Madziazt
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Ale Was ciężko nadrobić, tyle produkujecie[emoji6]
U nas dziś zakończenie roku szkolnego i córa zadowolona ze w koncu wolne.
Aga_k_m niestety wogole nie jestem spakowana. Na szczęście prom w niedziele wieczorem, także chyba zdążę. Aby dojechać. Niestety mąż tylko na 3 dni i wraca do pracy.
Aha trzymaj sie w tym szpitalu.
Tymuniek czekamy na wieści. Mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie.
Pumelova współczuje zgagi, ja nigdy nie miałam. Ale pewnie wszytko przede mną.
Mumusia witam na urlopie[emoji5]a w domu robota napewno sie znajdzie. Ja ledwo ogarniam teraz mając wolne, bo mam czas na drzemki, i wole poleżeć.
Piszecie o motorach.
Mój zawodowo na żużlu jeździł przez kilkanaście lat, na szczęście teraz od kilku lat już nie jeździ, a tez miał kilka groźnych wypadków. Z tym ze cały czas działa w świecie żużlowym i czasem cos wspomni ze wróciłby na tor, aż słabo mi sie robi.
Misia fajnie ze mąż już w domku.
Lilith gratuluje domku[emoji4]
Ola W. ja właśnie mam non stop uderzenia gorąca. A zawsze byłam zmarzluchem.
Linoone ja właśnie tez mam takie uczucie rozwiercania i kłucia, i tez myślałam ze to może szyjka, ale skoro piszesz ze u Ciebie to nie to, wiec ciekawe co to może być. Ja do gina dopiero we wtorek, to sie przekonam.
Nie martw sie, instynktownie będziesz ogarniać dzieciątko.
Inka współczuje wizyty znajomych. Już teraz rzeczywiście ciężko z energia przyjmować gości.
Abed zaraz zobaczę co to za przepis umieściłaś[emoji4]
Kasiulka jak sie czujesz? Jaka sytuacja u Ciebie?
Miłego dnia!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale Was ciężko nadrobić, tyle produkujecie[emoji6]
U nas dziś zakończenie roku szkolnego i córa zadowolona ze w koncu wolne.
Aga_k_m niestety wogole nie jestem spakowana. Na szczęście prom w niedziele wieczorem, także chyba zdążę. Aby dojechać. Niestety mąż tylko na 3 dni i wraca do pracy.
Aha trzymaj sie w tym szpitalu.
Tymuniek czekamy na wieści. Mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie.
Pumelova współczuje zgagi, ja nigdy nie miałam. Ale pewnie wszytko przede mną.
Mumusia witam na urlopie[emoji5]a w domu robota napewno sie znajdzie. Ja ledwo ogarniam teraz mając wolne, bo mam czas na drzemki, i wole poleżeć.
Piszecie o motorach.
Mój zawodowo na żużlu jeździł przez kilkanaście lat, na szczęście teraz od kilku lat już nie jeździ, a tez miał kilka groźnych wypadków. Z tym ze cały czas działa w świecie żużlowym i czasem cos wspomni ze wróciłby na tor, aż słabo mi sie robi.
Misia fajnie ze mąż już w domku.
Lilith gratuluje domku[emoji4]
Ola W. ja właśnie mam non stop uderzenia gorąca. A zawsze byłam zmarzluchem.
Linoone ja właśnie tez mam takie uczucie rozwiercania i kłucia, i tez myślałam ze to może szyjka, ale skoro piszesz ze u Ciebie to nie to, wiec ciekawe co to może być. Ja do gina dopiero we wtorek, to sie przekonam.
Nie martw sie, instynktownie będziesz ogarniać dzieciątko.
Inka współczuje wizyty znajomych. Już teraz rzeczywiście ciężko z energia przyjmować gości.
Abed zaraz zobaczę co to za przepis umieściłaś[emoji4]
Kasiulka jak sie czujesz? Jaka sytuacja u Ciebie?
Miłego dnia!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom