraj się :) a może tobie się uda :)
Lilith ciekawe z tą cesarką naturalną, rozumiem że w UK możesz się na to zdecydowac ?
Truskawka89 super że się odezwałaś :) fajnie że jeszcze w dwupaku :) ja mam termin wyznacony na 12 lipca, rano przychodzę po południu ciecie, daj znać jak będziesz znała datę :)

Czy któraś z Was miała problem z hemoroidami? Możecie polecić jakąś maść? U mnie podobno się pojawiły chociaż ich nie odczuwam to jednak po namyślę wolę zacząć działać zanim się powiększą i zaczną doskwierać.
Nasiadówki z kory dębu.

Truskawko - witaj [emoji8].
Nie nadrabiaj..
Cieszę się, ze nie musisz leżeć w szpitalu. Badania porobione, Malutka wzmocniona, więc nie ma sensu leżeć, gdy można tyle jeszcze zrobić poza szpitalnymi murami (nawet jeżeli jest to powolne snucie z kąta w kąt, ale we własnych ścianach, bo spadek formy, to teraz większości z Nas doskwiera).
Synek pewnie przeszczesliwy z takiego obrotu? [emoji6]

Aniek - pinacolady i malibu wieki nie piłam [emoji1]. Ale dobre to to było, i alko nie było czuć, więc dość zgodne [emoji6]

Ostatnia edycja:
Emol nie wiem :) nic nie mowila, a ja na zapisie jakas tam regularność widze, ale jest na tak minimalnym poziomie, ze chyba nie ma jej wcale ;D
Ale brzuch dzis bardziej boli jak na okres niz np wczoraj.
No nic, zobaczymy. Wyjdzie kiedy bedzie chciał. Byleby tylko samoistnie i naturalnie ;) i zdrowy i proporcjonalny ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pola@ widzę że ty cesarke masz 14 :) ja 12 :) tylko ty w Koperniku jak dobrze pamiętam ?
Maziajka dzięki za info o Truskawce :) fajnie że u niej ok :) to może jednak ją spodkam na sali ;)
Mumusia_Muminka witaj na wolnym :) długo dałaś radę :) teraz może odpocznij a nie bierz się za prace domowe :)
aga_k_m mnie też stresuje karmienie, mimo że to drugi raz... najbardziej że będę po cc i nie będa mnie chcieli ze szpitala wypuścić... cesarka mi się śni co noc odkąd znam datę
Linoone ja nie miałam KTG jeszcze niby mam mieć 4 lipca już będę 37 tydzien. A z dzieckiem dasz sobie radę :) to tylko tak się wydaje :)

my rano market budowlany zaliczyliśmy bo maż ma wolne, już dziś w końcu te meble skończy :) zaostanie tylko umyć i poukładać :) ja może dziś dzidziusiowe rzeczy poprasuje... u nas rano lunęło, a teraz strasznie parno... jutro ma być gorzej z pogoda tak zapowiadają
Tak, ja w Koperniku, chyba ze mnie odesla z powodu braku miejsc to sie spotkamy w Ujastku, jeszcze z Truskawka tez;)

reklama
Kasia ja też mam bliznę od rury wydechowej. Jeszcze z czasów panienskich i innego chlopaka :)
Aga_k_m smiechlam z tymi matkami :) u mnie gorzej zdjąć pod koniec dnia.
Madziazt ja bym się za rajstopy nawet nie brała. Także gratuluję samozaparcia, mimo że się nie udało :)
Emol to się chłop rozsądkiem wykazał. To się tylko wydaje że szybko, że wysiedzisz. A potem zdziwienie że dziecko ma miejsce urodzenia Poznań. Znam dużo takich przypadków w tym moja przyjaciółka, do teściów się wybrała i ma dziecko w papierach miejsce urodzenia Skierniewice ;)
Truskawka no jestes wreszcie :)
Aniek na boczku leżysz podczas ktg.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry