reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chwilę mnie nie było a tu tyle postów do nadrobienia :-O nie mam szans bo mnie przeziębienie złapało a dziś dołączyła do mnie córcia :-/

Napisze tylko że po wczorajszej wizycie ok szyjka skrócona ale twarda i zamknieta. Synuś ma 2100g- 32+6- drobizna chyba nie będzie;-) wieczorem u Endo też ok dostałam całą rozpiske co po porodzie z euthyroxem. Dziś chwila na podleczenie a jutro znowu pół dnia u lekarza tym razem z ciśnieniem.

Dobrze że słoneczko się pojawiło to więcej energii człowiek ma :-) Miłego dnia

reklama
Katja. oczywiście kilka razy dziennie :) ja już to przerabiałam z synem starszym i jak się urodził też często miał czkawkę :)
Kasia_831 wyjeżdżasz a pogoda się poprawia ;) spokojnej podróży :)
Alex_87 spokojnej podróży :) i miłego pobytu :)
aga_k_m gratuluje udanej wizyty :)

u mnie na razie słoneczko :) ale chłodno, tylko co z tego jak mały miał rano gorączkę i nie wyjdziemy nawet :( Miłego dnia dziewczyny :)

Karuzela gratuluje udanej wizyty i kciuki za dzisiejszą

Alex może Ty nam wiosnę przywieziesz :D nie zbieram kart tylko gram w "pokemon go" - taka apka na telefonie :D dzięki niej schudliśmy, bo chodziliśmy po 10 km dziennie :D (mobilizuje do spacerów, nie da się grać w domu:p) szerokiej drogi!!

Linoone oo szacun! ja prostuję gdzieś w 5, ale mam do ramion ledwo ;) też lata praktyki :D fajnie że nie musisz codziennie myć, ja jak pracowałam to codziennie przed pracą.. wystarczyłoby co 2 dni ale musiałabym iść w kucyku :) więc różnie bywało.

aga km - mój też tak miał jak zaczął pracę - bez śniadania, obiad po 16 a w pracy jadł jeden posiłek - kanapki. Trochę udało mi się go przeorganizować, że w pracy je 3-4 posiłki a w domu tylko kolację :) ale on ma lepiej, jak on mówi że zaczyna się odchudzać, to schudnie 5 kg i luźno, a ja żeby schudnąć 5 kg to mam mega wyczyn :/
haha dobre z tymi bajkami :D ale wiesz, mężczyźni to wieczne dzieci :D ja mam w domu na ścianie gablotki (tak, liczba mnoga!) z modelami samochodów.
cudna waga!!!!! gratuluję wizyty!!! :))

Linoone ja wietrzę, ale ja mam 2 piętro niezamieszkałe i tam teraz wietrzę wózek, fotelik, krzesełko do karmienia i bujaczek :D

Karuzela gratuluje udanej wizyty, cudna waga :))

wczoraj rozmawiałam z sąsiadką o sesji brzuszkowej :) chciałaby nam zrobić parę ujęć w domu, z naszym piesełem, ale mamy remont więc najbliższy możliwy termin to początek czerwca.. mam nadzieję że do tego czasu nie będę wyglądać jak parówa :((

To mnie uspokoiłyście z tym nosem :) Byłam w szpitalu tydzień na przedporodowej i po powrocie strasznie osłabiona się czuje. Moja gin (do zmiany) wpisała złą datę porodu i mnie postraszyli hipotrofią i że może być konieczna cesarka w 30tyg... Oczywiście pani olała moje bardzo długie cykle i liczyła wg daty ostatniej miesiączki zamiast pierwszego usg i niepotrzebnie przez to leżałam...

Katja moja czka dość często i brzuch lata jak galareta [emoji23]

pumelova, ewella90 no to się zazębia wgl z moim włóczykijostwem. Wszelakie gry miejskie i inne takie [emoji6]

Alex_87 Ile tu śląskich dziołszek [emoji4]

aga_k_m no z tym terminem mam teraz problem. W poniedziałek idę do mojego pierwszego gina i mi porządnie określi co i jak, bo sama już zgłupiałam. Mi wg daty poczęcia wyszedł 20.07

Karuzela to ja jestem w ok.30 i dopiero kilo przekroczyłyśmy, ale w sumie ja też byłam mikro (39 tydz i 2700) więc pewnie będzie miała to po mnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Laski gdzie Wy mieszkacie u mnie juz 18 stopni piekne slonko!Zyc sie chce.
Bylam juz w labo na badaniach na rowerze teraz leze czekam az pranie sie zrobi i trzeba powiesic.

Kylesa mam nadzieje.ze cos szybko znajdzie jak nie w branzy to poza.Nie dziwiie sie ze sie stresujesz.

Pumelova ja to taka jestem, ze pewnie bym sie wcisla tymbardziej ze nic nie kupowalas.
Co do sesji super sprawa:-)

Aniek o matko co tam sie stalo na tej probie o_O

Mnie dzisiaj sie snilo , ze urodzilam kurde nie moge sie tej mojej kluski doczekac.

A czkawke to z 3 razy dziennie ma.

Jeju ale mnie moja babka opierdzielila ze w ciazy na rowerze jezdze o matkooo...tragedia.

Maziajka jak ja marzę o rowerze... niestety mam ogólny zakaz ćwiczeń. Za wycieczką w góry to tylko wzdycham.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aben a ja właśnie mam za łopatki ale wypadają mi teraz w bardzo dużych ilościach.

Również czekam na kuriera, mam 2 paczki do odebrania. A wczoraj mąż odebrał małą paczkę z paczkomatu z butelka. Piękna niebieska ;)

Wczoraj byłam u lekarza, z Arturem wszystko ok. Jest głową w dół ale bardziej po lewej stronie ustawiony. Plecki mu lecą po całej lewej stronie brzucha i nogami czasami zrobi ze matka oddychać nie potrafi. :)
U mnie słabo z hemoglobina od 1,5 miesiąca. Najpierw jedna dawka żelaza, po badaniach nic wynik nie podskoczyl. Do teraz biorę 2 dawki ale też nadal 11. Dolna granica. I przepisał mi żelazo domiesniowo. Nie każda apteka może takie zamówienia realizować wiec Kuba będzie szukał. Mówił że w pierwszej kolejności zobaczy w Wiazownej bo tam to zawsze wszystko mają. A i zalecenia jeść kaszanki, czarny salceson... jak ja takich rzeczy nie przelkne :( No zobaczymy jak dalej będzie.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry